British eared-lop pisica rasa fotografie și descriere

pisică britanic eared-lop (Fold britanic) este una dintre cele mai populare animale de companie din România și din întreaga lume. Reprezentanții acestei rase sunt liniștite și au un adevărat inteligent maniere aristocratice. pisicile britanice se poate lăuda nu numai aspectul prietenos-minded, dar, de asemenea, maiestuos în. Animalele de companie nu va deranja proprietarii, cu pricepere de echilibrare între consistența și afecțiunea. Uită-te la starnitsu fotografie British-urecheat rasa pisica lop.British eared-lop pisica rasa fotografie și descriere
Foto: pisică britanic

Originea rasei pisica britanica eared-lop

pisică britanic eared-lop are o istorie lungă și misterioasă. Conform unei versiuni, cele mai populare animale de companie au fost aduse în Anglia datorită romanilor, care au sosit pe insulă pentru tranzacționare. Pisicile din aceasta rasa este un fel de talisman în timpul călătoriei, astfel încât este întotdeauna prezent la navele romane.

O altă versiune susține că animalele au fost aduse în Anglia de francezi, care au păstrat pisici pentru combaterea rozătoarelor. Faptul că marinarii francezi au fost duși la brânzeturi de export și produse lactate care vin la gust soareci. pisicile franceze din aceasta rasa pentru a „obține“ de calugarii Grand Marquee păzitori animale de companie pentru aceleași motive.

British eared-lop pisica rasa fotografie și descriere
Fotografii: pisica British albastru

Cat de rasa britanica este una dintre cele mai vechi reprezentanți ai pisica, ca menționarea acesteia au fost găsite în lucrările Karla Linneya înapoi în 1750. Animalele de companie aspect contemporan a fost din cauza încrucișărilor naturale cu pisicile tabby britanice locale. Datorită acestei animale de companie au devenit botul ovala mai rotunjite, păr gros și ochi expresivi.

Primul război mondial a afectat dezvoltarea rasei dezastruoase. Pisicile fraternizare au fost practic sters, dar activiștii „indragostitilor pisica mișcării“ au fost salvați animale de companie. Critic rupeți britanic a dus la necesitatea ca animalele încrucișare cu pisici persane romanesti si albastre. Ea nu a cauzat abateri grave de la standardele de rasa.

British eared-lop pisica rasa fotografie și descriere

În 1980, fondul genetic britanic a fost aproape restaurată, iar reprezentanții rasei a început să se bucure de o popularitate de invidiat. Pe baza crescătorilor British Standards a adus o subspecie separat - Scottish Fold.

Vedere exterioară - trăsături caracteristice

 1. cap - fata rotunda de mari dimensiuni, are o caracteristici netede. Pe frunte există un mic avion în apropierea urechilor. Gatul este solid și puternic, există un pliu de piele;
 2. nas - lungime mare, medie, există o ușoară adâncitură în direcția spre frunte;
 3. bărbie - bine dezvoltat, este aliniat cu nasul;
 4. fata - are o adâncitură pronunțată în tampoane mustăți din față;
 5. Urechile - larg, sunt de marime medie, au varfuri rotunjite. Pe scară largă plantate sunt simetrice rezoluție fără distorsiuni de circularitate a capului;
 6. Ochii - ochii rotunzi mari, o trăsătură caracteristică a rasei este o culoare portocaliu deschis. Este, de asemenea, găsit albastru și verde;
 7. corp - corp masiv si musculos, pieptul lat si drept din spate;
 8. picioare - lungimea medie a membrelor cu muschi puternici. Paws direct proporțional cu mărimea și diferă în ceea ce corpul. Pe labelor are 5 degete, pe spate - 4;
 9. coada - media, vizual mai gros la partea de jos, are un vârf rotunjit.
British eared-lop pisica rasa fotografie și descriere
Foto: pisica britanic - o descriere a rasei

O atenție specială ar trebui să fie lână pentru animale de companie. Condițiile aspre de acasă le-a făcut acoperit cu dens si dur. Lana este scurt, are o structură densă, diferită elasticitate. Aspectul vizual este o reminiscență de pluș blană, ceea ce face rasa și a primit o astfel de prelungire.

