Bucătărie cu un design cazan cu gaz - foto și video

Bucătărie cu un design cazan cu gaz - foto și video

Clădirile moderne sunt folosite din ce în ce sistem independent de încălzire, care permite locuitorilor nu depind de starea de spirit a serviciilor publice. Apartamentele sunt dotate cu unități care creează o temperatură confortabilă pentru o familie specifică în incinta. Proprietarii acestor apartamente - reale noroc atunci când toamna dank întregul oraș prețuite ai grija de conexiune, acestea sunt în cazan de gaz de declanșare o singură mișcare și Voila, casa este cald și confortabil. Cu toate acestea, aceste favorite de avere se află în așteptare pentru reparații problemă complexă: cum să ia în considerare proiectarea de bucătărie cu un cazan de gaz? Cel mai interesant lucru în crearea de interior - acest lucru este de a decide cum să bată acest mecanism complex, astfel încât, în funcție de preferințele individuale, sau solist, sau dizolvat într-un ansamblu bucătărie.dificultăţi tehnice

Servicii de gaz funcționează pe principiul „Nu!“, este necesar să ne amintim mereu și să încerce să mijloace artistice pentru a proiecta bucătărie astfel încât a fost confortabil pentru familia ta, face o impresie de durată asupra oaspeților, dar nu a pus afară ingineri de servire VDGO. Amenzile nu ai nevoie?

Deci, ce cerințe trebuie să fie îndeplinite, conceperea design-bucătărie cu un cazan?

Plafonul de cel puțin 2,5 m în înălțime

spațiu de volum (în interior aer) nu este mai mică de 15 metri cubi

Combinând bucătărie cu o zonă de luat masa (nu o camera de zi!), Lăsând deschisă diafragma și, astfel, crește volumul de aer.

Ventilația care oferă cel puțin 1 oră de trei ori schimbul de aer din cameră

Fereastra cu o frunză de fereastră și dimensiunea sticlei (deschidere ușoară) legarea de 0,03 mp 1 metru cub volumul camerei

Acum, utilizate în construcția de ferestre fără geamuri și servicii de gaz „de cotitură un ochi orb“

Ușa dintre bucătărie și camere cu distanța de la blatul ușii la suprafața podelei nu este mai mică de 2 cm.

Foarte important: un fel bun din standarde „naturale vârf tăiat“ ei înșiși. Desigur, aveți încredere proiectantul, este - un profesionist. Dar, în practică, se întâmplă adesea ca este mai bine pentru a verifica totul singur.

Bucătărie cu un design cazan cu gaz - foto și video

În noua clădire, casa privată, apartament vechi

Atunci când cumpără un apartament nou cu sistemul AOGV aveți deja o cameră cu un cazan de gaz montat pe perete, care este în cazul în care el a plasat gasman. Transferul său este asociat cu mare tehnice, de hârtie, de timp și de dificultățile financiare, așa că este mai ușor să lase totul așa cum este, iar unitatea în sine și conducta ascunse în coloana de mobilier, care va crește în numărul tuturor căștilor dulapuri. Cu această variantă de realizare, plasarea trebuie lăsate deschise în partea superioară a coloanei din partea de jos pentru a asigura o deschidere mare (care poate camufla grila pe tipul de frigider încorporat) pentru a asigura schimbul de aer necesar și pentru calcularea dimensiunilor interioare ale canistrei la golurile de aer dorite au rămas. Da, termostatul de camera va trebui să facă o distanță care măsoară temperatura reală a aerului apartamentului.

Nu este de a construi o structură complexă, și lăsând deschisă unitatea, puteți plasa într-o serie de dulapuri de bucătărie, iau culoarea. Bej, gri mat, argintiu, galben, roșu, luminos, cafea, albastru, afine, cu jet de negru - cele mai moderne instrumente de cea mai largă gamă de culori. Sau au artisti graffiti - au razrisuy panoul frontal în toate culorile curcubeului. Și dvs. „cald“ fiecare va arata foarte bine in mobilier ton sau în contrast cu ea.

Bucătărie cu un design cazan cu gaz - foto și video

Dacă sunteți proprietarul unei case private, modul în care va avea echipamentul necesar si se leaga de ea mobilier de bucătărie, depinde de trei factori:

  • imaginația ta;
  • dimensiunea camerei;
  • Stilul preferat.


Nu uitați să puneți o acoperire podea necombustibile în zona cazanului de gaz, chiar dacă restul spațiului aveți parchet de stejar.

În vechi (pre-revoluție) case și clădiri ale nișelor de stil stalinist Empire găsite în aproape fiecare cameră pentru gătit. Dar dacă nu, puteți proiecta le și punerea în aplicare stăpânilor de consolidare a încrederii. schimbarea vizual spatiul, transformând volumele sale, ai face mai non-standard, iar interiorul beneficiază doar de aceasta.

Cazan de gaz, cuibărită într-o nișă a GVL sau a unităților de lumină și uși cu ochiuri de interior, duplicarea fațadelor de bucătărie, sau simulează obloanele italiene (dacă preferați stilul retro) va fi percepută de ochi ca o cantitate interesantă de pereți, evidențiați aspect. Introducerea dispozitivului într-o nișă, este imperios necesar de a oferi un mic decalaj între ea și suprafețele interioare ale cutiilor, care sunt finisate materiale incombustibile sau sunt acoperite cu o vopsea speciala. Distanța dintre pereții la unitatea trebuie să fie de cel puțin 3,2 cm pe fiecare parte.

Bucătărie cu un design cazan cu gaz - foto și video

Un cazan de gaz ca un obiect de artă

Cel mai simplu mod de a face centrul cazan de gaz din universul bucătărie în cazul în care designul de bucătărie se face în următoarele stiluri:

  • retro;
  • Loft;
  • țară;
  • Modern;
  • minimalismul Futuristic (și apoi numeroase conducte care sunt întrețesute la unghiuri imposibile, ușor pentru a decora, iar întreaga structură va arata ca instalarea Muzeului de Artă Modernă).

Gama de cazane de gaz moderne este foarte largă: de la replica echipamentului vechi cu carcasa exterioară din cupru lustruit, în care totul în interior se face cu cele mai recente tehnologii, sisteme uriașe de podea, care combină multe caracteristici și care amintește de epoca victoriană engleză cuptor, la modele, aratand ca dispozitiv luate de la nave spațiale.

În cazul în care gustul lor in arta este in concordanta cu numerar disponibile, o astfel de unitate poate deveni dominantă, accentul de bucătărie-sufragerie. Intreaba-te: Ești gata pentru admirația constantă a tuturor celor care văd această minune, și laudă, flatează vanitatea ta? Dacă da, design de bucătărie, se rotește în jurul cazanului de gaz - este o opțiune pentru tine!

Bucătărie cu un design cazan cu gaz - foto și video

Cazan de gaz într-o bucătărie mică

Câți metri de spațiu pătrat ar trebui să fie să-l în conformitate cu normele admise localizarea echipamentului de gaz? Hrușciov de la respingeau - la dispoziția lor numai 4-5 mp Cel mai mic spațiu, cu atât mai interesantă provocare, care va pune în aplicare proiectantul (sau - dacă ați luat acest rol).

Alege un rezultat demn de progresul tehnic în putere și performanță va fi consultanți profesioniști, dar pentru a decide care dintre ele este mai bine: podea sau pe perete, va trebui să. Acum, cele mai populare dispozitive cu balamale, acestea sunt de dimensiuni mai mici, dar nu inferior la omologii lor lumești în performanță. Deci, se pare, alegerea este evidentă. Dar aceasta este numai dacă porniți de la reparații zero. Și dacă faci reparații în apartament vechi și schimba lucru scump nu există nici o posibilitate sau dorință?

Bucataria este mic utilizarea mai bună a cazanului, in partea de sus a camerei. Nu puteți închide conductă sau un fragment al unităților sale detașabile imitație de bucătărie. Dar chiar dacă ați planificat podea, apoi puneți-l pe perete (de colț), unde se află ușa. Conform legilor psihologiei percepției mai puține persoane să acorde o atenție la obiectele din lateral și în spatele lui când intră în cameră. Acesta este considerat cel mai bun o poziție din stânga, după cum cei mai mulți oameni începe o revizuire pe dreapta.

Proiectare de design de bucătărie cu boiler pe gaz sub podea, sunteți chiar mai restrânge domeniul de aplicare posibile de proiectare găsește. Utilizarea pe avioane de mari dimensiuni (pereți, tavan, podea, perdele sau jaluzele), nuanțe de alb, este în acest caz optim, selectați rafturi deschise, dimensiunea redusă a mobilierului de bucătărie și cazan alb-zăpadă. minimalismul total și monocrom ajuta la a face aerul din cameră, lăsând spațiu de locuit mai liber.

Bucătărie cu un design cazan cu gaz - foto și video

lucruri mărunte pe care o atitudine greșită față de ei pot deveni mari probleme

Vrei casa ta, mai ales în lemn, toate au trăit până la adânci bătrâneți, și a aduna toată familia în frumosul ceai de băut bucătărie caldă cu chifle, atunci când în curs de dezvoltare designul interior al bucătăriei, care include un cazan de gaz pe perete, să acorde o atenție la următoarele puncte:

Legate de intrări:

Bucătărie cu un design cazan cu gaz - foto și video
Design de bucătării într-o serie de case cu bovindou P44T
Bucătărie cu un design cazan cu gaz - foto și video
Proiectare bucătărie-sufragerie-living: 25 fotografii într-o casă privată
Bucătărie cu un design cazan cu gaz - foto și video
Proiectare colț de bucătărie - idei fotografie
Bucătărie cu un design cazan cu gaz - foto și video
Design de bucătărie combinate cu sala - 20 de idei foto
Bucătărie cu un design cazan cu gaz - foto și video
Design camera de zi de 18 de metri pătrați. m. - idei și soluții (foto)