Bus comentarii contiicecontact continentală a proprietarilor, prețurile

Industria modernă de anvelope în fiecare an, oferă noi modele de anvelope de iarnă, convinge cumpărătorul de calitatea lor de neegalat. Cu toate acestea, doar o parte dintre ei reușesc să câștige conducerea în piața de consum. În prezent, cererea specială pentru anvelope constructorul german Continental Contiicecontact. Opinii ale proprietarilor de automobile pe pneuri ale firmei în principal pozitiv, dar, cu toate acestea, înainte de a cumpăra ar trebui să găsiți argumentele pro și contra ale acestor produse.Anvelopele de iarnă de la „Continental“ sunt renumite pentru calitatea lor excelentă și aderență pe drumuri mai alunecoase și zăpadă. Caracteristicile declarate de companie, a confirmat cu succes de mai multe teste, în care anvelopele de date ocupă o poziție de lider datorită cele mai bune performanțe la frânare, accelerare și stabilitate pe drum. Cu toate acestea, în producția acestui brand are dezavantajele sale, să fie conștienți de orice cumpărător potențial.

Bus comentarii contiicecontact continentală a proprietarilor, prețurile

Acest articol prezintă următoarele aspecte:

Istoria Continental

Continental AG Aktiongeselschaft nucleată compania a avut loc în 1871 îndepărtat. În orașul german Hanovra a fost fondat compania și-a deschis mai multe fabrici pentru producerea de diverse produse din cauciuc, inclusiv anvelope întregi piese pentru vagoane de călători și vagoane. În 1882 a venit logo-ul companiei - galop de cal, simbolizând puterea, viteza și succesul.

În 1892, compania a produs prima anvelopă pneumatică pentru biciclete, dar după un timp a început să se specializeze în producția de anvelope auto. În 1901 a fost într-o cursă pe ruta „Nice-Salon-Nisa“, care a fost câștigat de masina „Mercedes“ cu anvelope Continental. Din 1904, prima anvelopă cu o bandă de rulare din oțel produse, care sunt disponibile în prezent. De asemenea, această companie apartine ideea unei anvelope cu elemente de zăpadă, care sunt încă utilizate în prezent.

Bus comentarii contiicecontact continentală a proprietarilor, prețurile

În 1908, compania a inventat janta detașabil pentru vehicule, care a facilitat în mare măsură schimbarea sistemului de anvelope. În 1914, compania anvelope „Continental“ de trei ori au devenit câștigători în cursele de pe Marele Premiu al Franței, ceea ce confirmă calitatea lor înaltă.

În 1921, compania a produs primul cord pentru anvelope caracterizate printr-o rezistență crescută la uzură prematură. În plus, dezvoltatorii companiei au venit pentru a adăuga compoziția de cauciuc funinginii. Această durabilitate crescută a compoziției de cauciuc și a anvelopei în obicei băițuit negru.

În 1928-1929 a existat un eveniment care influențează în mod direct dezvoltarea în continuare a companiei. Compania „Continental“, a facut echipa cu companiile germane industriale specializate în producția de cauciuc. Ca urmare, a apărut cea mai mare companie Continental Gummi-Werke AG, inclusiv în mai multe plante de membru sale din Germania Korbach și Hanovra-Limmer. Datorită acestei companii a crescut vânzările sale câștigă treptat piața de consum din Europa.

In anul 1932, compania „Continental“, a lansat un atașament special, suspensia motorului îmbunătățit și proiectat pentru a reduce zgomotul motorului de izolație și vibrații.

Perioada 1935-1940. A devenit timp al companiei, recunoașterea globală a anvelopelor de curse de calitate, grație victoriei asupra competitiilor organizate în diferite țări - Germania, Africa, Franța, Italia.

Începând cu 1936, companiile au început cu privire la utilizarea companie de cauciuc sintetic, în producția de anvelope. În 1938, compania a oferit un nou autobuz folosind un cablu flexibil, iar primele camioane anvelope pneumatice.

