brățări de afaceri cu mâinile lor, scheme de compensare, preț

brățări de afaceri cu mâinile lor, scheme de compensare, preț
Acum, o mulțime de oameni care caută o oportunitate de a câștiga acasă. Un astfel de rezultat poate fi un produs fabricat cu ajutorul forței de muncă manuală. Lucrurile făcute cu propriile sale mâini, destul de rare, dar popular. Ideea de afaceri Mare pentru fete și femei - care fac brățări cu propriile lor mâini.Există mai multe opțiuni pentru a face brățări cu propriile lor mâini. Soiurile depind de material, țesut schemele și imaginația ta. Demand margele bratari, schinduf si altele. Mai ales bijuterii valoroase din piatra naturala. Pentru a le țesut, puteți folosi pielea sau cu șiret. Există, de asemenea, un fir de brățări, benzi de cauciuc și parașuta din cordonul ombilical.

Mai întâi trebuie să decidă ce bijuterii va fi popular printre oameni și să le învețe să facă. Gama ar trebui să fie diversă.

Tehnici de brățări

Cum de a țese bratari Pandora

bratari Pandora sunt ușor de fabricat. Suficient pentru a cumpăra toate componentele și le șirul necesare pe bază. Dar puteți face propriile mărgele din lut polimer.

Prin opțiuni simple, includ bijuterii cu țesut Shambala. Suficient pentru a învăța un schinduf țesut și experiment cu mărgele și flori. Este necesar să se utilizeze pietre naturale.

Cum sa faci o bratara Shambala propriile mâini

Mai multe lucruri complicate cu margele. Există multe diferite Țesut șirag de mărgele. Pentru a le face utile pentru perseverență.

Achiziționarea de materiale și randamentul de afaceri

brățări de afaceri cu mâinile lor, scheme de compensare, preț
Decide cu privire la tipul de brățări, este de a face achiziționarea de materiale.În cazul în care pentru a cumpara lucruri?

Acum, există o mulțime de magazine care vând totul pentru gherghef. Acolo puteți găsi toate accesoriile necesare pentru bijuterii noastre. Dar, în aceste magazine preț ridicat și să cumpere materiale pentru afaceri nu este profitabilă.

Componente Comanda pentru bijuterii pot fi pe de magazine online din China. Deci, nu mulți producători pe piața internă. În China, o mare varietate de materiale necesare și costul lor de multe ori mai puțin decât în ​​magazinele noastre.

Trimiterea accesorii de pe site-ul chinez Aliexpres »

Singura negativ este viteza de livrare a mărfurilor - de la 2 până la 4 săptămâni. Dar nu interferează în organizarea de afaceri. Se calculează cantitatea potrivită de produs și de carte în avans. așteptările beneficiu.

Prețul de cost al fiecărui produs depinde de metoda de fabricație, dificultatea de materiale de execuție și de calitate.

Prețul aproximativ al costurilor materiale și produse

Prețul de cost al brățară de perle - 80 de ruble. Valoarea de piață - 2-300 freca. Dar doamnele nu sunt întotdeauna dispuși să dea o mulțime de bani pentru bijuterii. Deci, uneori, ar trebui să ia în considerare - în cazul în care munca ta se va achita. Uneori este mai bine să aleagă opțiuni simple.

Costurile de parașută brățară din cordonul ombilical - 100-115 freca. Timp pentru fabricarea - aproximativ 10 minute.

Produsele finite sunt 700 de ruble.

Consumabile pentru bijuterii este vândut în pachete de 5-30 buc. Prin urmare, primele 10 produse vândute va plăti costul materialului. Următorul 40 va fi pur profit.

La început, pentru a nu cumpăra o mulțime de materiale, astfel încât să nu ardă.

director

Etapele de formare a catalogului:

  • Internet Aflați elementele de bază ale Macro subiect;
  • Ia un aparat foto bun, o mai bună oglindă cu obiectiv cu diafragma;
  • Alegeți fundalul dorit - o bucată de material alb și negru;
  • Ia probe și de a efectua sesiune foto.

Este mai bine pentru a angaja un fotograf profesionist. El te va salva dureri de cap și de a face fotografii de o calitate excelentă.

Vânzarea de produse finite

brățări de afaceri cu mâinile lor, scheme de compensare, preț
Pentru câștiguri de brățări cu mâinile lor nu are nici un sens pentru a deschide un magazin de reală. O afacere foarte costisitoare și nu volumul de producție. Dar nimic nu împiedică să găsească un punct de vânzare a unor astfel de materiale. Ei iau mărfurile de vânzare.

canale de distribuție pe internet:

Alte linii de afaceri în lucru manual

1. Pandantive realizate manual.

2. Buchete de jucării moi.

Astfel de buchete, spre deosebire de convenționale, nu se estompeze, și va place ochiului permanent. Cererea pentru aceste produse este în creștere rapidă. Producerea de buchete de jucării la domiciliu vor crește capitalul.

3. Producerea de cutii originale.