Book - că el pur și simplu experimente în minte, pentru a ajuta părinții să înțeleagă copilul lor

Cine este această carte:
Pentru părinți tineri, cărora le place să testeze teorii empiric.

Citate din carte:

 • Importanța experimentelor:
  Experimentele au ajutat oamenii fac multe descoperiri importante: pentru a găsi un remediu pentru poliomielita, pentru a zbura în spațiu și de a descoperi faptul că izbitoare pui și vafele prăjit uimitor de bine unul cu altul. • Înțelegerea copil:
  Privind la copilul nou-născut, este foarte greu de înțeles gândurile sale. El zâmbește la mine? Perete? La fel ca asta? Sau pentru că va umfla într-un scutec? Acest experiment „față-omletă“ îl ajută să înțeleagă ce fel de lucruri el este interesat în altele.

 • Arta imită:
  Înainte să-l cunosc, ca Scion tău blând va începe să vă copiați complet: ar construi aceleași fețe, să publice zgomote obscene, arunca „adult“, prin cuvinte, expresii și versuri ale tale rapperi gangsta preferate. Orice ai face, nu-și copilul! • vis accelerată:
  Un alt mod de a prezice perioada de creștere rapidă - pentru a observa schimbările din copil de somn. Cercetările arată că, în perioadele de creștere rapidă, copiii au nevoie de mai mult somn - noapte ca și zi. Se pare că nu te-ar deranja perioadă constantă de creștere rapidă, precum?

 • Dezvoltarea memoriei:
  Ce a făcut copilul în acel moment, în timp ce ai fost plecat? Stau și de așteptare? Sau ea arată semne că sunt în mod activ încearcă să-și amintească în cazul în care jucăria? Această strategie se concentrează amintindu-un loc în care câinele este așezat, este foarte important, deoarece spune despre copil devreme încearcă în mod activ să țină ceva în minte.

 • test de bezea:
  Cercetatorii care au efectuat acest experiment cu copii mici, apoi a urmat calea lor în viață. Rezultatele au aratat: copii, să dea dovadă de reținere, iar mai târziu a arătat cele mai bune rezultate, de exemplu, a primit un punctaj mai mare la testul final în școală și mai puțin susceptibile de a suferi de obezitate.