In anii '40 compania a făcut accentul pe producția de anvelope pentru mașini și camioane agricole. În acest sens, dezvoltat în mod activ și testate pneuri, destinate pentru condiții de drum dificile. Curând a venit de pe anvelope de calitate linia de asamblare, iar concluziile au fost utile pentru echipamente militare. În 1943 compania a primit un brevet pentru producerea de anvelope tubeless.

Dezvoltarea în perioada postbelică

Din 1945 a început producția de benzi transportoare cu metal. Mai târziu au început să fie utilizate la fabricarea anvelopelor. În 1952, piața a început să fie livrate primele pneuri speciale de iarnă. Perioada 1951-1955. re a fost un timp de victorii curse pentru compania „Continental“. Împreună cu Daimler-Benz si Porsche, piloti celebri cu pneuri de la „Continental“, a marcat victorii triumfătoare.

Bus comentarii contiicecontact continentală a proprietarilor, prețurile

În 1967, în apropiere de Lyuneburzhskoy Wasteland „Contidrom“ centru de testare a fost deschis, este necesar pentru a testa anvelope noi produse la întreprinderile de „Continental“. depozit de deșeuri modern îmbunătățit și extins de 2 ori pe ea sunt teste de anvelope pentru toate tipurile de echipamente la sol.

De anvelope Continental Contiicecontact

Opinii despre aceste produse cea mai mare parte pozitive, ceea ce este o dovadă a calității acestora. Dar ar trebui să fie mai în detaliu pentru a sorta ce laudă date de anvelope.

În prezent, pe piață există mai multe variante de anvelope Continental numit Contiicecontact. Ei au o diferență doar în marcaj. Hai să vorbim despre anvelope Continental Contiicecontact BD.

Review-uri de conducători auto care au avut ocazia de a încerca datele de pneuri, le caracterizează numai pe partea pozitivă. anvelope Continental Contiicecontact căii de rulare a fost proiectat special pentru regiunile nordice ale Europei, inclusiv drumurile din România. model asimetrica este creat cu utilizarea de tehnologii inovatoare. Aceste anvelope au un model diferit la interior și exterior. Fiecare zonă a benzii de rulare îndeplinește anumite funcții în operarea de anvelope Continental Contiicecontact.

Bus comentarii contiicecontact continentală a proprietarilor, prețurile


Feedback de la clienți și ingineri de proiectare în raport cu modelul benzii de rulare include informații cu privire la beneficiile opțiunilor asimetrice. Ei regiunea de umăr în interiorul deschis - este necesar pentru anvelope rapide de drenaj și de evacuare a apei în exces și impuritățile din zona de contact cu drumul. Acest model ajută pentru a maximiza reducerea riscului de acvaplanare, prevenind alunecarea pe drum de iarnă îmbibat cu apă. De asemenea, partea interioară a pneurilor pentru a stimula sistemul de frânare și de accelerație.

Exterioară Continental Contiicecontact suprafața de rulare are cea mai mare rigiditate. Acest lucru este de a asigura stabilitatea în timpul virajelor, precum și pentru cea mai bună manevrabilitate. La instalarea magistrala de date trebuie să fie amintit că au o direcție. există o inscripție «în afara» Pentru sfaturi cu privire la exteriorul anvelopei. Un astfel de model al benzii de rulare prezintă caracteristicile optime, motiv pentru care Continental Contiicecontact BD ratinguri de autobuz sunt doar pozitive.

În plus față de modelul asimetric pe pneurile avute în vedere are o distribuție specială a șipci. Pe partea exterioară a benzii de rulare sunt aranjate într-o manieră sinusoidală, care îmbunătățește manevrabilitatea vehiculului chiar și pe drumurile de iarnă cele mai alunecoase. Pe partea interioară sunt trepte de cuplare lamelă și creșterea caracteristicilor de rulare ale anvelopei în timpul mișcării de mare viteză.

