Break prin! Cum să facă față problemelor - psihologia casei de soare

Când mușcă din greșeală limba greu de acceptat „durerea“ ca pe ceva pozitiv. Același lucru se poate spune despre vezicule pe picioarele lor. „Care este utilizarea de ceea ce ai dureri de picior?“ - s-ar putea cere.Dar ce s-ar fi întâmplat dacă am fi avut nici o durere s-ar putea simți?

Break prin! Cum să facă față problemelor - psihologia casei de soare

De câte ori ne-ar ottyapyvali Statement dinți vârful limbii, sau să oparesc fundul, într-flop în jos o baie fierbinte? Durerea fizică - este un mecanism ideal de semnalizare ne face timp pentru a schimba comportamentul lor, nu pentru a obține daune mai severe și a prejudiciului. Durerea ne spune: „Este timpul să nu mai faci asta acum faci!“

Și știi ce? durere emoțională ne aduce un mesaj de exact același conținut.

.. Când suntem prea mult timp de la sine, adică, atunci când ne simțim aversiune, gelos sau ceva furios, durere emoțională, de obicei, ne indică faptul că este timpul cât este posibil să se schimbe modul de gândire rapid, și anume, de exemplu ..:

• opri să cred că prietenii tăi ar trebui deloc de acord cu tine;

„Și apoi, în cazul în care combinația nu ajută la răspândirea unui calculator la“ biți „cu ajutorul unui bâtă de baseball.“

• să nu mă gândesc că ești fericit să facă aceiași prieteni sau rude;

• iartă-te pentru tot din mintea mea gândul de a face greșeli și să păstreze merge mai departe.

Dacă vorbim despre durerea fizică, blisterul pe picior - un semnal că este timpul să se schimbe pantofii. Durerea emoțională, se simte un pic diferit de vezicule pe creier, Semafor-ne că este timpul pentru a schimba vizualizarea. Durerea dispare de multe ori odată ce ai face un mod diferit de a privi lucrurile.

Dacă vorbim despre durerea fizică, ea nu va pleca până când încetăm să facem același lucru.

Dacă vorbim despre durerea emoțională, ea nu a plecat până când încetăm să facem același lucru.

De ce sunt probleme și necazuri?

În cele mai multe cazuri, noi nu luăm măsuri, până când există probleme ... sau, mai rău, încă nu am abate asupra un fel de eveniment catastrofal!

Exemplu: Te joci în echipa de baschet a școlii lui. Antrenează și se lasă mingea în ring vă sunt, de obicei prea leneș. și, prin urmare, cu aruncărilor libere, aveți cusături! Dar acum vine seara este foarte important pentru meciul echipa ta. Ai pierdut un punct, iar afișajul arată că, până la sfârșitul reuniunii doar o secundă. Totul depinde de modul în care arunca două sancțiuni. Deci, ce?

Amândoi ori murdări. Îmi doresc să fi murit înainte de meci, crezi!

lovit cu atenție peretele din vestiar, inventezi un plan. Următoarele trei luni vei face in fiecare noapte pentru două sute de fotografii. De-a lungul timpului ați început pentru a obține o mai bună. Și în curând deveni cel mai bun marcator din echipa. De ce? Da probleme forțat!

Exemplu: Evaluarea matematică vă sunt obtinerea mai mici. Deja ai picat la trei consecutive de offset. Profesor spune: „O altă încercare, iar dacă nu treci, vei rămâne în al doilea an.“ Da, toate problemele problemei!

Dintr-o dată mintea ta există un plan de acțiune. Tu încerci să convingi un prieten de câteva ori pe săptămână pentru a se angaja cu tine în matematică. Beres manuale pentru el însuși. Este nevoie de foarte puțin timp și ați dat seama brusc că în matematică absolut nimic complicat, începe să faceți clic și sarcini de control, cum ar fi alunele! De ce? Da probleme forțat!Asta e modul în care viața este. Suntem în prezent naviga cu curent, până când problemele sunt în creștere și din ce în ce mai grave. În final, trebuie doar să înceapă să facă ceva, și ca rezultat al activismului ne aflăm într-o situație mult mai bună decât înainte de probleme.

De dezastre aducem mai multe lecții decât cele de la succese. Evenimentele catastrofice ne fac să atragă atenția asupra lor și să înceapă să acționeze!

Problema - nu este neapărat un lucru rău.

Cum să fie o mare dezamăgire?

Să presupunem că te duci ajunge undeva pentru a câștiga, și nu alege, și prietenul tău. Sau cumpăra o mașină nouă, dar o săptămână mai târziu a fost furat. Sau se încadrează în dragoste cu un vecin, iar el se dovedește a fi nebun despre fata de peste drum.