Cat de rasa britanic foarte „practice“, în conținutul, din cauza hainei de blana scurta este ușor de întreținut. În plus față de culoarea albastru clasic îndeplinesc următoarele culori de lână:

Descrierea rasei pisica britanica eared-lop

Caracter și intelectul

pisică britanic eared-lop diferă intelect dezvoltat și abilități înalte de învățare. Animalele de companie pot aminti cu ușurință la 50 de cuvinte și instrucțiuni de gazdă. Animalele au o încăpățânare înnăscută, dar ușor de digerat de informații și comenzi efectua ascultător. O trăsătură caracteristică a britanic este abilitatea de a se adapta comportamentul lor sub natura gazdei.

Britanic apreciază mai degrabă libertatea și independența lor, astfel încât să atenteze asupra lor, în orice caz, nu ar trebui să fie. În ceea ce privește animalele de companie trebuie să respecte un teren de mijloc - nu lăsa să te domine și nu arată afecțiune excesivă.

British eared-lop pisica rasa fotografie și descriere
Foto: British pisica eared-lop

Aceasta rasa este perfect pentru oamenii de afaceri care sunt adesea departe de casă. Animale de companie bine tolerat singurătate și chiar au nevoie de ea din când în când. Masculii diferă susținut natura aristocratică, nu le place să stea pe mâinile lor. Din manifestările persistente de îngrijire și afecțiune trebuie evitată.

Acest lucru nu înseamnă că animalul trăiește viața sa, care nu au legătură cu omul. El va fi bucuros să te cunosc de la locul de muncă, urmați apartament și se întindă pe canapea. Rasa rareori prezinta agresiune. În cazul în care o pisica care nu-i place ceva, ea ar prefera să se retragă discret în altă cameră, dar nu și „gheare“.

Animalele sunt destul de sensibil, dar nu vor ascunde răul în gazdă pentru o lungă perioadă de timp și după câteva ore, va fi din nou setat pentru a contacta. În cazul unor atacuri asupra libertății unui animal de companie, o pisica ascunde într-un loc liniștit și nu răspund la porecla. Forma caracterului trebuie să fie în primele șase luni ale vieții sale, atunci procesul este ireversibil, și să nu fie în măsură de a eradica acest obicei.Britanicii sunt rasa foarte leneș, care pot dormi pana la 18 ore pe zi. În acest caz, proprietarul nu este necesar să se deranjeze animalele de companie, sau va fi iritabil și poate pierde pofta de mancare.

socializare

În ciuda aparent „gheață“ în natură, britanicii sunt rasa foarte prietenos. Ei se adapteze cu ușurință la noua locuinta si cu normele sale, nici o problema de a găsi un limbaj comun cu oamenii din gospodărie. Pisoii sunt caracterizate de jucăușenie de mare și de multe ori să sară în brațe proprietarilor. Adulții nu se permit astfel de display-uri de emoție și preferă să păstreze distanța.

Rasa nu este izolat în rândul gospodăriilor gazdă explicite. Ei tind sa ca toți membrii familiei în mod egal. Animalele sunt diferite devotament. Chiar și fără a arăta afecțiune, ei rămân prieteni loiali și vor fi întotdeauna acolo într-un moment dificil pentru proprietar.

British eared-lop pisica rasa fotografie și descriere

Pisica britanica ori devine de-a lungul faimos cu copii, permițându-le să mai puțin decât adulții. Cu toate caracteristicile rasei aristocratice se fac simțite, și atitudinea lipsă de respect la animalele de companie ei poate fi ofensat.

Animalele de bine nu poate fi singura companie în casă. Ei nu vor mai fi gelos proprietarului și „trageți“ pătura peste el. În același timp, ei pot face prieteni cu alte animale, cu condiția ca acestea să nu fie prea intruziv.

pregătire

În cele mai multe cazuri, bunele maniere sunt stabilite de British la nivel genetic. Ele sunt corecte, repede se obisnuiasca cu procedurile de igienă. Cu toate acestea, au existat animale de companie și obiceiuri proaste. British Shorthair Descrierea rasei:

 • animale le place să renunțe la lucrurile de la o înălțime - subiecți în picioare pe pervazul ferestrei, cabinetul și alte sol mare, provocând un interes la pisici. Lor le place aspectul de obiecte care se încadrează, astfel încât poate exista o varietate de trucuri murdare - a scăzut vaza, flori, decoratiuni. Pentru a rezolva această problemă, zonele cu probleme tartinabile de suc de citrice - se sperie animalele de companie;
 • se joacă cu mâinile - pisoi percep de multe ori mâna omului, ca un obiect să ascuți ghearele și dinții. Achiziționați un animal de companie atributele speciale (jucării, locuri de zgâriat);
 • interes excesiv - animale de companie place să exploreze noi teritorii, ele sunt adesea găsite în saci și pungi de vizitatori.

Dacă doriți să elimine „obiceiuri proaste“ animale de companie, pedeapsa ar trebui să urmeze imediat. În caz contrar, pisica uita doar despre ce sa întâmplat, și tonul nepoliticos va fi perceput ca o insultă nefondate.

Nu uita să încurajeze animalele de companie pentru un comportament bun. Britanicii sunt foarte inteligent și rapid pe zbor, pentru care puteți obține bunatatile. La formarea interzis totală și irevocabilă a acestora. În caz contrar, animalul de companie poate deveni confuz la marginile a ceea ce este permis.

activitatea fizică

Britanicii sunt rasa moderat activi, astfel plimbări și organizarea de activități de petrecere a timpului liber - un lucru complet inutile pentru animale. Este suficient spațiu deschis apartament în oraș pentru jocuri. Dar, odată pe stradă maniere aristocratice se evapore pentru animale de companie, ea devine un vânător scop și Hardy.

Casa trebuie să fie jucării pentru animale de companie, precum și menținerea sănătății prin activitatea fizică - este o necesitate. Nu este necesar să se aranjeze jocuri de cooperare, pisica poate de bine se distreze, pentru că independența - un aspect cheie al caracterului lor.

Aspectul principal al ingrijire este blana pisicii, pe care doriți să pieptene, de preferință, de zi cu zi. În timpul molting procedura ar trebui să fie făcut de mai multe ori pe zi. Se recomandă utilizarea de cauciuc și țepi perii, care nu se va deteriora structura învelișului. Animalele de repede se obișnuiască cu pieptănare și nu-l percep ca „tortura“.

British eared-lop pisica rasa fotografie și descriere

Se spală animalele de companie este recomandat la fiecare 3-4 luni pentru a preveni boli de piele. Britanicii sunt rasa foarte curat, astfel încât acestea sunt în măsură să aibă grijă de aspectul lor singur. Atunci când spălarea este necesară utilizarea apei la temperatura camerei și șampoane blânde. După „baie“ animalele de companie trebuie sa fie uscat cu un prosop.

Britanicii au nevoie pentru a șterge ochii de mai multe ori pe lună. Este necesar pentru a îndepărta resturile și secrețiile. Utilizați un tampon de bumbac inmuiat in apa fiarta sau ceai verde. Nevoie de îngrijire, iar urechile britanicilor, care ar trebui să fie curățate cu bastoane de bumbac la fiecare 2 săptămâni.

rasa este predispus la apariția de ciuperci de pe ghearele sale, astfel încât proprietarii trebuie să inspecteze periodic labele animalului. La identificarea neregulilor și petele trebuie să contactați medicul veterinar. Viermii ar trebui să fie prevenite după pisica în vârstă de șase luni.

