Bus Continental (Continental) - vara, cauciucuri de iarna, de toate anotimpurile

1 oră. Spatele
Olegkach

Am cumparat o masina Nissan pe pneuri, și se pare că ea (cauciuc) b deja / y, cu toate că a cumpărat printr-o nouă operațiune interioară mashinu.Opyta a unui astfel de cauciuc nu a fost anterior, în mod inutil. Doar m-am dus în industria auto noastră. Deci, în anvelopele noastre auto sa schimbat cel mai bun caz, un km 45t, și era ca și a fost înlocuit cu 30 de cinci mașini înainte de Nissan.


Pentru 88t km de plecare, este timpul pentru a schimba pneurile, din cauza unei alerga iznosa.Schitayu recomandare bun pentru a cumpara acest modeli.Pravda acum este puțin probabil să cumpere ea. Voi căuta ceva similar.

Un sfat util? Da / Nu Da / Nu

În primăvara prietenului meu a vorbit despre Conti, daca pariezi voi, numai ei, Mary champiro China a purtat cu siguranță și cu o zi înainte am decis să cumpere noi, este încă bezopasnost.nu și, desigur, am început să se uite în jurul orașului Eko.nashla Conti, a adus a doua zi împreună cu discuri postavili.ya crezut în oraș lansare calm nc înțeleg vozmozhnosti.no lor nici o mașină! de la domiciliu a fost suficient pentru mine pentru a evalua, moale, absolut nici un zgomot, masina buna plyvet.ya un deliciu imens, nu te superi, desigur sovettsyu în jurul lor.

Un sfat util? Da / Nu Da / Nu (-2)

3 sezonul 10-15 tyc.km
Masina Avensis 3. 205/60/16. Viteza pe drum 140-180. Oraș 90% / 10% autostradă. Sub Presiune 2.4 inainte / 2.2 cap la cap.
Pro:
- Marele umed pe trotuar, ploaie și așa mai departe. Au ceva pentru a compara, folosit pentru a merge mult, eu sunt acum practic nu se mișcă pe aceeași mașină - Dunlop a stat o dată în ploaie să se întoarcă la 100 și de mai sus sunt în mod constant de stabilizare face cu ochiul. Cu anvelopele nu am văzut-o deloc. Nici 140 nici 160.
- Soft. Foarte, foarte moale. Pereobuvatsya de vară la vară, astfel încât diferența ar putea simți bine.
- Liniște, liniște siguranță va dB yokohama, dar acest lucru nu prea este rău
- Puternic. A fost o lovitură puternică la unghiul peretelui lateral al bordurii - a stat fără hernie, tăiat într-o pereche de milimetri de cauciuc, dar a rămas în viață. 3 sezon - nu puncție.
- Ambreiaj - că în căldură, în ploaie ține întotdeauna de cauciuc, nu înoată, gestionate corect și clar
- Frânarea pe excelent ei
contra:
- probabil mai repede uzura
- la 3mu sezon - pierderea parțială a în ploaie manevrabilitatea, ei bine, este în orice cauciuc și destul de naturalUn sfat util? Da / Nu Da / Nu (1)

Eu folosesc opțiunea SSR (Runflat), care a fost în picioare pe fabrica mea BMW (255/50/19). Concluzie: excelent autobuz. În timpul călătoriei în Spania a fost tăiat cu pungași locale și înțepat în 2 locuri (vedere laterală). Anvelopa într-adevăr salvat chiar de hoți, făcând posibilă pe anvelopă deteriorată ajunge cu ușurință la destinație, și apoi (după renovare) a stat încă și drumul înapoi la 3,500. Km. Pe performanța rutieră nu plângeri, cu excepția faptului că un pic rigid, dar adevărul este ranflet, el este și ar trebui să fie. Foarte recomanda)

Un sfat util? Da / Nu Da / Nu (1)

Se afla pe Jetta vw 5, din fabrica, fabricat în Germania, 205 55 r16, indicele de 91 V. Viteza de cauciuc foarte greu, a simțit fiecare piatră și cap la cap pe trotuar. Etanșeizare! In anotimpul cald, +30 de grade și de mai sus, pe un asfalt fierbinte se comporta destul de diferit. La temperaturi de la +5 la +15 grade, chiar și încălzirea, deși nu se încălzească, sentimentul că te duci pe plastic! Excelente se comportă la colțuri de mare viteză, și pe vreme ploioasă! Displace rut. Kilometraj pe cauciuc 67000 cale net de iarnă obține aproximativ 50,000 km. șterse pur și simplu coșul de gunoi al benzii de rulare mai mică de 1 mm. la etichete, plimbare liniștită, cea mai mare parte din mediul urban. De-a lungul întregii perioade de funcționare în fiecare anvelopă 2-3 falduri! Nu știu ce este conectat, dar în cazul în care drumul este șurub, cauciucul-l prind! Pe scurt Vreau să spun că un cauciuc nu mai cumpara, nu este pentru drumurile noastre, iar temperatura noastră (Udmurtia). În comparație cu un nou set (economizor de energie MICHELIN) doar cerul și pământul, deși ursul prea se plâng că ea Shumnovata!

Un sfat util? Da / Nu Da / Nu

Un sfat util? Da / Nu Da / Nu (2)

Astăzi rula pe Conti 5, 30 de mii. Și se pare că limita pentru acest cauciuc bine, sau dokatat maximă încă de vară, dar apoi totul. Cu o stabilitate mediocră și rigiditate furios am acceptat, folosit, deși nu așteaptă acest lucru. Dar cred că cel puțin trei sezoane un pic de călătorie, și apoi de a vinde masina, dar cu astfel de pneuri ar trebui să fie rușine pentru a pune masina la vanzare, Pirelli ultima vandut masina a fost mult mai bine, și a trecut peste.

Un sfat util? Da / Nu Da / Nu (1)

skated 3 sezon rula de 60 000 km. sunt morți pentru sacrificare. Protector încă 30%. Totul se strâmbă se uită după unitate de agitare 120 mph nu este posibilă. Dimensiune 235/60 R18. Pot să spun anvelope zgomotos, mai ales pe asfalt vechi de kaki de iarnă ghimpat un pic diferit pe asfalt. asfalt uscat păstrează nu-i rău, într-adevăr nu le place o piesa, cu toate că lățimea nu este mare (235). la o viteză de înec în bazine nu deține mai multă apă. murdărie sol și ca o vacă pe gheață. În general, Continental deja nu este cel care a fost un păcat. Mai mult nu va cumpăra. Acești bani nu este în valoare de ea.

Un sfat util? Da / Nu Da / Nu (2)

Descoperirea 4. Masina R19.
anvelope excelent! Foarte moale (confortabil), mare rulyatsya! Oschuschenie- ca și în cazul în care autovehiculul pus la putere. Autostradă. Categoric recomanda!

Un sfat util? Da / Nu Da / Nu

Un sfat util? Da / Nu Da / Nu (12/1)