bug-uri de pat ca să scape de la domiciliu

bug-uri de pat ca să scape de la domiciliu

Ploșniță - insecte neplăcute și periculoase. Alți frați din clasa este dotat cu aripi, parazitare mod de viață în apartamente și case. În cazul în care gândaci, molii deteriora aprovizionarea cu alimente, strica hainele, dupa muscaturile de ploșnițe pot agrava de sanatate.Este acest aspect îngrozește locuitorii casei în identificarea erorilor. insecte dăunătoare sunt deosebit de periculoase pentru persoanele cu imunitate slabă (copii, vârstnici, pacienții care suferă de boli infecțioase și a cancerului). intepaturi multiple, disconfort - nu cel mai rău lucru din cartier cu ploșnițe: există o mulțime de alte nuanțe periculoase. În identificarea paraziți de origine să fie imediat angajate în distrugerea lor.

informații generale

bug-uri de pat ca să scape de la domiciliu

Cum sunt bug-uri de pat? Ploșniță - această insectă fără aripi plat vițel, lat. parazit Hungry are o formă rotunjită, nuanță - maro deschis, după saturarea devine mov, chiar negru. Corp insecte bine hrăniți nu sunt doar mai mult, dar, de asemenea, crește în mărime, datorită umplerii stomacului sângele victimei sale.

Larvele de paraziți au o formă similară cu persoanele adulte, dar mărimea bug pat este mult mai puțin. O trăsătură caracteristică - culoarea luminii, uneori, aproape transparent.

Este posibil să observați o larvă cu un punct roșu în centru: strălucește un pic de stomac umplut cu sânge. ouă Parazit seamănă cu boabe mici de orez, sunt de culoare albă, lungimea lor nu depășește un milimetru.

Un parazit femela depune sute de ouă într-o viață, acest ciclu durează de la unu la zece luni. reproducere insecte periculoase active depinde de mediul înconjurător. Durata de viață parazit care să nu depășească 14 luni, timp de șase luni, acestea pot fi fără alimente.

cauzele

În cazul în care sunt bug-uri de pat? Principala sursă de infecție - apartamentul unui vecin. Acest aspect este relevant pentru case vechi, blocuri de apartamente sovietice și clădiri din sectorul privat. Paduchii - excelent „travellers“: nu pot zbura, alerga nu este rapid, dar poate fi o lungă perioadă de timp fără alimente. Cu aceste calități insectele dăunătoare trece treptat de la cameră pentru a curăța infectate.

În mai multe etaje clădiri evoluează rapid paraziți, prolifera în mod activ în toate apartamentele. Motivul - o mulțime de guri de aer, cabluri electrice, chiar și diferența de la ușa din față.

bug-uri de pat ca să scape de la domiciliu
Aflați mai multe metode eficiente pentru a ucide puricii în apartament și citi despre prevenirea apariției paraziților.

Ce și cum să obțineți matrița de pe pereții din apartament? modalități eficiente de a combate ciuperca sunt descrise în această pagină.

Principala cale de infecție:

 • lucruri, rucsacuri, valize. Deosebit de periculos este bagajul dintr-o călătorie în țările calde. Indonezia, Thailanda, Egipt - un habitat preferat al paraziților. Pentru a cita o femeie, și câteva săptămâni mai târziu, casa este plin de dăunători. O astfel de metodă efectivă de infecție pentru turiști, excursioniști, care preferă să-și petreacă noaptea sub cerul liber;
 • Mobilat. După achiziționarea unui nou risc de mobilier de intrare de paraziți este practic zero: nu există practic nici o hrană. O altă situație este atunci când mobilierul era deja în uz. Înainte de a face o achiziție în fața oamenilor, pentru a inspecta cu atenție garderoba, o canapea sau un dulap cu sertare, verificați pentru larve sau insecte adulte;
 • prin îmbrăcăminte. „Lipitori“ nu locuiesc pe haine, dar sunt pentru ea să se agațe de relaxare în timp ce la o petrecere, apoi să se mute în casa ta. În același fel prietenii sau rudele pot umple casa ta este periculos „vecini“;
 • pe animale. Această metodă de infecție - destul de rare: lână animală previne bug-uri să mănânce. Important de știut: animalele de companie sunt doar purtători de paraziți periculoși.

De multe ori bug-uri nu sunt introduse în apartamentul din exterior: acestea sunt bine camuflate, camera de zi timp de mai multe decenii, parazitare pe ocupanții acesteia.

Risc de ploșnițe

bug-uri de pat ca să scape de la domiciliu

Odată ce simptome negative de multe ori vizibile mușcate:

 • manifestări alergice. Conform statisticilor, aproximativ 80% dintre persoanele expuse la alergie la secretul insectelor dăunătoare. Prin simptomele neplăcute ale unei astfel de reacții includ umflare a pielii, roșeață, mâncărime. În cazuri rare, când a crescut sensibilizare a organismului, este vorba de angioedem;
 • anemie deficit de fier. Patologia periculos este adesea diagnosticată la copii, este format prin alimentarea simultană a mai multe bug-uri. Rezultatele de injectare Secret într-o schimbare în compoziția sângelui, consecințe neplăcute pentru sistemul imunitar;
 • în cazul în care apar pielii deteriorate zgârieturi, inflamații, ulcere. În locuri obține cu ușurință agenți patogeni mușcate. Creste inconfortabil om mâncărime constantă este periajul rana, se deschide calea pentru agenții infecțioși.


Elimina simptomele negative și de a ajuta muscatura de plosnite următoarele compoziții farmaceutice și acasă:

 • balsam Asterisk;
 • gel Fenistil;
 • Crema Bepanten (potrivit chiar si pentru copii);
 • unguent Afloderm;
 • suc de aloe;
 • soluție de carbonat de sodiu;
 • Patlagina alcoolat sau galbenele.

Potrivit statisticilor, aproximativ 70% din totalul Bitten nu simt acest proces. În dimineața următoare, pe corp poate fi vazut doar puncte mici rosii. Mulți oameni nu sunt conștienți de prezența paraziților.

simptome de mușcături

bug-uri de pat ca să scape de la domiciliu

insecte dăunătoare sunt alegerea locul potrivit, a face o mușcătură. Pe noapte și persoană poate primi mai mult de 500 de mușcături. Secretul, care scoate în evidență parazit în timpul de hrănire, provocând mâncărimi, iritații ale pielii, care accelerează formarea plăcilor din epiderma. Atunci când pieptănare marcate daune mecanice ale pielii. focare de insecte provoaca de multe ori anxietate, lipsa de somn la om.

Doar câteva mușcături de ploșnițe se caracterizează printr-o linie sau grup de răni într-o singură zonă. Pat parazit poate fi satisfăcută doar prin roadere mai multe răni, senzație de cel mai bun loc. De asemenea, pe plan extern bug-ul este greu de confundat cu alți dăunători: ele sunt vizibile cu ochiul liber, în mod clar vizibile pe foile, în special în zonele de reproducere.

Acorde o atenție! In timpul oamenii de stiinta de cercetare a constatat: bug-uri au în greutatea lor corporală de diverse boli: febra, ciuma, malarie, antrax, febră tifoidă. Patogenii au fost găsite în organele interne ale parazitului excretat. La o intepatura bacteriile patogene nu sunt transmise la om. Acest aspect a format de-a lungul evoluția paraziților: starea de sănătate a gazdei, cu atât mai mult va trăi bug-ul în sine și urmașii acestuia.

Lupta împotriva „intrușilor“

Paduchii însoți o persoană de-a lungul istoriei, există mai multe modalități de a le distruge. Pentru a alege o metodă eficientă pentru a ajuta la cunoașterea caracteristicilor „lipitori“:

 • insectele dăunătoare sensibile la o temperatură a aerului în optime de locuit pentru reproducerea lor este considerată un interval de la 0 la + 10 grade. Insectele sunt ucise la + 50 de grade, la -5 hibernate C;
 • paraziți lenjerie de pat se dezvolta rapid imunitatea la substanțe chimice: de a utiliza aceleași mijloace de două ori mai inutil;
 • „Bloodsucker“ migrează în mod liber de la un apartament la altul. Din acest motiv, specialistii recomanda dezinsecția împreună cu vecinii.

