Brut (proprietate) ca o deducere în construcția casei în 2019 modificări, cum se ajunge la

+7 (812) 309-50-31 (București)

8 (800) 333-45-16 ext. 193 (Regiunile)

Este rapid și gratuit!

Dispoziții legislative actuale

bază normativă

 1. Codul Fiscal, partea II, capitolul 23.
 2. deduceri fiscale scrisori MinfinaRumyniyao (№ 03-04-05 / 20406, 03-04-05 / 21195, 03-04-05 / 22395, 03-04-05 / 23340, 03-04-05 / 40681.

Cine poate obține o deducere

Brut (proprietate) ca o deducere în construcția casei în 2017 modificări, cum se ajunge la
Deducerea fiscală se poate aplica pentru următoarele persoane: 1. Proprietarul. Este important de știut că în cazul în care casa de mai multe co-proprietari, suma care urmează să fie împărțită între acestea proporțional cu cotele lor în proprietate.
 2. Soțul sau soția proprietarului
 3. Părinții unui copil minor. în cazul în care o casă sau un teren înregistrat pe numele său.

pentru a construi o casa de costuri

Acestea includ:

 • costul hârtiile privind construcția de estimări
 • achiziționarea de construcție și finisare articole
 • achiziționarea de construcții neterminate în vederea finalizării acesteia în viitor
 • plata pentru muncă sau servicii prestate în construcția de conectare a casei, finalizarea construcției neterminate sau lucrărilor de finisare (poate include achiziționarea de materiale necesare, lucrătorii de muncă să plătească)
 • holding de canalizare, apă, conducte de gaz

Este important de știut că, dacă mai devreme o persoană într-o perioadă fiscală a solicitat deducerea, iar apoi a început repararea sau completarea și abordate într-o plasă ulterioară pentru reparații, apoi a refuzat. Această problemă a fost rezolvată datorită abordării înțeleaptă a judecătorilor Curții Supreme. Revizuirea practicii judiciare în materie fiscală 23 de capitole NKRumyniyachetko a precizat că această practică încalcă drepturile cetățenilor de a primi deduceri.

Prin urmare, face apel la perioadele fiscale ulterioare, net în timpul lucrărilor de finisare în casă, ea nu ar fi repetat, și ar trebui să se acorde deducerea. Puteți termina cu ușurință construirea casei sale pentru orice convenabil pentru tine perioadă de timp, fără a avea grija de deducere.

Trebuie doar să indicați noile cheltuieli în declarația. În acest caz, guvernul este complet de partea ta.

Brut (proprietate) ca o deducere în construcția casei în 2017 modificări, cum se ajunge la

Procedura de returnare

 1. În primul rând, va trebui să completeze o declarație de 3-PIT. În cazul în care conține suma pe care doriți să restaurați, va trebui să completați o cerere de rambursare din cauza costurilor de construcție.
 2. În al doilea rând, trebuie să furnizați o referință de 2-PIT. Dacă sunteți angajat, puteți aplica în conturile angajatorului. Dacă sunteți un proprietar unic, trebuie să-l umple tine. Acest document precizează dimensiunea tuturor veniturilor și taxele pe care ați plătit.
 3. În al treilea rând, asigurați-vă că pentru a elimina copiile tuturor documentelor care confirmă dreptul de proprietate asupra casei.
 4. În al patrulea rând, elimina copiile documentelor de plată.
 5. În al cincilea rând, să le dea la IRS. Ia de-a lungul documentelor originale, taxa le poate solicita.


Brut (proprietate) ca o deducere în construcția casei în 2017 modificări, cum se ajunge la
Foarte convenabil, că acum nu există restricții cu privire la momentul deducerii primire.

Dacă faceți construcție și de finisare de mai mulți ani, această deducere poate fi obținută numai pe costurile suportate pe parcursul ultimilor trei ani fiscali.

În anul depunerii cererii vi se cere să fie înregistrate oficial la locul de muncă și să plătească impozite.

În dreptul de proprietate al casei:

 1. certificatul de înregistrare de stat de proprietate asupra casei și a terenului (dacă l-ați cumpărat pentru construirea casei sale)
 2. acord de împrumut, ipotecar sau împrumut
 3. graficul de rambursare și de plată%
 1. verificări
 2. chitanțe de plată în slip-\
 3. documentele atestând achiziționarea de materiale de construcție pentru cetățeni (valabil atunci când le specificați în datele de pașaport)
 4. extras de cont bancar
 5. un extras din contul personal al unui cetățean
 6. certificat de la banca de pe% plătit

În cazul în care casa este soți achiziționate:

 • copie a certificatului de căsătorie
 • un acord scris privind împărțirea deducerii între soț și soție

Dacă ați decis să nu aștepte până la încheierea perioadei de impozitare și pentru a obține deducerea mai devreme, da angajatorului următoarele documente:

 • cerere
 • copii ale documentelor privind dreptul de deducere

în cazul în care pentru a merge

Puteți contacta taxa sau angajatorului lor. În primul caz, este necesar să se aștepte până la sfârșitul perioadei fiscale, în al doilea caz nu necesită. Referindu-se la angajator, da-i documentele menționate în secțiunea anterioară. Apoi contactați taxa și să depună o cerere pentru a obține deducerea și copii ale documentelor justificative.

Asigurați-vă că pentru a aduce originalele. O lună mai târziu, notificarea se colectează taxa, iar apoi furnizează departamentul de contabilitate al angajatorului.

pentru pensionari

Brut (proprietate) ca o deducere în construcția casei în 2017 modificări, cum se ajunge la
Se întâmplă adesea ca un cetatean a construit o casă, dar sa retras înainte de a putea obține o deducere. Este important de reținut, în cazul în care pentru trei perioade fiscale înainte de pensionare, ați lucrat la contractul oficial de muncă și să plătească taxe, dreptul tău într-adevăr.

Dacă veți continua să lucreze după pensionare, găsi un alt loc de muncă, vor primi venituri din contractul de închiriere de orice proprietate sau alt oficial va avea o sursă de venit, duty-free, dreptul la deducere este limitat la trei ani.

În cazul în care construirea pe un site țară

În primul rând, deducerea se aplică pentru el însuși o casă și un teren. În al doilea rând, documentele casei este deja disponibilă nu ar trebui să fie specificată ca o grădină, o vacanță sau ca o clădire non-rezidențiale.

împrumut de constructii

Puteți apela la obținerea unui împrumut bancar pentru a construi o casă. În acest caz, se extinde numai lista documentelor necesare (a se vedea „Documente“).

Brut (proprietate) ca o deducere în construcția casei în 2017 modificări, cum se ajunge la
Este posibil să se includă în cuantumul deducerii costurilor către proprietarul de finisare de lucru pentru acasă, în cazul în care acestea au fost efectuate după înregistrare și eliberarea lor a unui certificat de proprietate?

Da, în cazul în care proprietarul este în prezența a documentelor care confirmă că lucrările de construcție în legătură cu această casă nu au fost produse mai devreme.

Poate beneficia de o deducere a unei femei în concediu de maternitate?

În cazul în care o femeie a angajat la concediu de maternitate, ea poate obține o deducere, nu va merge. Această întrebare a rămas mult timp controversat în practica autorităților fiscale. Deducerile sunt acordate pentru fiecare lună, inclusiv lunile în care nu a existat nici un venit.

Poate un om eligibil pentru deducerea soției, în cazul în care casa este înregistrată în numele ei, și ea este în concediu de maternitate?

Da, așa cum bunurile dobândite în timpul căsătoriei, proprietatea comună a soților.

Este titularul are dreptul de a pretinde plata de deducere sale în anul curent, în cazul în care el a primit mai devreme pentru un obiect diferit?

Nu se poate, pentru că El a folosit deja dreptul său anterior. Motivele pentru deducerea acasă sunt absente.

consultanță de specialitate

Aveți în continuare întrebări? Aflați cum să rezolve exact problema ta - Suna acum: