brațul Sore de la cot la încheietura mâinii cauzele, cum de a elimina durerea

brațul Sore de la cot la încheietura mâinii cauzele, cum de a elimina durerea
Datorită omul său mâinile îmbrăcat, locul de muncă și să conducă o viață activă. Cu toate acestea, din cauza atitudinii neglijente a sănătății, sarcini și mișcările mâinilor ridicate nu au reușit să sufere de boli și leziuni grave. Pentru a evita acest lucru, este necesar să se cunoască cauzele și căile posibile de ameliorarea durerii.Cauzele durerii de la cot la încheietura mâinii

Pentru a determina cauzele posibile ale durerii de la cot la încheietura mâinii ar trebui să analizeze natura durerii:

 • frecventă sau cronică;
 • un singur caz, care apare după efort fizic considerabil.

În primul caz, cauza grave și pot fi asociate cu astfel de boli:

 1. Epicondilită - atunci când tensiunea din muschi, ligamente, articulatii se acumuleaza treptat, din cauza muncii fizice grele. Cu privire la dezvoltarea bolii afecteaza de lucru chiar de la fermă în timpul sezonului cald. angajații de birou pot simți, de asemenea, apariția durerii în brațele de la cot la încheietura mâinii, datorită faptului că mult timp stând la calculator cu brațele îndoite de la cot.
 2. Preinfarction angină și boala cardiacă ischemică.
 3. procesele inflamatorii articulare, cum ar fi artrita, artroza.
 4. Boala la nivelul coloanei vertebrale cervicale.
 5. Rezultatele obținute în trecut, contuzii și un braț rupt, rupturile și lacrimi în țesuturile moi și dure.

În al doilea caz:

 1. mișcări nereușite, cum ar fi o pondere lungă la cot comune îndoit.
 2. sarcină unică pe termen lung, cum ar fi ridicarea de greutati la sala de sport sau de a face munca agricolă în țară.

Pentru a diagnostica cauza durerii, este necesar de a vizita un medic și se testează mâinile, inima și a coloanei vertebrale toracice.

De ce în dimineața mâinile inflamat

durere surdă și rigiditate ale mâinilor și degetelor în dimineața poate prevesti dezvoltarea unor boli cum ar fi artrita reumatoidă sau cronică. Agentul cauzal al artritei cronice - o infectie, care a intrat în mâinile articulației sau în sistemul circulator. De-a lungul timpului, articulația de încheietura mâinii și cotului apare inflamația care crește deformarea și se mută în pas cu distrugerea articulației.

Artrita reumatoidă este o boală autoimună în natură, afectează tinerii la pubertate și de vârstă mijlocie oameni.

Datorită schimbărilor în sistemul imunitar percepe celulele normale ca fiind străine și începe să se lupte cu ei. Astfel începe procesul inflamator în articulații rezultând deformări și probleme în realizarea activității de zi cu zi. Formarea artrita reumatoida apare la nivelul articulațiilor degetelor și mutate treptat în sus la nivelul coloanei cervicale, zguduitor os și tendon încheietura mâinii, cotului și antebrațului.Este ușor să se determine de durere surdă, rigiditate, rezistență la încovoiere la mâinile și degetele. O trăsătură caracteristică este că, după trezire dispar toate simptomele. Artrita reumatoida face parte din categoria de boala nu este curabile, și de a influența procesul de dezvoltare este posibilă numai prin terapia anti-inflamator, sau o intervenție chirurgicală.

De ce perturba durerea nocturnă în mâinile

De multe ori, dureri în mâinile nu doarme pentru un motiv sau altul - poate fi din cauza:

 • sindromul tunelului;
 • pristupompodagry;
 • leziunile suferite recent, din cauza muncii fizice grele sau poziția încheietura mâinii incomode în timpul lucrului.

În cazul sindromului de tunel carpian, doctorul la studiu constata un nerv în încheietura mâinii sau a cotului comun. Acest fenomen se produce, de obicei, din cauza:

 • modificări ale organismului hormonale (sarcina, dezvoltarea diabetului zaharat);
 • poziție lungă incomodă, de exemplu, munca la un calculator agățat cu mâinile peste tastatură.

Datorită acumulării unei substanțe specifice în gută articular se dezvoltă saci, care este distrugerea periculoasă a țesutului conjunctiv și osos și formarea de noduli osoase capabile să taie toate țesuturile din jurul.

Gout începe sub formă de durere neplăcute în articulațiile degetelor, ridicându-se treptat spre cot. Aceasta afectează articulațiile și grijile la dureri de noapte, de rupere și pulsatil. Pentru acest din urmă motiv atacurile de durere în încheietura mâinii, noaptea chinuindu, includ un leziuni minore suferite în timpul zilei, dar ignorate.

contuzii severe, entorse și musculare nu va da somn pe nimeni.

De ce doare foarte mult mâinile sub sarcină

Încheieturi, și coatele, de asemenea, poate dureri din cauza efortului fizic. Motivul pentru aspectul lor poate fi:

 1. Osteoartrita.
 2. Tendinita.
 3. Insuficient tratate leziuni la încheietura mâinii și cotului.

cartilaj Osteoartrita slăbește și se poate dezvolta din cauza tulburări metabolice, boli sistemice cronice, fracturi prost vindecate. În plus față de durere, puteți auzi scrâșnetul sub piele și a vedea umflarea articulației afectate, precum și deformarea acesteia. Orice clasă cu obiecte mici va fi incomod, deoarece mâinile nu îndoiți în mod corespunzător.

Tendonita format în perie tendoane inflamate. Aceasta boala este considerată a fi un profesionist și de multe ori apare la sportivi, programatori, pian, mutari, etc .. Etc ..

Boala se manifestă sub formă de durere acută și slăbiciune a mâinilor atunci când sarcina pe pensula. La fel ca în cazul precedent, puteți auzi criza în timpul funcționării. Tendinita pot fi tratate, dar din nou, se va face simțită în sarcina lungă pe încheietura mâinii.

Leziunile care nu au fost tratate deloc, sau un curs de tratament a fost trecut nu la sfârșitul anului, de asemenea, provoca dureri în timpul exercițiului. De exemplu, dacă a existat o fractură a mâinii, dar nu a existat nici un tratament adecvat, există o mare probabilitate ca oasele cresc împreună în mod corespunzător, și nu va fi durere atunci când își exercită. Aici puteți adăuga fracturi osoase și deplasarea în zona mâinii și cotului.

De ce sunt mâinile inflamat și umflate: cum de a elimina durerea

Mână umflarea în trei cazuri:

 1. Grav accidentat ușor încheietura mâinii sau cotului fractură, mușchiul rănit.
 2. Multe ore de activitate fizică la îndemână.
 3. boli grave ale articulațiilor, organele interne și a coloanei vertebrale.

Pentru a calma durerea, în primul caz, aveți nevoie pentru a face locul de locul de gheață durere. După durerea tocit, aveți nevoie pentru a vedea un medic pentru o examinare. Unul nu ar trebui să ignore prejudiciu, ca o modalitate de dezvoltare a bolilor țesutului conjunctiv și în deformarea lor.

În cazul în care ați supraestimat capacitățile lor în țară sau în sala de sport, va ajuta la respectarea cu rutina de zi cu zi, în cazul în care timp pentru odihnă după exercițiu va fi pus deoparte.
În al treilea caz, atunci când tumefiere si sensibilitate se repetă periodic, gheața nu va ajuta. În cazul în care simptomele nu dispar în decurs de două zile, aveți nevoie de cât mai repede posibil pentru a vedea un medic care va diagnostica si prescrie un tratament adecvat.

A se vedea, de asemenea, pe această temă: