Boli de caini si simptomele lor si tratamente, fotografii, simptome, cutanat, subcutanat, intoxicatii, rapciuga,

În orice caz, apariția sângelui în urină sau fecale de câine trebuie să fie manipulate de către un medic veterinar.

Boli de câini vărsături biliare, spumă albă, refuzul de a mânca

Vărsături de bilă sau de spumă albă, probabil, un indicator al indigestie sau pancreatită. Dacă după ora 12 câinele va continua să refuze alimente, și vărsături nu se oprește, atunci trebuie să fie analizate într-o clinică veterinară. Atunci când aceste aceleași simptome, însoțite de o creștere sau scădere a temperaturii și de stomac deranjat la medicii trebuie să se aplice, fără a aștepta ora specificată.Boli ale virusului Dog enterita simptome, tratament

enterită virale - inflamație a intestinului. Simptomele sunt letargie, refuzul de a mânca, diaree, creșterea sete, febră, și vărsături. De-a lungul timpului, animalul este epuizat și a văzut temperaturile scad la 37,5 grade.
Tratamentul câinilor cu enterita virala presupune mai multe etape:
- Distruge virusul care a cauzat boala;
- restabilește echilibrul de lichid pierdut;
- sunt luate măsuri pentru eliminarea toxinelor din organism câinelui;
- se efectuează pentru a stabiliza inima, stomac și intestine.

Boli ale rasele Ciobănesc est europene, rasele mici yorkshireCele mai frecvente boli rase ciobanesc est europene - un rahitismul, ciuma și enterită. Boala, care de multe ori suferă de reprezentanții rasele mici yorkshire - boala contradictorialității, hipoglicemie, displazie, colaps traheală, dislocarea rotulei.

boli infecțioase a câinilor periculoase uman și se transmite la om

Bolile de câini contagioase la om și este transmis la om de la câini - rabie, leptospiroza, impetigo, și echinococozei toxoplasmoza acută. Aceasta nu este o listă exhaustivă, deci cel mai bine este să se ferească de contactul cu animalele fără stăpân, în special și un motiv de îngrijorare pentru sănătatea lor.

Dog rabiei simptomele bolii

Oamenii devin infectate cu rabie exclusiv prin lovirea pe piele sau mucoasa saliva unui animal bolnav. Aceasta este, pentru o persoana cu imunitate slabita la rabie suficient ca un caine bolnav va linge mâna.

Din momentul infecției la debutul simptomelor bolii, de obicei, se execută 10-60 zile, dar după apariția semnelor de infecție pacientul nu este salvat. Mesagerii infectie in mai mult de jumatate din pacientii sunt asociate cu durere si zudam in locul muscaturii, stare generală de rău generală, dificultăți de respirație, halucinații și sentimente de teamă fără cauză.

Boli de câini, în cazul în care să nu fie vaccinate, căderea părului, ascită

Vaccinarea protejează susceptibile de a suferi de un câine cu 85%, iar în caz de boală infecție este transferată într-o formă mai ușoară, adică animalul are o șansă de a recupera.

Vaccinările proteja animalele împotriva rabiei, badijonat, enterite parovirusnogo, leptospiroza, parainfluenza, coronavirusul si boala Lyme.