Cum de a aduce bug-uri de pat? Există mai multe metode de bază de luptă. In dezvoltarea au fost luate în considerare în special activitatea vitală a paraziților:

 • folosirea insecticidelor chimice. Această metodă este considerată cea mai fiabilă, este adesea folosit. Cele mai multe dintre instrumentele sunt sigure pentru oameni, animale de companie,
 • metode termice. Distrugerea se face caloriferilor speciale (numai profesioniști). Dacă este un timp rece a anului, apoi se aplică de congelare;
 • Metodele mecanice includ utilizarea unui aspirator sau sneaker. Aceste metode sunt aproape scufundat în uitare, ele sunt ineficiente și consumatoare de timp;
 • dezvoltarea tehnologiei împinge înainte metode alternative de combatere a dăunătorilor. De exemplu, oamenii de știință sugerează controlul biologic (ploșnițe superparazity omorâre și descendenți ai acestora). De asemenea, oamenii de știință au dedus un tip special de ciuperci, un efect negativ asupra ploșnițe. Aceste metode sunt încă prost înțelese, este rar folosit.

Important! Toate manipulările sunt efectuate de către persoane special instruite. Auto-distrugere a plosnite nu este întotdeauna eficient și, uneori, periculoase pentru sănătate: nespecialiști încalcă adesea regulile de siguranță în timpul deparazitare.

fondurile sintetice

bug-uri de pat ca să scape de la domiciliu

Medicamente și remedii pentru bug-uri de pat:

 • Spânzurătoarea - eficiente și relativ sigure pentru animalele de companie înseamnă. Lichidul din flacon pentru a dizolva pinta de apă, a pus într-un recipient cu spray trata cu atenție habitatele preferate gândaci, alte suprafețe. După manipulările părăsi imediat încăperea, lasa aer curat timp de câteva ore. Pre elimina copiii de la animalele de companie la domiciliu.
 • Malathionul - o opțiune mare pentru camere mari: un instrument disponibil în cutii. Principiul de funcționare al medicamentului - agenții nervoase la locul de muncă, purtați îmbrăcăminte de protecție, bandaj de tifon.
 • Combat - parte este produs în flacoane cu pulverizator. Observați viteza de curgere a unui flacon de cinci metri pătrați. Instrumentul nu este foarte economic, dar extrem de eficient.
 • Mikrofos - se luptă nu numai cu ploșnițe, dar cu gândaci, furnici. Medicamentul are o acțiune prelungită: eficacitatea persistă până la o lună.

reţete tradiționale

„luptători“ natural al insectelor dăunătoare diferă de siguranță absolută pentru copii, animale, show rezultate excelente:

 • terebentină. Permisă utilizarea în forma sa pură sau diluat în apă;
 • Otetul este utilizat pentru a reprocesa camera: ucide, și demotivează dăunătorilor din casa;
 • frunze proaspete vetrice, mesteacăn, salvie respinge insectele, proteja casa ta de dăunători;
 • Meth este folosit pentru a respinge și distruge bug-uri. Atunci când mijloacele de turnare insecte cuiburi sunt distruse colonii întregi de paraziți.

Toate manipulările pentru a distruge bug-uri de pat ar trebui să fie de acord cu experții. Cerința obligatorie - protecția pielii, ale tractului respirator. Este important să se evite contactul direct cu substanțe chimice, purtați mănuși.

bug-uri de pat ca să scape de la domiciliu
A se vedea o selecție de metode și mijloace de luptă împotriva molii în apartament și larvele sale eficiente.

Cum să se ocupe cu mucegai în lână pivniță cum ar fi? Metode eficiente de ciuperci care distrug sunt descrise în această pagină.

Prevenirea sânge supt paraziți

Blocați toate pătrunderea ploșnițe în casa ta, expertii recomanda o serie de moduri:

 • cumpăra un uscător special pentru haine. Dupa ce a stat în hoteluri pus haine într-o astfel de cameră. Paraziții sunt ucise la o temperatură de 50 de grade;
 • După o lungă călătorie toate lucrurile, pachet rucsac în pungi sigilate, luați-o la curățătorii uscate;
 • de vară de protecție utilizare sub formă de plase: adulții nu vor putea ajunge la casa ta;
 • efectua izolație suplimentară de prize, periere fisuri cu silicon;
 • este recomandat pentru a pune ventilație de ciorchini de lavandă, la fiecare două săptămâni pentru a le schimba.

La respectarea unor reguli simple, puteți proteja locuințe de paraziți invadatoare. În identificarea bug-uri de pat este important de a lupta împotriva insectelor dăunătoare. La domiciliu, utilizarea eficientă a substanțelor chimice, remedii populare. Atragerea de profesioniști de combatere a dăunătorilor pentru a ajuta proprietarii vor da cu siguranță un rezultat pozitiv.

În următoarele sfaturi medicale de ajutor video de la Elena Malysheva de a face cu ploșnițe:

Atenție! Numai astăzi!