Bronhospasmului la simptome de copii, cauze, cum să eliminați

Bronhospasmului la simptome de copii, cauze, cum să eliminați
Datorită reducerii musculaturii bronșice apar decalaj între bronhiolele mici și bronhiile - această condiție este numită „bronhospasm“. Bronhospasmului la copii este foarte frecvente. În cazul în care boala nu este detectat la timp, iar întârzierea tratamentului, copilul nu mai respira normal. Mușchii din jurul bronsic tuburi sunt supuse spasm, cauzând debitului redus de aer care intră în sistemul respirator. De multe ori provoca bronhospasm de astm. În plus, bolile alergice și respiratorii duce la apariția atacurilor de dispnee.Parintii unui copil care are probleme cu bronhospasm, observa rapid simptomele bolii, astfel încât acestea pot prezice debutul unui atac și să ofere primul ajutor în timp. Datorită reacției rapide este adesea posibil pentru a evita alte probleme, precum și să faciliteze atacul în sine.

In unele cazuri, medicamente bronhodilatatoare nu ajuta la ameliorarea spasmelor și îmbunătățirea situației. Această situație conduce la blocarea ireversibilă a sistemului respirator, incluzând bronșita cronică.

În domeniul bronhospasm medicament nu este determinată de o boală separată. De fapt, cauza problemelor sunt alte boli ale sistemului respirator.

Cele mai frecvente motive pentru reducerea musculaturii bronșice:

 • diferite forme de laringita;
 • astm;
 • caracterul bronșită obstructivă;
 • prezența corpurilor străine în bronhii;
 • mirosuri ascuțite;
 • șoc anafilactic.

În unele cazuri, contracția bruscă a mușchilor din bronhice se datorează influenței anumitor medicamente. Ca o regulă, copiii cu hiperactivitate a problemei cu care se confruntă bronhiilor atacuri frecvente. Bronhospasmul poate să apară în cazul în care un copil se confruntă cu stres emoțional sever, implicat exerciții fizice excesive, respira aer rece.

Trebuie remarcat faptul că bronhospasm copil, comparativ cu adulții, ruleaza mult mai greu. Chiar și o infecție respiratorie simplă, cum ar fi laringita, poate provoca bronhospasm. În acest caz, prezența rinită cronică și vegetații adenoide sunt favorabile pentru dezvoltarea bolii.

Înainte de atac starea de spirit a copilului se poate schimba, el încetează să mai fie un calm, începe să strănut, și din nas par de descărcare de gestiune subțire sau gros. Simptomele asociate - este lipsa de aer, tuse, disconfort toracic, si de somn saraci.Experții identifica mai multe simptome luminoase de bronhospasm:

 • copilul respira greu, se simte greutate, congestie în piept;
 • chiar de la distanță sau de respirație expirația fluier tare sonor prelungit;
 • tuse, selecția se poate observa sputei transparent uscat și grele;
 • copilul se simte frica, se observă în mișcările sale: umerii sunt tensionate, baby sitting, sprijinindu-se pe mâinile sale, cu un aspect speriat;
 • față palidă, sub ochi apar cercuri albastre, în respirații implicate mușchii gâtului și a abdomenului;
 • în unele cazuri, pe expiratie, cu un fluier se aude un huruit uscat.

Tipul de tratament depinde de cauza spasmelor bronșice.

Acțiuni la un atac

Atunci când un copil începe un atac, nu este nevoie să fie nervos. Părinții trebuie să se calmeze, și să înceapă imediat pentru a calma copilul atenția sa nu a fost axat pe atac. Acest lucru va ajuta la ameliorarea anxietății.

prim-ajutor

 1. Bronhospasmului la simptome de copii, cauze, cum să eliminați
  Dacă este posibil, încercați să dea un leac pentru alergii (în cazul în care atacul a avut loc din cauza prafului sau animale de companie). După ce reacție alergică manifestă, încearcă să scape de cauzele alergiilor. Dacă este o pisică sau de praf, este necesar să se izoleze copilul de la astfel de agenți patogeni. În continuare, se spală nasul copilului, clatiti gura si spala copilul.
 2. Pune copilul să se relaxeze, schimba hainele în haine lejere. Aerisiți camera atunci când vine vorba de alergii la praf. Dă medicamentul, pentru a extinde tuburile bronsice, sau de a folosi un inhalator.
 3. În funcție de starea, poate fi administrat alte medicamente pentru a facilita fluxul de mucus.
 4. De îndată ce primul ajutor prestate, apoi suna imediat un medic. Fă-o în mod necesar, mai ales dacă brohnospazma atacurile nu au loc.

Ce sa nu faci

 1. Luați măsuri care îmbunătățesc reacțiile alergice: utilizați terebentină sau alte substanțe odorante (de exemplu balsamuri) pentru măcinare. Contraindicat pentru a pune un plasture muștar, pentru a da infuzii de plante și ceai de miere.
 2. Medicamente care suprima tusea, și nu este necesar pentru a da copilului. Antihistaminicele va crește numai cantitatea de spută, în cazul în care există dovezi de bronhospasm.
 3. Calm medicament pentru copii nu este recomandată. Este mai bine să facă acest lucru cu cuvintele și acțiunile lor.

În cazul în care copilul are deja inhalatorul, iar el este tratat astm folosind medicamente hormonale, ar trebui să le folosească. De multe ori, acești agenți nu reduc convulsii, dar pot fi folosite pentru a preveni senzații spasmodice.

Bronhospasmului la copii pot fi diagnosticate chiar și în părinții timpurii mladenchestve.Kogda se confruntă cu primele simptome de bronhospasm, atunci acestea ar trebui, fără întârziere, face o programare cu medicul dumneavoastră de a prescrie un tratament. Desigur, puteți efectua toate procedurile și acasă, dar trebuie să urmeze toate recomandările medicului și citiți cu atenție instrucțiunile de droguri.

Medicul dumneavoastră vă poate prescrie atacuri de boli pulmonare de relief cu ajutorul unui set de măsuri. În special, este important de a suprima alergen provocator excreta praf și fum. În cazul în care cauza bronhospasm - specialist infectie va selecta pentru tratamentul cu antibiotice.

Cel mai bine este de a lua un curs de tratament la clinica sub supravegherea medicilor. Ei folosesc metodele cele mai corecte, care vor ajuta la normalizarea respirație și de a elimina alte simptome de bronhospasm. În orice caz, copilul nu este bronhospasmul ar trebui să fie tratate în mod independent, astfel încât să nu agraveze situația.