Borax în instrucțiuni glicerină și feedback cu privire la furtuna din glicerol - soluție de utilizare

Borax medicament în glicerol este utilizat extern în scopul clătirea, lubrifierea pielii, dusurile într-o doză care este determinată de către medicul curant. In leziunile cazuri gresare obișnuite ale membranelor mucoase din gură are loc de două sau de trei ori pe zi. Cursul tratamentului trebuie să fie de cel puțin trei până la șapte zile. In cazul tratamentului candidoză (candidoza vaginală) înainte de utilizare a medicamentului, este necesar să se efectueze o soluție mușețelul injectarea sau fiert cu apă, apoi tamponul înmuiat în formulare trebuie introdusă în vagin. Durata acestei proceduri - douăzeci sau treizeci de minute. Frecvența Borax în glicerol, precum și particularitățile de tratament va depinde de cât de severă este boala pacientului.Indicațiile borax în glicerol

Instrucțiunea Bure glicerina indică faptul că medicamentul trebuie utilizat topic în cazul scutec erupții cutanate, escare, candidoză vaginală, faringite, amigdalite; precum și în scopul deparazitare (gândaci).Contraindicații buri în glicerol

Borax medicament în glicerol contraindicat în cazul condițiilor în care se dezvoltă alcaloză metabolică. Când hipersensibilitate la formularea de agent activ precum și în caz de deteriorare semnificativă a pielii medicamentul nu trebuie aplicat integritate.

Efectele secundare ale Borax în glicerol

Opinii The Tempest în glicerinei indică faptul că are un citotoxic slab, sacadat (la copii), acțiunea iritantă locală.

Măsuri de precauție atunci când se iau buri în glicerol.

Este necesar să se ia în considerare faptul că borax în glicerol are capacitatea de a fi depozitate în ficat și oase.

Dacă aveți experiență în utilizarea acestui medicament, descrie aceasta, vă rugăm să consultați comentarii The Tempest în glicerină - aceasta poate ajuta la o mulțime de cititori, care intenționează doar să-l folosească.

Dacă aveți o instrucțiune oficială Bure în glicerină, vom fi recunoscatori dacă îl descărcați pentru a scana site-ul nostru (butonul de mai jos) - poate fi, de asemenea, util pentru cititorii noștri.

Nogivteple în social. rețele.