Bronhospasmului la simptome de copii de atac, de prim ajutor, tratament, foto, video

Bronhospasmului la copii reprezintă o tulburare patologică care se caracterizează printr-o schimbare a decalajului dintre bronhiole și bronhiile. Există o astfel de patologie datorită contracției mușchilor peretelui bronsic. La adresa prematură la medic pentru diagnosticarea precoce a acestei boli va interfera cu respiratia normala.Bronhospasmului la simptome de copii de atac, de prim ajutor, tratament, foto, video

Simptomele de bronhospasm la copii - dificultăți de respirație și tuse. Mulți părinți nu iau în serios simptomele și au cauzat copilul lor este supus la stres sever. Aceasta este detectarea din timp a simptomelor - cheia pentru un tratament de succes.

Principalele și principalele simptome ale bronhospasm la pacienții tineri - o dificultăți de respirație și insuficiență respiratorie. Cel mai adesea, există dificultăți de respirație într-un copil dintr-o dată, uneori ducând la sufocare. In acest stadiu, pacientul începe:

 • îneacă;
 • experimenta o lipsă de aer;
 • triunghi nazolabiale primește tentă albastră;
 • a crescut venele jugulare.


Copilul încearcă să respire nouă porție de aer, dar respirați-l în plin el nu poate. Rezultatul este o extindere a pieptului. Există selecție de mucus bronșic ca tuse. Acest mucus închide lumenul bronhiilor, ceea ce complică și mai mult cursul bolii.

Bronhospasmului la copii este adesea caracterizată prin apariția de tuse uscată dureroase. Uneori cu el lasă spută gros. Împreună cu tuse la pacienții tineri au paloarea pielii și cercuri albastre sub ochi.

alte semne

În plus față de prezentarea manifestare a bronhospasmului, copiii pot fi confuz pentru următoarele simptome:

 • sentimentul de frică;
 • greutate în sternului;
 • la intrarea în plămâni auzit fluier înăbușit;
 • respirație tare.

Bronhospasmului la simptome de copii de atac, de prim ajutor, tratament, foto, video

simptom semnal

Copilul care se simte adesea bronhospasm, părinții recunosc rapid semne familiare că atacul vine. Deci, ei pot reacționa în timp și să ofere asistența necesară. În acest caz, puteți preveni apariția spasmului și atenua o mare parte a cursului său.

Principalii precursori de atac includ:

 • schimbări de dispoziție;
 • anxietate;
 • tuse;
 • strănut frecvent și nazale consistență lichidă;
 • congestie nazală;
 • lipsa de aer.


În aplicarea copilului dispozitivului pikfluometra înainte de un atac caracterizat prin performanță redusă de respirație.

prim-ajutor

În cazul unui atac bronhospazmaticheskogo copilului, obiectivul principal al părinților - asistență medicală de urgență. Datorită răspunsului rapid pentru a elimina toate simptomele condiției de a fi ușor. Primul ajutor se bazează pe următoarele acțiuni:

 1. scaun pentru copii, să-i dea un spray de inhalare. El ar trebui să efectueze 2-3 respirații adânci, combinate cu o apăsare pe cartuș. După ce nu expirați timp de 5-7 secunde. Dacă exagera doza de acest remediu, poate fi format efecte Bungy: uscăciunea gurii, tensiune arterială ridicată.
 2. Pregătiți-vă cot cot și să-l facă o injecție intravenoasă aminofilină.
 3. La bronhospasm exprimat puternic și albastru de piele in fata, aveți nevoie pentru a face o injecție de 2 ml prednisolon intravenos.

Bronhospasmului la simptome de copii de atac, de prim ajutor, tratament, foto, video

acţiuni interzise

Acordarea primului ajutor pentru copilul dumneavoastră, ar trebui să știi ce poți face în timpul atacului, și ce nu. Acțiuni interzise includ:

 1. Agravarea reacție alergică. Este interzis să facă frecându copiilor care utilizează substanțe odorante, pentru a stabili muștar, randamentul miere.
 2. Medicamentele utilizare antitusiv. Este interzis să accepte medicamente ca antialergici din prima generație. Acesta Tavegil, difenhidramina și Suprastin. Asigurarea acțiunii necesare, ele reduc cantitatea de spută de descărcare.
 3. Efectuarea tratamentul inițial al inhalatoarele pentru astm folosind Intal, Tayled, nu puteți lua atacuri. Fondurile prezentate utilizate în scopuri preventive. În timpul atacului asistența din dreapta va numai bronhodilatatoare.

Tratamentul sindromului de bronhospasm al unui copil începe cu eliminarea cauzei de dezvoltare a bolii. În cazul în care cauza este bronșită cronică, orice tratament trebuie să urmărească îndepărtarea lui.

terapie cu hormoni

Glucocorticoizii sunt agenți hormonali, efect anti-inflamator, reducând riscul de expunere a componentelor biologic active în mușchiul bronhic. Tratamentul este efectuat de medicamente, cum ar fi

Aceste medicamente sunt folosite pentru a proteja împotriva atacurilor de dispnee. Acțiunea lor este netedă și lentă. Prin urmare, pentru eliminarea rapidă a atacului sunt sfătuiți să nu le folosească, pentru că nu va da rezultatul dorit.

adrenomimetiki

Medicamente care au un efect direct asupra musculaturii bronșice, făcându-le să se extindă, sunt numite agoniști adrenoreceptori. Acest tratament este utilizat într-o formă de direcție bronhospasmului acut atunci când măsuri urgente pentru salvarea micilor pacienți. mijloace prezentate poate produce sub forma unui spray.

Bronhospasmului la simptome de copii de atac, de prim ajutor, tratament, foto, video

M-holinoblokatory

M-holinoblokatory - medicamente care furnizează o acțiune care vizează creșterea bronhii. Un astfel de tratament este indicat, nu toți pacienții, aceste medicamente nu sunt deloc efectul dorit. Un reprezentant tipic al acestui grup este Atrovent. Acesta poate fi folosit ca un spray.

Tratamentul M-holinoblokatorami promovează îndepărtarea rapidă a atacurilor de dispnee.

Orice boala care apare la pacienții tineri, care le determină o mulțime de durere și necazuri. Excepția nu este, și bronhospasm. Prin urmare, aici este atât de important să se asigure un tratament în timp util și pentru a elimina toate senzațiile neplăcute și dureroase asociate cu aceasta boala.