Bratara Shambala cu mâinile lor 1

Noul sezon al modei este caracterizată de un număr mare de accesorii si bijuterii. Acestea sunt utilizate pentru colecțiile vestimentare de către designeri diferite din întreaga lume. Cele mai populare brățară din oțel Shambala. Popularitatea sa răspândit în toate continentele și țările.Sam brățară Shambala face parte din accesoriile cele mai vechi pe care acum o mie de ani înfrumusețat încheietura mâinii nu numai femeilor, ci și mâinile oamenilor. Printre altele, această brățară poartă o semnificație sacră. Acesta poate fi achiziționat, dar poate fi, de asemenea, făcut de mână.

Împletitură brățară Shambala: Ce trebuie să știi?

Bratara Shambala cu mâinile lor 1
Bratara Shambala cu mâinile lor 1

Shambala este numit taramul invizibil al mistic Tibet, care poate fi dezvăluit numai persoanelor cu o inimă curată. bratari Shamballa face primul a început să călugări tibetani. Aceste brățări ar trebui să protejeze proprietarul. da-i un sentiment de calm și armonie, dând încredere. Înainte de a începe țesut brățară Shambala mâinile proprii, este necesar să se pregătească elementele necesare. De accesorii pot fi folosite din piele si lemn, margele si pietre, sau metale. Fiecare dintre aceste materiale sunt considerate optime pentru crearea de brățări Shamballa. O varietate de aceste materiale permite alegerea cea care se potrivește pe un buzunar si gust.

Și, de asemenea, nevoie de fir special pentru brățară. și două corzi. Ele trebuie să fie de același diametru. Un cablu va servi ca bază, iar al doilea va deveni un element decorativ.

brățări în industria împletiturilor nevoie pentru a ridica margele. Ei pot alege o varietate de culori. Salbă pot fi selectate și dimensiuni sau de a folosi cristale diferite.

Bratara Shambala cu mâinile lor 1
Bratara Shambala cu mâinile lor 1

Sam brățară Shambala seamănă cu un fel de designer care dă libertatea de creație. Chiar și călugării nu au avut nici scheme clare țese această brățară. Pentru el, puteți alege culorile preferate mărgele, pietricele, potrivite pentru un horoscop sau convingeri personale.

Dacă brățara va fi doar un ornament, uita-te pentru culori care sunt predominante în vestiar. Versiunea cea mai de succes, care este potrivit pentru absolut orice tinuta. țese brățară de la Shamballa perlate, margele negru sau argintiu.Pentru a amuletă margele ar trebui să fie folosită pentru culoarea, care protejează împotriva energiei negative și vizualizări.

Cum sa faci o bratara Shambala trei cabluri?

 • Pentru a crea o brățară Shambala propriile mâini, aveți nevoie de cerată din cordonul ombilical mai multe culori, lipici „Moment“, margele si foarfece.
 • Ia aproximativ 50 cm segment lung de cablu de 3 și le leagă împreună. În acest caz, un cablu ar trebui să fie principal, este numit leneș pe ea va fi înșirare mărgele și cravată noduri.
 • După ce ia două pinch auxiliare și se leagă unul de altul, astfel încât cordonul de leneș a rămas în mijlocul fiecărui nod. Tie numărul dorit de noduli prin alunecarea lor cât mai aproape posibil unul de altul.
Bratara Shambala cu mâinile lor 1
 • Acum, a pus pe un șirag de mărgele de cordon leneș, strângând-o în jurul marginilor și noduri apoi de vânzare legată. Număr de mărgele, noduri și distanța dintre granulele trebuie determinate în mod independent.
 • Când vpletete ultimul talon la brățara Shambala începe din nou pentru a face o serie de bucle, al căror număr este egal cu numărul de rânduri de la începutul brățară. După aceea, rândul său, brățara și să facă un nod puternic al cablului de operare. lipici trata nodule. Cand se usuca, se taie ușor marginea din cordonul ombilical.
 • La începutul brățară șireturile dezlega, face un nod și fixați cu lipici. Shambalei brățară, realizate manual, ținute la îndemână, este necesar să se facă un sistem de blocare împletit.
 • Ia capetele cablului leneș, introduceți-le unul câte unul șirag de mărgele, face noduri, și asigurați-le cu lipici. După aceea, luați cablul și conectați capetele brățară. atașarea la unul la altul. De asemenea, au cordon pirostriile. Apoi cravată bucle, face un pachet, tratează-l cu lipici și se taie capetele suplimentare.
 • blocare Weave pentru brățări este țesut împreună cele două capete ale pliate brățara. La final ar trebui să obțineți o serie densă de bucle, în care capetele brățară sunt libere să se miște, permițându-i mai confortabil de purtat.

Cum de a țese brățară Shambala două corzi?

 • Se prepară din cordonul cerat 240 cm cu 1 mm sau o coloană de 180 cm de 60 cm margele albastru și negru încrustat 2 și 7 până la 8 mm, cu 10 mm.
 • Se taie cu o lungime cordon de 120 cm și două de 60 cm. Un capăt al unui cablu mic cravată un nod strâmt. cordon lung alege și puneți 20 cm deasupra ansamblului finit. În jurul său cravată cordon negru, capetele corzilor trebuie să fie de lungime egală. Tie noduri, astfel încât cablul negru a fost centrat.
Bratara Shambala cu mâinile lor 1
 • Când faci un număr suficient de site-uri, adăugați un șirag de mărgele. Apoi, puteți continua pentru a lega noduri, introducerea bilelor dorite.
 • Adăugați margele, până când găsiți în momentul în care acestea sunt suficiente. Când introduceți numărul dorit de unități și margele pe ultimul nod, adăugați un pic de lipici. Când se usucă lipici, taie excesul.
 • Acum face închizătoare. Pune împreună 2 capăt al cablului, care este în centru și cravată-le la șirul rămas. Pentru a face catarama, destul de 14 noduri. Când a terminat, perie lipici capetele cablurilor atunci când acestea sunt uscate, taie excesul. Clay nu ar trebui să fie prea mult, în caz contrar cablul centrală nu poate avea loc cu ușurință în cataramă.
 • În cele din urmă, în fiecare capăt al coloanei centrale și a pus pe bordura de asamblare cravată îngrijite. Ungeti vârfurile adezivului și din nou se taie toate inutile.

brățări Shambala, făcute de mână, proprietarul dă vitalitate și înțelepciune, pentru a păstra și să învețe să reziste la dificultăți. Dar, în afară de proprietățile mistice ale acestei brățară este atât de frumos accesoriu. subliniază individualitatea proprietarului său. bratari Shamballa sunt acum disponibile la multe magazine și online, dar ele se poate face cu propriile lor mâini, oferind un design unic și să facă o dorință, care este sigur să fie îndeplinite.

știri interesante: