brățară dantelă cu mâinile sale modul de a face colectarea schema și video

brățară dantelă cu mâinile lor pot deveni ca un decor exclusivist și un supliment zilnic la costum. Brățări realizate din cabluri de satin sunt ideale ca o completare la o tinuta de seara. Și dacă o țese din șnururile pantofului, atunci este mai bine pentru a pune pe un astfel de produs cu haine sport.brățară dantelă cu mâinile sale modul de a face colectarea schema și video

cordon din satin brățară

Această brățară poate țese de 2 sau 3 culori diferite șireturi. Ia aproximativ un metru dantelă fiecare margele de culoare de metal selectate cu o deschidere largă sau un buton, foarfece și lipici.

 1. Pentru fabricarea celor două șiruri trebuie adăugate împreună și de îndoire în jumătate. Partea dreaptă stivuite pe coada stânga, astfel încât pentru a obține în jurul bucla. Apoi, aceeași linie este suprapus peste bucla, astfel încât să se obțină o altă buclă între ele ar trebui să rămână un spațiu (trei găuri). Apoi, marginea fabricii frânghie sub coadă, iar al doilea din partea de sus este trecut în prima buclă și apoi din partea de jos, în spațiul dintre buclele și al doilea petelechku top. Acum strângeți cu atenție coarda (nu de mult), cu marginea de care aveți nevoie pentru a lăsa bucla.
 2. Acum ia, shnurochek la stânga și adăugați-l, astfel încât o buclă (sub marginea liberă a lucrării). Apoi, a pus pe partea de sus a cablului de dreapta bucle și fabrici sub stânga lui. Noțiuni de bază la formarea modelului. Pentru a face acest lucru, țineți vârful cablului de alimentare mai întâi la gaura pentru prima legătură din partea de sus, apoi al doilea din partea de jos, în cele mai recente top din nou. Rămâne doar pentru a strânge cu exactitate nodul (care o formeaza lângă primul nod). bratara Deci propletaem la lungimea dorită.
 3. După lungimea necesitatea asociată de a face acest lucru, vom folosi castelul pentru un buton sau talon (acesta va înlocui butoanele). În primul rând coarda brățară asociază unele cu altele pentru a strânge mănunchiul și, după aceea că toate cozile don șirag de mărgele. Când ea a purtat o lubrifiază bundle și se întind talonului de adeziv pe ea, și apoi dând timp pentru uscarea adezivului. După uscare, marginea dantelă poate fi tăiat sau pur și simplu tăiați și se lasă pentru frumusețe. Totul este gata, puteți încerca.

brățară dantelă cu mâinile sale modul de a face colectarea schema și video


Țesutul brățară cu margele

Această opțiune ornamente poate fi purtat în jurul gâtului și arată utilizate țesut șireturi din satin si margele sunt foarte impresionante, dar tesatura este un decor pur și simplu ca o brățară dublă.

nevoie de împletit de origine: cordon din satin, margele din metal, limitatoare, clește, inele de conectare, fixați cârlig și clești.

 1. cordon Satin pregăti 3 segment 1 metru fiecare. Remorca compartiment am pus un pic lipici, lipici toate cele trei segmente și clești de prindere.
 2. Pe de altă parte, pentru fiecare dantelă pus pe un număr egal de bile (9 piese aici). Iar la sfârșitul timpului pentru a lega noduri fiecare margele care nu se împrăștie.
 3. Inițial propletaem 5 - 6 cm spiralată obișnuită, apoi începe să adăugați perle.
 4. De fiecare dată când trebuie să adăugați un talon la cablu de Fielder stânga înainte de dantelă țese stânga sa mutat cu mărgele și răsuciți în jurul ei șir gol lui, și apoi se adaugă un șirag de mărgele. Deci, este necesar să se țese o brățară în toate acestea.
 5. După perlele sunt țesute un alt 5 - 6 cm propletem plait normală și să facă margine ca la început.
 6. Cu ajutorul instrumentelor fixați clema. Și puteți încerca produsul.

brățară dantelă cu mâinile sale modul de a face colectarea schema și video

Brățară în 5 minute

Cum de a face o foarte simplu brățară de dantelă rotund. Mai jos va oferim o descriere detaliată și împletitură de model. Pentru fabricarea de nevoie: doar o singură rundă dantelă, o parte, de ceva timp liber si dorinta.

brățară dantelă cu mâinile sale modul de a face colectarea schema și video

 • De la orice margine dantelă face o buclă și se introduce în cablul astfel încât să se obțină o buclă, strângeți 1 petelechku și din nou se introduce dantelă, apoi contractabile. Vom continua să facă acest lucru până la lungimea dorită a articolului.
 • Când propleli shnurochek toate, să ia un vârf introdus în bucla și strângeți. Completați brățara, puteți lega pur și simplu capetele.

dantelă brățară

Această brățară poate fi țesută ca un cordon de aceeași culoare, precum și două diferite, puteți utiliza, de asemenea, zip, sau de a face fără ea. Pentru a obține lungimea corectă a șireturi trebuie să fie măsurate pe încheietura mâinii, dimensiunea brățară este planificat și acest număr este înmulțit cu 4, numărul rezultat este lungimea dorită.

 1. Descriere brățară fără fixare, dacă este necesar, la etapa inițială atașați dantelă la ea.
 2. Ori în jumătate din cordonul ombilical, și lăsați o buclă mică. Bobinarea doilea șir și leagă astfel încât coarda privit în diferite direcții (partea stângă rămâne bara verticală vizibilă pe nodul) sunt bine strânge.
 3. Acum ia cureaua situat pe partea stângă și a pus cablul centrală, astfel încât să se obțină o buclă. Aruncă dreapta peste cablul de stânga și o frânghie centrală este tras prin bucla, strângeți bine (bară verticală este la dreapta). Propletaem deci, alternativ partea dreapta și stânga, la lungimea dorită.
 4. După care se atașează la capătul unui buton sau vânzarea legată nodul, care îl înlocuiește și poate încerca.

brățară dantelă cu mâinile sale modul de a face colectarea schema și video