bule de săpun în condiții casnice cu glicerină

Acasă »Acasă și de uz casnic» bule de săpun în condiții casnice cu glicerol

bule de săpun pur și simplu te ca acasă. fierte în mod corespunzător bule de casă este de obicei mai bine și mai productiv. produs decât în ​​producție. bule Factory, în plus față de slabă calitate, pot fi toxice și pot deteriora pielea și ochii unui copil. Adesea, producătorii fără scrupule folosesc ingrediente care nu corespund, și, uneori, chiar periculoase pentru utilizarea instalațiilor sanitare pentru fabricarea de soluție de săpun. Pe pachetele de mai multe bule fabrică chiar nu indică compoziția soluției, nu există nici o viață de etichetare și de raft.bule de săpun în condiții casnice cu glicerină

Noi va oferim retete pentru bule de săpun în condiții casnice cu glicerol. Ele sunt un design simplu, nu rău integuments copil, nu provoacă reacții inflamatorii sau alergice.

Producerea de bule

O condiție foarte importantă în prepararea unei soluții bune - apă de înaltă calitate. În apă grea, o soluție bună nu va funcționa. Bubbles nu vor fi obținute la toate, sau vor fi foarte mici. Opțiunea cea mai potrivită este de a utiliza achiziția carbogazoasă apă potabilă sau apa filtrata in casa. meltwater Fit și ușor. Jumătate de succes depinde de aplicarea de apă corespunzătoare.

soluție clasică de bule

Această soluție a fost utilizată în timpul copilăriei noastre. El a îndeplinit standardele de stat.

- Apa - 100 grame;
- săpun de rufe sau glicerină (nu - Aromatizat) - 10 g;
- glicerina pură - aproximativ 30 de grame.

freca săpun sau tăiate în bucăți mici. Muiată în apă și agitarea până la dizolvarea completă a săpunului. Săpunul ar trebui să fie fără suplimentarea aromatică. Ar fi cel mai bun economic sau pur săpun glicerină. Compoziția rezultată este necesar să se scurgă.

Adăugați glicerină. La începutul probei, puteți adăuga 20 de grame, și să încerce să umfla bule. Dacă nu pleci, apoi se adaugă un alt 20-35 de grame de glicerol.Glicerina ar trebui să fie numai într-o formă pură. Crema nu va funcționa. Fără bule de glicerină se va sparge rapid și primește un „uscat“. Dacă glicerina nu este prezent, acesta poate fi înlocuit cu un amestec de gelatină și zahăr să fie în aceeași proporție. Acest amestec se adaugă la soluția de săpun aproximativ 25-30 grame.

2 săpun rețetă de bule în condiții casnice cu glicerol

bule de săpun în condiții casnice cu glicerină

Soluția se prepară prin adăugarea unui detergent pentru veselă. Datorită acestei soluții, puteți sufla bule este foarte mare.

- apă purificată - 100gramm;
- lichid de spălat vase - 30 grame;
- Glicerina - 30 grame.

Pentru această soluție aveți nevoie de detergent premium de înaltă calitate. Cum ar fi „Fairy“, „Biolan“ sau orice altă acestui nivel. Atunci când ingrediente de calitate slabă prost bule umflate, și va fi bine.

Apa purificată se adaugă detergent și se amestecă bine. Când amestecul devine omogen, acesta s-a adăugat treptat glicerină. Inițial, se adaugă nu mai mult de jumătate din norma. Apoi, încercați să arunce în aer bule. În cazul în care nu se umfla și izbucni foarte repede, apoi se adaugă mai mult glicerol. Componentele de soluție proporțională poate varia în funcție de compoziția apei.

3 bule de reteta

Pregătirea pentru această rețetă va necesita mai mult timp. În cazul în care copilul dorit urgent să se joace cu membrane gonflabile, este de dorit să se găsească o altă rețetă.

- fierbinte 100 g apă purificată;
- glicerol - 50 grame;
- amoniac - 3 picaturi;
- praf de spălat -15 grame;

Se fierbe apa. Toate componentele sunt amestecate până când se dizolvă. Pune să se răcească. Soluția trebuie infuzat 72 ore într-un loc răcoros. Apoi, aveți nevoie pentru a filtra. Pune într-un loc rece timp de 12 ore.

Instrumente de suflare bile de săpun

Calitatea și dimensiunea de bule de asemenea, depinde de instrument. prin care acestea sunt umflate. Există mai multe variante de dispozitive de suflare.

Familiar și confortabil este bagheta din fabrică pentru a arunca în aer. excelent înlocuitor poate fi un îndoit obișnuit buclă de sârmă.

Puteți utiliza, de asemenea, tubul pentru un cocktail. Cu ajutorul unor bule mari se obțin. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de un pai cu asieta de capăt în patru planuri.

Dacă există ceva potrivit la îndemână, puteți face bule cu degetele. Pentru a face acest lucru, trebuie doar degetul mare și degetul arătător pliat în ring.

bule de săpun în condiții casnice cu glicerină

Dacă doriți să obțineți bule este foarte mare, este posibil să se pregătească un dispozitiv de loopback. Se compune din două bețe. Ei conecta două frânghii care formează o buclă. Pentru a crea un balon gigant trebuie să ude coarda în soluție. Apoi lipi pentru a arunca în direcții diferite, și să le facă o mișcare în plan orizontal sau vertical. Se obține un bule incredibil de mari.