Borax la metode de utilizare a glicerinei, contraindicații și efecte secundare

Borax la metode de utilizare a glicerinei, contraindicații și efecte secundare

vaginale candidoza Studii ingineria drojdiile care se multiplica într-un mediu adecvat. Aceste bacterii provoca o violare a alimentarii cu sange a penisului, metabolismul. In plus fata de Candida vagin prezenta, de asemenea diferiți agenți patogeni. Din acest motiv, tratamentul trebuie efectuat candidoză înseamnă care are cel mai larg spectru.Deci, antiseptice considerate borax în glicerină. Este cunoscut de asemenea farmacologic numit „20% soluție de tetraborat de sodiu pe bază de glicerol.“

Borax este disponibil cu o astfel de doză ca soluție de 5 sau 10%. Utilizați-l numai pentru aplicații externe pentru a obține un efect antiseptic. Doza și metoda de utilizare trebuie să indice medicului.

efect revitalizant

Acest agent este utilizat pentru tratamentul candidoze. Este foarte eficient datorită activității sale antibacteriene. Glicerol cu ​​borax capabil de:

 • Scoateți miceliu din vagin;
 • Ucide fungi;
 • Suspenda reproducerea bacteriilor;
 • Încalcă funcțiile vitale.

Acest instrument nu este creditată în clasa de fungicide pentru motivul că el nu a avut un efect toxic direct asupra Candida. Acesta este cel mai bine utilizat ca un supliment la tratamentul de bază. După borax în glicerol nu elimină cauza bolii, dar are numai un efect antiseptic excelent în interiorul cavității vaginale.

Metodele de aplicare a candidozei vaginale

Borax la metode de utilizare a glicerinei, contraindicații și efecte secundare
Acest medicament poate fi utilizat în mai multe variante. De obicei, această întrebare este decisă de specialistul curant.

Cele mai frecvent utilizate opțiuni sunt:

 1. douching;
 2. lubrifiere externă a zonei afectate.

In tratamentul glicerinei candidozei borax este utilizat ca un curs suplimentar, durata care afecteaza severitatea bolii, apariția oricăror patologii asociate procesului inflamator.

injectarea

În cazul în care drojdia are un prim pas, ușor, tratamentele audio pe zi este suficientă. In candidoze vaginale cronice este de a crește numărul de cereri la 2 - 3 ori. Durata tratamentului este determinată de un ginecolog.

Ca și înainte orice mucoasa vaginală dusurile trebuie spălate foarte bine, îndepărtați placa fungice. Apoi, puteți începe procedura. Dusurile cu candidoză este necesar să se efectueze cu atenție, agent păstrarea în vagin timp de aproximativ 15 - 20 de minute. Dacă faci repede, când ajunge la efectul terapeutic.lubrifierea mucusului

Înainte de efectuarea acestei proceduri simple de epiteliului vaginal trebuie spălate. Numai atunci se poate lubrifia afectat vatkoy pielea ureche tampon înmuiat într-o soluție de tetraborat de sodiu.

In forma boala cronica necesară de proceduri pe zi ajunge la 3 - 4, iar durata tratamentului în sine este de aproximativ 3 - 7 zile. Pentru a preveni recidiva, se recomandă să treacă cursul complet.

Utilizarea tampoanelor

Înainte de a utiliza borax, este de dorit să se efectueze următoarele decoctul dusurile de plante medicinale: galbenele, musetel, salvie. Este de asemenea posibil să se utilizeze o soluție de permanganat de potasiu, apă caldă se fierbe.

Dupa dusurile vagin administrat tampon de bumbac, pre-umezită cu soluție de tetraborat de sodiu. Acesta este păstrat în aproximativ 15 - 30 minute. Pentru un confort maxim în timpul procedurii recomandate restul.

Dacă utilizați un tampon există o senzație de mâncărime, senzație de arsură, trebuie să-l eliminați din vagin. După această spălătură de mai multe ori cu apă caldă curată.

Tratamentul afte

Borax la metode de utilizare a glicerinei, contraindicații și efecte secundare
Borax în glicerol este de asemenea utilizat pentru a îndepărta epiteliul de inflamare a gurii, gâtului, amigdale (adică candidal stomatita). Pentru a face acest lucru, atribuiți o gargară cu o soluție de borax, diluat în glicerol.

Pentru a pregăti mijloacele necesare pentru a lua 0, linguriță de borax, 1 lingura de sare, apa de sticla. Pentru tratamentul candidozei orale se utilizează numai borax ca o clătire.

Ungerea orale grudniku cavitatea copilului nu este necesar să se efectueze chiar și în cazul în care acesta este recomandat de medic, asistenta. Această substanță este toxic și are o serie de efecte secundare. Pentru tratamentul oral al copiilor este necesar să se utilizeze medicamente mai rațional. întrebări suplimentare, contactați cu o altă persoană.

Are tetraborat de sodiu este inofensiv?

Tratamentul glicerol brun nu începe pe cont propriu, fără a se consulta cu un specialist. O astfel de abordare poate duce la complicații candidoza neglijare. Acest medicament nu este utilizat singur, dar numai în combinație cu alte medicamente.

Avantajele borax în lot de glicerină, de aceea este adesea recomandat la prieteni. Prin aplicarea sa ar trebui sa fie tratate foarte atent. Orice modificare a dozei, metoda de utilizare poate fi dăunătoare în loc de beneficiile așteptate.

Unii specialiști consideră toxicitatea tetraborat de sodiu și se opun utilizării acesteia în tratamentul diferitelor boli. Alti medici punct pentru a favoriza, inocuitatea efectului antiseptic, este recomandat ca o măsură de prevenire a recurenței, complicații.

Contraindicații

Deși a fost eficientă în controlul bolilor fungice, borax și glicerină are contraindicații. Printre acestea se numără:

 1. Disponibilitatea de alergii pacientului, hipersensibilitate la componentele preparatului.
 2. Sarcina. Această utilizare pe termen lung a acestor fonduri este interzisă. Într-adevăr, în compoziția sa - acid boric, care este considerat periculos pentru organism. Se poate pătrunde la fat prin placenta si provoca modificări patologice în dezvoltarea copilului.
 3. Alaptarea.
 4. Prezența leziunilor asupra epiteliului vaginal (răni deschise, fisuri, ulcere).
 5. Tratamentul sugarilor, fetelor.

supradozaj foarte periculos în aplicarea acestui preparat la domiciliu. Din cauza toxicității sale, aceasta poate provoca reacții adverse.

Efectele secundare ale borax

Atunci când se utilizează tetraborat de sodiu trebuie să fie extrem de atent. Experții au demonstrat toxicitatea medicamentului. În caz de supradozaj pot fi observate simptome ale pacientului:

 • amețeli;
 • Greață, însoțită de gag reflex;
 • transpirație excesivă;
 • Erupție pe zona tratată a epiteliului, roseata acesteia;
 • convulsii locale;
 • Reacție alergică manifestată prin senzație mâncărime;
 • umflarea pielii.

Din cauza posibilității unei supradoze, care este rezultatul utilizării necorespunzătoare, orice procedură cu acest medicament este recomandat de către personalul medical.

Articole ↓