Bondage pentru tipuri gravide, în special de selecție și comentarii

In timpul sarcinii burta dimensiune depinde de fiecare femeie, creșterea globală a greutății, cantitatea de lichid amniotic, mărimea fetale și poziția, starea mușchilor peretelui abdominal anterior.Prima sarcină burta devine vizibil după 20-25 de minute pe săptămână, în timpul re un pic mai devreme, deoarece muschii abdominali sunt intinse deja, în creștere rapidă dimensiunea sa și în multiple. În această perioadă, medicii recomanda de multe ori poartă un bandaj pentru femeile gravide pentru a atenua starea fizică, pentru a evita o mulțime de probleme și evenimente adverse.

El va aduce cel mai mare beneficiu în absența unor contraindicații pentru purtarea, trebuie doar să alegeți dimensiunea și utilizarea corectă. bandaj de calitate superioară ar trebui să combine estetica, funcționalitatea și caracterul adecvat al sănătății.

Acum, la vânzare, există o gamă largă de produse, astfel încât fiecare femeie gravidă poate alege modelul cel mai potrivit cu sfatul unui medic ginecolog și preferințele personale.

Tipuri de bandaje pentru femei gravide, scopul lor

Bondage pentru tipuri gravide, în special de selecție și comentarii
Bondage - este un dispozitiv medical ortopedic conceput pentru a sprijini și consolida mușchii corpului, prevenirea și tratamentul bolilor coloanei vertebrale, restabilirea functiile corpului.

bandaje prenatale

Conceput pentru a fi purtat în a doua jumătate a sarcinii. Astfel de bandaje elastice sunt fabricate din materiale naturale, nu au o elemente de fixare solide și apăsând pe părțile stomacului.

bandaje prenatale îndeplinesc următoarele funcții:

 • facilitează starea fizică a femeii gravide;
 • sprijini mușchii burta în creștere;
 • Acesta ajută organismul să mențină o poziție verticală atunci când călătoresc, reducând riscul de căderi și leziuni;
 • permite menținerea unui nivel ridicat de activitate locomotorie de zi cu zi în timpul sarcinii;
 • reduce sarcina asupra coloanei vertebrale lombosacrala, reduce durerea în spate, talie;
 • repara fătul în poziția corectă;
 • a proteja pielea de vergeturile abdominale;
 • preveni scăderea prematură a abdomenului.

Indicații să poarte:

 • Bondage pentru tipuri gravide, în special de selecție și comentarii
  Al doilea, al treilea trimestru de sarcină;
 • sarcini repetate;
 • Dimensiunea mare a fătului, sarcina multipla;
 • dureri de spate inferior, spate;
 • postură incorectă, boală și deformări ale coloanei vertebrale;
 • Slăbiciunea mușchilor abdominali;
 • polihidraminos;
 • Cicatricile uterului;
 • Locul de amplasare slabă a placentei;
 • avort spontan Amenințare.

Contraindicații să poarte:

 • Alergia la materialul mantalei este făcută de sarcină;
 • insuficienta placentara;
 • Boli ale tractului gastro-intestinal;
 • fat due pelviene sau dupa 30 de centrare săptămâni de gestație, deoarece bandaj nu va lăsa să se rostogolească peste și să ia poziția corectă înainte de naștere.

Bandajele gâfâi

Ele reprezintă brief înalte cu o inserție elastică sub forma unui underbelly curea. Există o varietate de stiluri si culori.

 • Bondage pentru tipuri gravide, în special de selecție și comentarii
  ușor de pus, ușor de transportat;
 • invizibil sub haine;
 • bine sprijinite de stomac, inserție elastică se extinde pe măsură ce crește.
 • a pus pe minciună, prin urmare, în ele inconfortabil să folosească toaleta în locuri publice;
 • ar trebui să fie spălate în fiecare zi, astfel încât aveți nevoie pentru a cumpăra un produs de schimb câteva sau să poarte un bandaj peste lenjerie convențională;
 • nu este potrivit pentru femei, pentru a obține o mulțime de greutate, pentru că, în timp, nu se va întinde prea mult pentru a stoarce stomacul și freca pielea.