De asemenea, Lamele dispuse între caneluri laterale. O astfel de distribuție diferită și localizarea lamelelor care rulează într-un singur circuit, ajutând reciproc pentru a crește proprietățile necesare ale anvelopei pentru deplasarea pe suprafețe alunecoase.

dame late cu margini ascuțite în regiunea umerilor asigură un flux maxim pe drumurile acoperite cu zăpadă. Aceasta mărește aderența laterală și rigiditatea anvelopei este crescută pentru a stabiliza autovehiculul la o funcționare rapidă.

Trebuie remarcat durabilitatea pneurilor Continental Contiicecontact. Opinii ale proprietarilor, folosind anvelope de date, le recomanda ca un foarte puternic și durabil. Mulți șoferi spun că Contiicecontact anvelopelor poate funcționa în condiții de siguranță de până la 300 000 km, fără a reduce în mod semnificativ caracteristicile de calitate.

Bus comentarii contiicecontact continentală a proprietarilor, prețurile

Vârfuri Continental Contiicecontact

Mențiune specială ar trebui să fie în așteptarea Studiind. Elementul principal al frânării la deplasarea pe drumurile acoperite cu zăpadă este pe pneuri Continental Contiicecontact Spike. Opinii ale proprietarilor de automobile avertizează că necesită exacte testarea anvelopelor noi pentru prevenirea pierderii premature a piroane. De asemenea, se înregistrează o creștere pneuri de zgomot, care scade considerabil după trecerea primelor 200 000 km.

Spikes instalate pe produsele Continental Contiicecontact, sunt proiectate folosind tehnologia inovatoare speciale Plus Brilliant. aliaj de calitate superioară le face deosebit de puternic, și forma specială promovează cea mai bună tracțiune, chiar și în căderi masive de zăpadă. Un nou mod de a obține o piroane din fabrică, în banda de rulare reduce în mod repetat riscul pierderii premature. Ca urmare, distanța de frânare este redusă cu 11%. Noile vârfuri prindere muchia mai lungă, crescând astfel proprietățile inhibitoare ale produsului.

serii actualizate

line cererea specială a Continental Contiicecontact HD. Review-uri de date de pneuri confirmă, de asemenea, corectitudinea alegerii lor ca anvelopa actualizată a păstrat toate avantajele modelului precedent, care are BD marcajul.

Anvelopele marcate cu HD au supraviețuit designul benzii de rulare, de asemenea, a rămas același. compoziție de cauciuc modificat fost îmbunătățit compoziția sa chimică. De asemenea, să devină un nou mod de a face spini - este utilizat în tehnologia lor HD-hibrid fabricație. Prin reducerea lățimii vârfului de 0,4 mm și efectul său acustic de relief greutate redusă la minimum. În plus, rezistența la rulare este redusă, economisind astfel consumul de topliva.Takie rafinament cauza creștere a eficienței de autobuz în timp ce conduceți pe gheață și zăpadă noroi.

Bus comentarii contiicecontact continentală a proprietarilor, prețurile

Ce altceva trebuie să știți despre anvelope Continental Contiicecontact HD? Opinia indică faptul că astfel de produse au o greutate mai mică, ceea ce afectează în mod direct îmbunătățirea în manevrabilitate și mai mici în greutate totală a vehiculului. Numărul de vârfuri este redus, dar aranjamentul lor este proiectat luând în considerare cele mai bune performanțe la frânare.

Acest model este proiectat pentru iernile aspre zăpadă. Datorită îmbunătățirii formei, precum și cantitatea și greutatea piroane, anvelopele nu doare suprafața asfaltului, care afectează o serie de factori: de mediu, economice și de siguranță.

Aceste anvelope au constituie recent o competiție serioasă pentru produsele altor companii - fapt confirmat de comentarii cu privire la acest produs Continental Contiicecontact, potrivit căruia toate pneurile acestui brand sunt de înaltă calitate și fiabilitate.

Design individual pentru toate dimensiunile

Design Continental Contiicecontact este special conceput pentru a se potrivi fiecare dimensiune. Acest lucru face posibilă combinarea într-o singură linie de anvelope pentru autoturisme pentru diferite scopuri. De anvelope Continental Contiicecontact disponibile pentru ambele masini si pentru camioane.

Toate elementele structurii de anvelope optimizate pentru întreaga gamă de dimensiuni, inclusiv pentru toate roțile vehiculelor cu volan. Dezvoltatorii Company a luat în considerare nu numai designul benzii de rulare și grătare, dar, de asemenea, locația prezoane. De asemenea, luate în considerare în diferite dimensiuni și design de perete lateral.

Prin optimizarea posibilitatea de a îmbunătăți caracteristicile de manipulare tehnice de coordonare și în toate dimensiunile. Anvelopele noi Continental Contiicecontact a mers la vânzare în 44 de tipuri de dimensiuni pentru autoturisme, precum si in 25 de dimensiuni pentru toate roți mașini de antrenare. După cum puteți vedea, gama de produse este impresionant.

De anvelope Continental Contiicecontact: preț

Toate avantajele produsului în cauză a fost descrisă în capitolele anterioare. Potrivit consumatorului, se estimează că aceste anvelope de brand sunt performanța cea mai fiabilă. Singurul dezavantaj, care este sărbătorită de toți, fără excepție, proprietarii de automobile - este costul ridicat al mărfurilor. Pretul depinde de dimensiunea anvelopei. Cu cat mai mare dimensiune, mai scump de produs. Costul variază de la 2 la 11 mii de ruble per autobuz.

Trebuie remarcat una dintre cele mai mari dimensiuni ale acestui model - un Continental Contiicecontact XL. Recenzii automobiliștilor despre datele de pneuri confirmă, de asemenea, caracteristicile calitative pretinse de producător. Prețul mediu al unui singur pneu - 10.000 de ruble.

Cele mai populare dimensiuni în linia de anvelope Continental Contiicecontact este de 195 65 r15. Astfel de produse nu se disting printr-o valoare deosebit de ridicată. Opiniile clientului Continental Contiicecontact 195 65 r15 confirma proprietăți ridicate de funcționare ale articolelor. Pretul unui pneu de o anumită dimensiune este de 4000 de ruble.

Bus comentarii contiicecontact continentală a proprietarilor, prețurile

Linia pentru vehicule cu tracțiune pe toate roțile

Cu excepția masinile compania produce anvelope Continental 4x4 Contiicecontact. Review-uri anvelope automobiliștilor de date sărbătoresc caracteristicile lor de călătorie în condiții de siguranță. Mulți șoferi spun că aceste anvelope sunt capabili să depășească cu ușurință dificil off-road, există, de asemenea, posibilitatea de a opera în nămeți adânci. În timpul magistrala de date de spargere trebuie utilizate cu atenție, în caz contrar o probabilitate mare de pierdere prematură a piroane.

concluzie

De anvelope Continental Contiicecontact dezvoltate și utilizate în Europa. Se pune întrebarea dacă acestea sunt potrivite pentru iarna românească, diferite severă rece și ninsoare? Dezvoltatorii de companie sunt sfătuiți să utilizeze magistrala de date pentru toate zonele climatice. De asemenea, este recomandat pentru funcționarea lor activă și în Siberia, în cazul în care iarna deosebit de severă este diferit. Continental Contiicecontact (recenziile de pneuri confirmă, de asemenea, caracteristicile menționate) sunt capabile să supraviețuiască zăpadă adâncă, condiții de îngheț sunt drumuri frecvente și dificil.

Bus comentarii contiicecontact continentală a proprietarilor, prețurile