Răspunsul la aceste probleme enervante pot fi diferite.

• Întrebați: „De ce să cad vreodată în jos toate conurile“ Este o opțiune pentru fraieri complet, deoarece oferă posibilitatea de a merge departe cu capul în lucrarea sa mizerie și autocompătimire este infinit. Și atâta timp cât pare rau pentru tine, nimic pentru a rezolva problema nu se poate face.

• Spune-te, „Aceasta nu este vina mea apare.“ O altă scuză! Chiar dacă nu ești de vină pentru ceea ce se întâmplă, trebuie să ne întrebăm despre celălalt: „Ce am de gând să acționeze în această situație?“

• Puneți întrebarea: „Ce înseamnă toate astea mă învață“ Această abordare ajută după orice viață lovitură înapoi în picioare. Intreaba-te: „Care este lecția am învățat din ceea ce sa întâmplat?“, „Ce nu am făcut?“, „Cine mă poate ajuta?“. Numai în acest mod va fi capabil să dezvolte un plan care totul merge mult mai bine data viitoare.

Dacă crezi cu tărie (sau chiar doar pretind) că totul se întâmplă în viața ta pentru un scop, atunci chiar și cea mai mare frustrare va fi pentru tine o sursă de știință pentru viitor. Viața nu ne pedepsi. Viața ne învață. Și am ajuns la această lume pentru a obține această cunoaștere.

Tu nu va fi învins până când a predat.

Pentru a da vina pe alții?

Desigur, poți spune, „Eu însumi știu că povestea nu am dat. Acest vina profesorului. " Și că aceeași evaluare a acestei singure îmbunătăți?

Desigur, poți spune, „Eu știu de ce am tot timpul nu există nici bani. Șeful mă plătește suficient! „Acest lucru va ajuta? Vei invata ca urmare a economisi bani?

Blamarea nenorocirile altora, noi de obicei nu face nimic pentru a rezolva singur problema. Aceasta este atunci când problemele rămân.

Fred spune: „Eu nu am prieteni. Nimeni nu mă înțelege! „Deci, el doar încearcă să nu trebuie să răspundă în viața lui. Dar, în timp ce Fred va da vina pe alții, va fi sortit să stea nopțile de sâmbătă acasă singur.

Maria spune: „Eu știu de ce am avea o astfel de viață sumbră. Toată vina mamei mele. " Adevărat pentru a garanta că, în viitor, ea va fi chiar mai mică bucurie. A da vina pe toate lor mama necazurile nu va ajuta probleme.

După orice defecțiune sau orice eșec, întrebați-vă: „Oare nu este în ceea ce sa întâmplat, și vina mea? Cum de a face acest lucru să nu se întâmple din nou? „, Că astfel de întrebări sunt date de oameni care știu cum de a atinge succesul.

Nu este vorba despre ce sa întâmplat cu tine și cum te simți despre

caz reale de viață 1:

Prietenul meu Dzhon Fopp sa născut fără brațe. Cu toate acestea, el a primit o diplomă de master în domeniul comunicațiilor moderne și prelegeri în companii și universități din întreaga lume. El nu se întreabă: „De ce m-am născut fără brațe“, el se întreabă: „Ce pot face, chiar și în ciuda acestui“

Tot ceea ce facem cu mâinile și picioarele fac: pieptănăm, contează banii, conduce o mașină, deschide ușa. Du-te cu John la un restaurant chinezesc - o adevărată plăcere. În timp ce alți clienți mănâncă furculițe și cuțite, considerând că stick-uri controlate prea tare, John inarmati cu bastoane magistral, păstrarea degetele de la picioare!

„Eu mă accept pentru cine este, - spune John. - fără toate dificultățile pe care le-am experimentat, aș fi fost o persoană complet diferită ".

caz reale de viață 2: Tony Christiansen - un paznic de viață certificată, campion de înot, o centura neagră în taekwondo, câștigătorul a numeroase campionate în Speedway și curse de mașini, pilot licențiat, un om de afaceri de succes si tata a trei copii. Tony nu are picioare. El le-a pierdut într-un accident pe calea ferată, pe când avea doar nouă ani.

Și ceea ce este filozofia lui de viață? Niciodată să nu spui: „Nu pot.“


În timp ce va crede ca ai in viata ta a avut loc o anumită catastrofă, întreaga viață va continua să se dezvolte într-un scenariu catastrofal.

E. Matthews. Break prin.