Sănătate „Teddy“ pentru animale de companie

Adevărat britanic diferă de sănătate bună și rezistență. rasa britanic nu rămână în urmă compatrioții lor. Punctul slab al pisicilor sunt dinții și gingiile, care pot deveni inflamate. Rasa este sensibilă la gingivita bolii. O altă boală comună este cardiomiopatie hipertrofică Marea Britanie, care are următoarele simptome:

 • pierdere bruscă în greutate;
 • sunet respirație;
 • palpitații ale inimii;
 • paralizia membrelor;
 • dobândi pernitele albastre.

British eared-lop pisica rasa fotografie și descriere

Prin urmare, pentru sănătatea animalului de companie este foarte important pentru a face vaccinurile necesare la timp. Se recomandă să viziteze medicul veterinar la fiecare 3 luni și 8, după schimbarea dinților. Doar nevoie de întreținere preventivă regulată de viermi. Cu grijă corespunzătoare a animalului speranța de viață sa este de 15 de ani.

Dieta pentru Brits

Recomandat pentru produse alimentare carne din Marea Britanie nu este soiuri grase, aproximativ 30% din dieta ar trebui să fie feluri de mâncare laterale. De la consumul de pește trebuie aruncată. Pisicile, desigur, vor mânca produse din pește, dar ele nu aduc sanatatea animalului tau de orice bun. O deteriorare considerabilă este posibilă în unele cazuri.

De mai multe ori pe săptămână este permis să dea ouă și produse lactate. Deosebit de utile sunt brânză de vaci și brânză rasă. Nu trebuie administrat la pisici și dulciuri, precum și produse de sare.

British eared-lop pisica rasa fotografie și descriere
Foto: pisică britanic

atributele necesare asupra conținutului

 • zgârierea posturi;
 • tava - este mai bine să alegeți un model cu laturile mari, ca elevii sunt sape în mod activ conținut de umplutură;
 • pat sau o casă - cererea britanică într-un loc membru cu drepturi depline al familiei, prin urmare, necesită propriul lor de colț;
 • Jucării - rasa îi place să zburde cu bile de blană, tachinare, jucării cu laser;
 • ; Bowls - ceramica - modelul de metal pentru apa utilizată pentru produsele alimentare
 • geantă de transport - pentru vizite de medic sau de călătorie;
 • piepteni și perii.

Ameliorarea și selecție a pisoi britanic

pisoi britanici se nasc sănătos și puternic, în creștere rapidă și în mod activ hrănire. Cumpara pentru animale de companie este recomandat la vârsta de 1,5-2 luni. În această perioadă, pisoi de a intarca la care alapteaza, puterea de câștiguri și gata punct de vedere emotional pentru a muta. Prețul de pisică britanic depinde de disponibilitatea documentelor și pedigree. Dacă aveți de gând să participe la expoziții și de reproducere, pisoi trebuie să aibă documentele relevante. Dacă doriți să cumpărați un animal de companie „pentru el“, puteți alege pisoi fără „acte“, care, de altfel, se va reduce în mod semnificativ prețul (de 3-4 ori).

British eared-lop pisica rasa fotografie și descriere
Foto: pisicuțe britanici

Atunci când pisicile de reproducție stud trebuie să fie de a face cu vârsta de 1 an. În acest caz, cheia este alegerea partenerului potrivit. Pisica trebuie să aparțină aceleiași rase ca favorit. Astfel, culoarea animalelor trebuie să fie identice sau foarte apropiate. Când se amestecă culori pisoi se obține o colorație inegală.

Doar ține cont de factorul genetic. Legare de animale de companie pryamouhih este permisă numai cu pisica defecte de urechi. animale de companie Gestația durează aproximativ 9 săptămâni, iar primele semne apar după numai 10-15 zile: apetit sporit, de stat pașnic, sfarcurile umflate.

Ca regulă generală, dau naștere cu ușurință. Numărul mediu de pisicuțe în gunoi - 3-4. Prima lună de pisoi hrăniți exclusiv lapte matern, apoi începe hrănirea complementară. pisicuțe de putere pe lună:

 • 1 lună - până la 6 ori pe zi;
 • 2 luni - 4 ori pe zi;
 • 3 luni - de 2 ori pe zi.

pisică britanic: fotografie

Foto britanic rasa defecte de urechi