Bow cort pe barca - cum să facă mâinile și cum se instalează

opinii diferite pot fi auzite peste nas de o marchiză, care este un lucru bun, până la punctul că va interveni numai. Cum să se uite în mod obiectiv în această privință?Este logic să înceapă un studiu al faptelor, a priori, ca să spunem așa. Iar faptele indică în mod inevitabil că subiectul storuri nazale câștigă popularitate, există mai multe și mai multe oferte de pe piață. Toate acestea atestă cererea tot mai mare, prin urmare, mai mulți pescari și turiști găsesc în această rațională.

 • Protecția împotriva unui vânt puternic și capul de pulverizare în timpul mersului pe motor.
 • În arcul de barca va servi ca un adăpost de încredere de ploaie pentru lucrurile care pot strica umezeala.
 • Acesta previne care au aruncat uneltele de pescuit, cu un arc de barca.
 • Un inconvenient atunci când montarea ancora prova.

În principiu, toate inconvenientele pot fi rezolvate prin utilizarea unui design pliabil cort mobil.

Bow cort pe barca - cum să facă mâinile și cum se instalează

Cum de a alege

În cazul în care decizia de a instala o marchiză pe barca prova a făcut, atunci, ce criterii ar trebui să fie ghidate de:

 • Cort trebuie să se potrivească perfect la prova balon gonflabil din barca. Această condiție implică custom-made pentru mărci și modificări specifice.
 • partea transparentă a unui vedere mult mai larg. Cu toate acestea, producătorii companiei face și modelul complet surd - apoi un amator.
 • Este necesar să se acorde o atenție la modul de montare a cadrului. Ar trebui să fie montat rapid și sigur pe barca. Cel mai convenabil cadru pliabil avans. Acest design vă permite să montați cu ușurință ancora prova, poziționat deasupra tije cortina pliate, spinning.
 • De mare importanță este materialul. Cel mai potrivit - tesatura usoara de calitate cu impregnare rezistent la apa.
 • Ar trebui, de asemenea, să acorde o atenție la calitatea hardware-ul cu care o marchiză atașat la barca. Metoda de fixare este de asemenea importantă sarcină, vânt puternic, plus naviga poate face față cu ușurință cu elemente de fixare de calitate slabă.
 • Cort nu ar trebui să închidă numărul barca. Pentru această fereastră transparentă specială prevăzută.

modele populare

Înclinați 370C barca Badger - 4600 p

Modelul este conceput exclusiv pentru o barca de acest brand. Acesta este tăiat în așa fel încât o strânsă se potrivesc conturului bărcii. Este important să se respecte aerodinamica în cazul conducerii unui motor. Tilt, de înaltă calitate materialului PVC 470 g producție / Coreea de Sud UV. Există o inserție transparent, pentru a îmbunătăți vizibilitatea.

Bow cort pe barca - cum să facă mâinile și cum se instalează

Bow Tent barci Flink - 3900 p

Realizat din tesut firma din PVC Scantarp. O mai mare transparență fereastră moale SC VENTANA de film. Perfect acomodează oferă un cordon elastic cusute de-a lungul marginii. Atașarea cârlige datorate conectarea la vodoodboynikom. Cadrul este realizat din tuburi de aluminiu 1,5 x 22mm. Pentru fixarea arcului necesar pentru a lipi inelul pachet.

Bow cort pe barca - cum să facă mâinile și cum se instalează

Admiral 3900 - până la 4700 p

Firma romaneasca, care produce corturi de înaltă calitate pentru propriile lor șabloane. Luând în considerare dorințele clientului, de exemplu, o fereastră transparentă la cameră, buzunare suplimentare, și altele.

Bow cort pe barca - cum să facă mâinile și cum se instalează

Doi capitani 3950- ​​- 5400 p

Compania din Bucuresti ofera modele in versiunea clasica (partea oarbă, partea frontală transparentă). Dar modelul deosebit de interesant de transparență sporită, este compus aproape în întregime din folie PVC transparent „de cristal“ 0.5mm de înaltă calitate. Arc realizat din tub din aluminiu anodizat, atașat la suporturile lipite care sunt furnizate și lipici. Este posibil de a monta la aripă. Dacă nu există, atunci kitul sunt ciuperci, care sunt, de asemenea, lipite la barca. O modificare interesantă cu țeavă trolling. O selecție largă acoperă cele mai populare modele de bărci.

Bow cort pe barca - cum să facă mâinile și cum se instalează

HunterBoat 3650 - 3900 p

Bow cort pe barca - cum să facă mâinile și cum se instalează

Globe 3650 - 5000 p

O alta companie mare din Bucuresti produce o gama larga de produse din PVC, inclusiv bărci și copertine nazale. Compania opereaza sub comanda, astfel încât să ia în considerare dorințele personale ale clienților.Bow cort pe barca - cum să facă mâinile și cum se instalează

Fac propriile mâini

Marea majoritate a proprietarilor de ambarcațiuni - pescari. Ca o regulă, pescarii amatori, oamenii sunt resurse și pe care le puteți cumpăra în magazin, nu le satisface întotdeauna. Ele sunt în mod constant a veni cu ceva nou, va îmbunătăți, maestru. Nici o excepție și copertine nazale pentru bărci. Pe iazurile puteți găsi o mare varietate de modele realizate de propriile lor mâini.

Ce va lua pentru fabricarea

Această abordare vă va economisi timp și pentru a evita mișcările inutile. Cineva, după cântărire toate argumentele pro și contra, este posibil să se ajungă la o soluție, care este mai ușor de a cumpăra o versiune gata făcut.

Bow cort pe barca - cum să facă mâinile și cum se instalează

Instrucțiuni pas cu pas privind efectuarea

 1. Tu trebuie să înceapă de la încadrarea arcului. Ia-o bucată de sârmă sau țeavă compoziție Æ15 și îndoiți șablonul preliminar.
 2. Arcul trebuie să fie amplasat în fața băncii față (pentru bancheta din spate), astfel încât să nu interfereze la rândul.
 3. Ar trebui panta spre pupa.
 4. Mai mult, se așeză la eche, reglați înălțimea arcului, astfel încât să nu interfereze cu revizuirea. Luați în considerare locația barca pe avion. Această operațiune este mult mai convenabil pentru a efectua împreună.

La fabricarea arcului considera încărcările din vânt laterale (travers de vânt) pentru a evita abatere excesivă (barca în derivă în direcția). colțuri rotunjite netede reduc semnificativ rezistența:

Bow cort pe barca - cum să facă mâinile și cum se instalează

 1. Pentru fabricarea arcului carcasă. folosesc de obicei un tub de aluminiu cu perete gros Æ18 - 20 mm. Grosimea optimă a peretelui nu este mai mică de 3 mm.
 2. Simetric cot de țeavă fără unelte speciale sarcină foarte dificilă. în acest scop este de a produce un șablon de îndoire.
 3. Utilizarea unui șablon try-wire. face un desen detaliat al arcului în mărime completă.
 4. desene de lucru pe placaj gros. pe conturul interior, deplasați razele de îndoire.
 5. Fret a văzut în preformă șablon. Grosimea semifabricatului nu trebuie să fie mai mic decât diametrul țevii. În cazul în care grosimea placajului nu este suficient, utilizați mai multe straturi.
 6. Șuruburi atașați piesa de prelucrat pe o suprafață plană. De asemenea, este necesar să se prevadă bara de împingere pentru fixarea țevii la cot.
 7. Bazat pe desen de lucru, se calculează lungimea necesară a tubului. Piesa de prelucrat trebuie să fie tăiate cu o marjă de cel puțin 100 mm pe fiecare parte.
 8. La mijloc marca tub. și de la ea, se măsoară distanța până la începutul virajului.
 9. Punctul de plecare al curburii, aliniați modelul. și suprafața de lucru punctul central inserați tub.
 10. cot de țeavă și atașați la realizarea planurilor de montaj pentru montarea.
 11. În cazul în care o curbă satisfăcătoare. extinde tubul alinia punct central și se repetă operația.
 12. Următorul pas este producerea de ochelari pentru fixarea arcului. Deoarece arc - un element care iese în afară pe vas, este necesar să se ia în considerare diferiți factori de stres la care va fi expus în timpul operației. Fixarea ar trebui să fie durabile și de încredere, dar design-ul nu deteriora cilindrii.

Există mai multe variante de elemente de fixare:

 1. Utilizați componentele de alimentare disponibile deja pe vapor. de exemplu, reylingovye titulari.
 2. Pick up accesorii in magazine specializate. care va satisface nevoile de construcție.
 3. Cu abilitatea corespunzătoare - face singur.

Arcul trebuie să fie instalat și scos fără probleme. Fixation nu este necesară, această funcție își va asuma copertinei extins.

După carcasă este fixat fitinguri, iar arcul electric este introdus în pahare, puteți trece la fabricarea copertinei. Acest pas necesită, de asemenea, o atenție deosebită, principalul lucru aici - nu se grăbesc. Dar, mai întâi câteva cuvinte despre alegerea materialului. folosesc adesea un material subțire, durabil, cauciucată. Este recomandat să cumpere cu o anumită marjă.

Procedura pentru fabricarea:

Bow cort pe barca - cum să facă mâinile și cum se instalează

 1. Începeți cu un model, pentru acest lucru este necesar pentru a măsura lungimea arcului și distanța de la arc la nas. Toate dimensiunile face luând în considerare încărcarea și pânză volvulus.
 2. Modelul aspect este mai bine să nu fie aplicată materialului. Este mai bine să utilizați pânză veche, folosită, în cazul în care kroenii merge prost, va economisi bani. Model poate fi fie o singură bucată sau bucăți, urmată de reticulare.
 3. După tăiere, și, dacă este necesar, reticulare, încercați pe un aspect experimental al bărcii. Noi producem o potrivire completă direct pe site-ul.
 4. Numai atunci se poate trece la kroeniyu material principal pentru modelul finit al materialului.
 5. Cusăturilor de o mașină de cusut. Pentru a proteja de umiditate toate liniile pentru a sigila benzi din tesaturi cauciucate.
 6. În cazul în care condiția zonele transparente ale filmului din PVC. au, de asemenea, cusute și dimensionarea.
 7. Înfășurați marginea cortului și cusute, astfel încât intrarea liberă a tubului cu arc. Arcul electric este înclinat înapoi, iar cilindrul, atunci când este privit din lateral, formează un unghi ascuțit. Acest unghi ar trebui să fie acoperit cu o pânză, prin urmare, conducta va trece prin copertinei în sine numai în partea orizontală a arcului.
 8. În această etapă, este necesar să se instaleze un cort pe barca pentru dispunerea precisă a elementelor de fixare. Acesta poate fi cârlige din plastic, capse, semicercuri. Elementele de fixare recomandabil să instalați în volvulus câmp, în care țesătura formează două straturi.
 9. găuri Vyboyku pentru ochiurile pot fi fabricate dintr-o bucată de tub de metal ascuțit de dimensiuni adecvate.
 10. În locurile în care cortul va fi în contact cu cilindrii, este necesar să se coase un cordon de cauciuc, o bandă mai bună. Acest stoarce bine materialul barcă și nu au permis vânturi puternice pentru a forma slot și se udă.
 11. După montarea finală poate începe suturarea buzunare. clape, fermoare și alte accesorii opționale.
 12. Ca urmare, ar trebui să obțineți un design fixat ferm pe nas și părțile laterale. Cea mai mare atașament din spate trebuie să fie tăiate pentru rama - se va ține în siguranță, arcul în cupe de montare. Stofe pentru corturi ar trebui să fie întotdeauna o tensiune uniformă.

Instalarea - este destul de simplu, mai ales dacă urmați o anumită secvență:

 • Conectați arcul cu o marchiză;
 • Instalați arc în pahare;
 • Fixați copertina de la prova;
 • spate securizată a copertinei;
 • În cele din urmă, se fixează flancurile.

Blitz-sfaturi

 • Benzi de folii din PVC transparent, nu se estompeze cu timpul la soare;
 • Evitați frecarea pieselor de cadru cilindre bărcilor;
 • Echipați cort buzunare impermeabile, interioare, și va fi un loc ideal pentru a stoca barca în lucrurile cele mai neiubitor de apă;
 • Cort mai bine transportat și depozitat într-un caz;
 • Cort în combinație cu șine de acoperiș și tuburi cu undițe tractate mult mai practic;
 • Dacă nu sunteți proprietarul de bărci din PVC, și sunt doar de gând să devină una, atunci când aleg, ia în considerare posibilitatea de a instala un nas marchiză.

Depeche Yuri V.