buchet de mireasa din 10 moduri alternative de aruncare

buchet de mireasa din 10 moduri alternative de aruncare

buchet nunta ta i-am dat, încercuind în dansul prietenele necăsătorite. fiecare glonț are bara de

buchet nunta ta i-am dat, încercuind în dansul prieteni de sex feminin necăsătoriți și rude .... Echipa Toastmasters interpretat greșit, el sa oprit și a închis ochii l-au dat cincizeci, matusa divorțat. Dar tamada a cerut să repete încă o dată, decât rănit grav mea relativă. Cu toate acestea, soarta nu a mers departe. Mătușa Liuba concediu, fluturand fericit buchet nunta mea.Această metodă de transmitere a buchetului, am ales să nu rănească niciuna dintre fetele care au aranjamente florale grele. Iar la acel moment de dublare nu au fost atât de popular.

Exista mirese care nu doresc să urmeze o tradiție bine stabilită. Sau o alternativă la buchet de obicei Khitan necesare în cazul în care există o celebrare doar câteva mirese necăsătorite, printre care nu doriți să organizeze o urmărire competitivă.

Deci, ce sunt opțiunile nu renunță la tradiția, dar în același timp injectați o tentă de originalitate?

1) Puteți face un buchete, câteva camere duble și să le predea fiecare necăsătorite prietenele co-dorințele spunând că acestea sunt susceptibile de a fi îndeplinite jumătate sau căsătorit lor la un iubit-o.

buchet de mireasa din 10 moduri alternative de aruncare


2) Apelarea toate prietenele, inclusiv căsătorit, și doar arunca o grămadă „pentru noroc“!

buchet de mireasa din 10 moduri alternative de aruncare

3) În dansul miresei nu poate da un buchet de flori și o coroană de flori din cap. Imediat ce muzica se oprește de joc, acesta ar trebui să meargă la una dintre prietenele necăsătorite și purta o coroană de flori pe cap.

4) În cazul în care nunta este prezent doar o prietena necăsătorit sau logodnica vrea să dea un buchet de o anumită fată, atunci ea poate face acest lucru sub un cântec frumos sau un poem pregătit. A primit o foarte emoționant și frumos.

5) În Polonia, există un ritual interesant care împrumută o parte din mireasa din România. Mireasa cu un buchet sta pe un scaun, înconjurat de tipi ei necasatoriti care au păstrat umerii celuilalt și nu dau mirele pentru a găsi o portiță de scăpare. În cazul în care încă reușește să pătrundă în centrul cercului, el ridică un buchet de la preferat și aruncă-l la domnisoarele de onoare necăsătorite.

6) Mireasa poate atașa la mânerul buchetului cât mai multe panglici colorate ca prietenele ei necasatorite. Una dintre benzile bine ancorată portbuketnitse, iar capetele libere ale miresei sunt selectate și devin în jurul valorii de benzi. Potrivit echipei, fiecare trăgând banda și a determinat cel care va lega în curând nodul. Ea devine o fată cu un buchet legat de panglica.

7) Bouquet este plasat într-un cub de sticlă învelit cu lanțuri și închiși. Fiecare dintre prietenii ei aleg cu ochii închiși una dintre cheile, dar se potrivesc este, desigur, doar unul dintre ele.

8) Puteți pre-comanda un buchet că în timp ce aruncarea se dezintegrează în mai multe mici. Fiecare poate fi atașat bumazhechki cu numele și o dorință pentru fiecare fetele nemăritate.

9) Un mod simplu - de a scrie în prealabil numele prietenele necăsătorite pe bumazhechki și la momentul crucial pentru a scoate una dintre ele și a înmânat un buchet norocos.

buchet de mireasa din 10 moduri alternative de aruncare

10) Urmand traditia, mireasa ei poate ajunge înapoi la prietenii ei, gata să se rostogolească, și apoi rândul său, dintr-o dată în jurul valorii și să dea fiecare o floare, să facă o surpriză plăcută pentru fiecare fată.