Bandajele-curea

Bondage pentru tipuri gravide, în special de selecție și comentarii
Ele reprezintă o centură elastică lată cu Velcro de reglare, oferind încercuire stomac plin.Unele modele au o tesatura „hote“, purtat pe burtă. Curele purtate peste lenjerie de corp sau dresuri, nu necesită spălare de zi cu zi.

 • convenabil de a pune pe și de decolare;
 • în timpul verii, nu fierbinte;
 • bine susținută de stomac, acesta este guvernat de creșterea acesteia;
 • preț mai ieftin.
 • cu tobogan de fixare insuficientă sau merge în sus;
 • Velcro substandard pot strica lenjerie și ciorapi;
 • există vizibile sub haine.

Bandage după naștere

Bondage pentru tipuri gravide, în special de selecție și comentarii
Ele sunt purtate după nașterea copilului pentru restabilirea rapidă a cifrelor, inclusiv sectiunea post-cezariana, dar numai cu permisiunea unui medic. În funcție de situație, bandaj postpartum poate fi purtat imediat după naștere sau în termen de câteva zile pentru a purta timp de 3-4 săptămâni înainte de recuperare.

Realizați următoarele funcții:

 • întins repede mușchii abdominali reveni la starea anterioară;
 • reduce riscul curbarea stomacului;
 • contribuie la reducerea uterului;
 • ajuta organele interne să ia locul său obișnuit;
 • Dupa cezariana pentru a ajuta la formarea cicatricei corectă.

bandaj universal pentru femeile gravide

design de produs vă permite să-l poarte în timpul sarcinii și după naștere. Este o centură cu o parte largă și îngustă de reglare Velcro zastezhkami-.

In timpul sarcinii, partea îngustă a centurii este situată sub burta, larg - pe partea din spate. După naștere, centura este pornit invers: partea îngustă de la talie, larg - pe stomac. Formularul economic, versatil și convenabil de un bandaj.

Cum de a alege o bandă pentru femeile gravide

Și prenatale și postnatale bandaj este întotdeauna unui medic ginecolog, în funcție de situația specifică. Medicul trebuie să recomande cel mai potrivit model, măsurați circumferința abdomenului și a șoldurilor de jos pentru a determina dimensiunea necesară a produsului este corect.

În mod corespunzător trupa selectat va aduce cele mai multe beneficii femeilor și copilul nenăscut. Acesta trebuie să fie realizate din materiale naturale: cadrul principal - realizate din bumbac intindere insera - elastan, microfibră.

Bandajele trebuie să cumpere numai în farmacii sau magazine specializate pentru femeile gravide, modelul de centuri prenatale trebuie să fie prevăzute cu o catarame mai multe niveluri pentru a regla creșterea stomacului ca dimensiuni.

Cum de a purta un bandaj pentru femeile gravide

Bondage pentru tipuri gravide, în special de selecție și comentarii
Bandajele sunt de obicei prevăzute cu instrucțiuni detaliate sau îmbrăcarea de circuit. Ei poartă numai culcat pe spate, cu ușor ridicat șoldurile, la fel ca în această poziție greutatea este distribuită uniform pe tot corpul.

Curea sau de inserție elastică trebuie să fie în partea din față sub burta, un pic du-te la osul pubian și se află pe coapse. Cel mai bun din toate, în cazul în care prima dată tehnica de a pune un bandaj va arăta medicului sau moașa.

Cum de a purta un bandaj în timpul sarcinii

Dacă purtați un bandaj pentru o zi, este necesar la fiecare 3 ore să-l eliminați timp de cel puțin 30 de minute. Nu ar trebui să strângeți burta și în ea o femeie nu trebuie să se simtă nici un disconfort, sentimentele negative. Este mai bine să-l ia off pentru un timp la excesivă fat activitatea motorie.

Opinii despre femei prenatale si postpartum bandaje

„Nu cred că măcar despre giulgiu, dar la 32 de săptămâni de gestație, medicul de la recepție mi-a spus că capul copilului este prea mic, și trebuie să poarte un bandaj, astfel încât să nu dea naștere prematur. La sfatul lui, am cumparat de la farmacie prenatale bandaj-zonă și este mult mai ușor pentru a merge cu o burtă uriașă, spate oprit doare. A dat naștere la timp, asigurați-vă că anvelopa în timpul sarcinii aduce numai beneficii, iar acum recomanda prietenilor mei. "

Bondage pentru tipuri gravide, în special de selecție și comentarii
„Foarte îngrijorat de faptul că sarcina va ruina figura mea. La recomandarea moașe cumparat banda versatil, am început să-l poartă, începând cu săptămâna a 26-a fost mult mai bine simt.

Dupa nastere, pune-l pe a 5-a zi, stomacul returnate foarte repede înapoi, cifră a fost chiar mai bine decât a fost, iar acum sunt fericit mama tânără. "

„Înainte de a sarcinii suferit de osteochondrosis, doctorul a spus că este necesar să se poarte o proteză pentru a descărca coloanei vertebrale. Purtau un bandaj-chiloți începând cu a 20-a săptămână înainte de naștere, toate sarcina a fost foarte activ, uneori înapoi durea un pic, dar destul de suportabilă. Fara trupa, mi-ar fi fost mult mai rau sigur. "

O scurtă trecere în revistă a unor modele

bandaj universal Orlett

Bondage pentru tipuri gravide, în special de selecție și comentarii
Producator: Rehard Technologies GmbH, Germania.

Vezi: Bandaj pre- și post-natale.

Material: cauciuc rezistent, beton sigilat introdus în abdomen. Velcro de fixare, două fixare laterale elastice de reglare tensiune.

Model Descriere: bandaj prenatal pentru a sprijini în mod eficient stomac și pentru a reduce sarcina asupra coloanei vertebrale. Acesta poate fi, de asemenea, utilizat după naștere pentru o recuperare mai rapida a tonusului muscular, a pielii abdominale.

Aplicare: Se recomandă 20-24 săptămâni de sarcină și după naștere până la forma completă a abdomenului. Pune pe în dimineața într-o poziție predispuse, este purtat în timpul zilei cu mici pauze la fiecare 3 ore.

Reduce durerea, permițând stilul de viață activ. Protejează pielea de întindere abdominală, stabilește dreptul diligența fătului servește pentru a spori prevenirea tonusului uterin. In perioada postpartum, susține mușchii abdominali pentru a recupera tonusul muscular al peretelui abdominal.

Bandaj gâfâi T-1,160

Bondage pentru tipuri gravide, în special de selecție și comentarii
Producator: Trives, București.

Vezi: bandaj prenatale.

Material: 85% bumbac, 15% elastan.

Preț: 1760 ruble.

Aplicare: Se recomandă să se poarte cu 20-24 săptămâni de gestație. Îmbrăcat într-o poziție predispuse, nu este utilizat pentru mai mult de 10 ore pe zi, la intervale scurte de timp la fiecare 3 ore.

Acesta oferă mușchii de sprijin flexibile ale peretelui abdominal anterior, reduce sarcina asupra coloanei vertebrale lombare, presiunea și tensiunea în mușchii abdomenului și pelvisului.

Boala comună și excesul de greutate sunt întotdeauna conectate între ele. Dacă reduce greutatea în mod eficient, atunci va îmbunătăți sănătatea. Mai ales pentru că vă veți pierde în greutate mult mai ușor în acest an. La urma urmei, a existat un remediu care. Citește mai mult >>>