Bonbonniere cu mâinile lor pe circuitul de nunta, template-uri, modele, ghid pas cu pas și tutoriale video

Cele mai timpurii bonbonnieres au un aspect ușor diferit față de cele pe care le sunt folosite pentru a vedea astăzi. au apărut pentru o lungă perioadă de timp și în diferite țări au numele lor, așa că, în Rusia au fost numite „bunătăți“ în Europa - „bomboane“ Asigurați-cutii de bomboane cu mâinile lor în anticiparea unor evenimente importante în viața oamenilor. Baza pentru a lua cutie mică, un recipient de sticlă, sac sau pungă este plasat în fructele uscate din interior, nuci, fructe de pădure, diverse bunătăți și dulciuri, lumânări decorative sau săpun, de asemenea, ca material de umplutură poate fi utilizată pentru a planta semințe, ierburi aromate, boabe de cafea și chiar un mini -gorshochki cu flori proaspete.







Bonbonniere cu mâinile lor pe circuitul de nunta, template-uri, modele, ghid pas cu pas și tutoriale video

Primele pungi de suveniruri realizate din piele, cristal, porțelan și metale prețioase. Pe plan extern, ele seamănă cu cufere mici, care au pus în mod necesar orice 5 elemente care simbolizează dragoste, fericire, familie bunăstarea, noroc, longevitate, care sunt atât de necesare în dragoste cuplu, colectarea într-o ceremonie solemnă pentru a sigila viața în căsătorie.

Nunta în viața fiecărei persoane este un eveniment semnificativ. Pentru a pregăti-o cu atenție, se potrivesc cu o mare responsabilitate. Încercați să invite doar cei mai dragi, rudele și dragi inima oamenilor. Și tu vrei să, nu numai în amintirile lor a lăsat o impresie bună despre eveniment, dar, de asemenea, să se pregătească pentru ei un cadou simbolic - cutii de bomboane, care a înmânat oaspeții în semn de recunoștință. Etiquette le învață în mijlocul unui banchet pe o tavă frumoasă sau farfurie mare, și puteți sărbătoare la sfârșitul fiecărui set pe o farfurie.

Bonbonniere cu mâinile lor pe circuitul de nunta, template-uri, modele, ghid pas cu pas și tutoriale video

Amintiți-vă că fiecare lucru mic, chiar și o cutie de cadou mic, ar trebui să fie efectuate în același stil și se potrivesc tema generală a festivalului, schema de culori. Pe ambalaj este plasată o placă cu numele tinerilor casatoriti, data nuntii, cuvintele de mulțumire.

Dacă doriți să surprinzi pe cei dragi, invitați la nuntă, și să le învețe un mic suvenir, consultați lista materialelor din care a făcut cutii de bomboane.







saci de textile

Cutiile de bomboane de ambalare țesut din ierburi aromate, boabe de cafea, bomboane mici, nuci. Aceste pungi face este destul de simplu, și să dea oaspeții nu vor fi rușine.

  • sac cu lenjerie din bumbac căptușite sunt făcute în stil de epocă sau ușor-romantic. Exterior este decorat cu dantelă.
  • cutii simple cârpă bomboane sunt potrivite pentru cei care au o cantitate mică de timp liber. Suficient în avans pentru a face un șablon prin tragere pe un cerc de carton sau de altă formă, se taie. Folosind șablonul, tăiat, de exemplu, tul sau alt material translucid, numărul necesar de spații libere. Apoi decora marginile, le coase dantelă fină.
  • Bonbonnieres pânză groasă de bună utilizare pentru stocarea boabe de cafea, taxele de bază de plante aromatice. Coaseti cu ușurință. Dintr-o țesătură adecvată a fost tăiat laturile dreptunghiului reticulat materialul pre pliat în jumătate. Scoaterea punga de pe partea frontală a etichetei cusute la dorințele și numele tinerilor însurăței. Înnodate panglică dantelă.

Bonbonniere cu mâinile lor pe circuitul de nunta, template-uri, modele, ghid pas cu pas și tutoriale video

Un cadou de sticlă

cutii de bomboane poate fi de sticlă, la fel ca în fotografie. Acestea sunt excelente pentru gemuri făcute la domiciliu, băuturi, sosuri, lumânări.

Bonbonniere cu mâinile lor pe circuitul de nunta, template-uri, modele, ghid pas cu pas și tutoriale video

Pentru a face o astfel de suvenir, acesta va necesita numărul necesar de borcane mici de alimente pentru copii. Extinderea conținutului ar trebui să fie închise ermetic-le în jos, roll-gât cu folie și începe decorarea. Partea de sus a poate decora cârpă în cușcă, în centru pentru a atașa un card cu inscripția, restul suprafeței de vopsea vopsele speciale de vitralii.

cutii de bomboane de hârtie

Cel mai adesea fabricate din hârtie sau carton bomboane. Ele sunt ușor de a face cu propriile mâini. Întregul proces va dura un pic de timp și va salva un buget decent. Nu există limite pentru imaginația: mai mare potențialul creativ al persoanei, se obțin produse mai interesante și variate. La nunta, puteți lipici un dens cutii de bomboane de hârtie de bază, similare ca aspect scaun.

Bonbonniere cu mâinile lor pe circuitul de nunta, template-uri, modele, ghid pas cu pas și tutoriale video

În lumea modernă este acceptat pentru a oferi daruri oamenilor care ne înconjoară. Fiecare dintre noi se duce la locul de muncă, în cazul în care personalul prietenos nu constă dintr-o singură persoană, și fiecare cumpere un suvenir frumos, cum ar fi Anul Nou, poate să nu fie în stare să facă. Prin propriile lor mâini bonbonnieres mare ajutor pentru a ieși din această situație. model spic subiect poate fi utilizat pentru fabricarea de jucării confecționate din pâslă sau un suvenir. Astfel primi un cadou original.

Bonbonnieres dau în semn de recunoștință, nu numai pentru nunta, dar, de asemenea, la botez. În această zi semnificativă, să invite cele mai scumpe. Cea mai bună opțiune - este de a face un tort cu figurine în formă de scaune cu rotile, îngeri în culori roz și albastru.