Bumbac îngrijire medicală la domiciliu și de reproducere

Un alt nume de bumbac - bumbac

Dacă vedeți vânzarea de semințe din bumbac, atunci veți avea o oportunitate excelentă de a crește pe un pervaz la domiciliu este o planta foarte interesant cu semințe de beloopushennymi, în curs de dezvoltare de la cutii de fisuri. Cu toate acestea, experimente cu cultivarea bumbacului în casă nu au fost întotdeauna de succes. Sau însămânțarea a făcut prea târziu, sau plantele puternic atacate de dăunători și boli, astfel încât prematur trimis la grămadă de compost. Acest lucru nu este surprinzător, având în vedere că bumbacul este foarte sensibilă și atunci când cultivate pe plantații. Se crede că aproximativ 50% din recolta sunt uciși în fiecare an de dăunători și boli.Fotografie de pădure și Kim Starr

Bumbac - Îngrijire la domiciliu

Lumina: la domiciliu pentru lumina potrivita de bumbac la locația solară.

Temperatura: Bumbac cultură răsadurilor și ținute la domiciliu, la 20 ° C Când răsadurile cresc, încep să se întărească și plasat într-un loc bine ventilat.Substratul: nutrienți și substraturi bogate în humus, cum ar fi, de exemplu, № 1, 2, 5, 9 sau 17; pH de aproximativ 6.

Umiditate: menține întotdeauna umiditate moderată, mai ales în timpul verii la domiciliu.

Îngrășăminte pe săptămână, plante mai mari Slam de două ori pe săptămână de udare îngrășământ de flori.

Transplantul de organe: procesul de creștere de bumbac, dacă este necesar să se ocupe de la vase mai mari. Înălțimea plantelor de mai mult de 1 m necesită vase foarte mari.

Protecția Bumbac: în condiții nefavorabile de plante afectate foarte mult acarieni, pentru a face față este foarte dificil, de regulă, aceasta duce la pierderea de bumbac.

Mai ales de îngrijire la domiciliu pentru bumbac

Înglobării mai multe sanse de a oferi semințe de bumbac erbacee, pe termen lung, dar am crescut ca un raport anual. Bumbac provine în principal din Africa de Sud și în habitatele naturale pot rezista la secetă considerabile. Dar noi creștem în ghivece de semințe de bumbac. Malvaceae cu umiditate suficientă și îi conferă o ventilație puternică în casă, astfel încât el cât mai mult posibil pentru a rămâne sănătoși. Am cultivate în ghivece din fibre de bumbac erbacee este atât de scurt încât nu există nici o semnificație practică.