boli comune de tulburări ale rinichilor câini - muguri de viață

boli comune de tulburări ale rinichilor câini - muguri de viață
Rolul filtrelor de sânge în organism efectua un rinichi. Ei păstrează lichidul în cazul în care câinele bea mai puțin decât în ​​mod normal, și retragerea în exces, în cazul în care animalul este bea mai mult decât aveți nevoie. În plus, aceste organisme excreta deșeuri rămase după digestia alimentelor, băuturi, medicamente. Dog vezicii urinare este proiectat astfel încât urina se va acumula în el până când animalul este gata pentru a scăpa de ea. Cu toate acestea, un astfel de sistem perfect nu funcționează întotdeauna fără probleme, iar unii câini, în special cu vârsta, problemele încep să apară.Cauzele funcției renale la câini

boli comune de tulburări ale rinichilor câini - muguri de viață
1. excesiva dieta bogata in proteine ​​si lipsa de activitate fizică.

2. De asemenea, câinii sunt la risc, cărora le place să sape în tomberoane, bea apă de la toaletă, lins podea, mâncând flori din ghivece și așa mai departe.

3. In cele mai multe alte insuficiență renală cronică suferă animalele de companie care trăiesc în zone metropolitane industriale (flux mare de toxine din aer, apă și hrană epuizeaza treptat animalului).4. Unele boli, inclusiv ereditare. De exemplu, prin încălcarea funcției pancreatice, scade drastic digestibilitatea proteinelor si rinichii sunt supraîncărcate.

5. Unii cercetători au speculat că anumite boli de rinichi cauzate de bacterii care intră în sângele unui animal din infecții ale gingiei afectate.

Simptomele bolii renale la câini

Motivul pentru care acestea sunt semne de îngrijorare:

1. Câinele se bea si urinat mai des decât de obicei, de multe ori involuntar.

2. poftei de mâncare, vărsături, pierderea de greutate redusa.

3 apare un miros neplăcut de la gura animalului, pierde luciul de lână.

4. În etapele ulterioare ale bolii într-un animal poate fi urinare absente în timpul zilei.

Tratamentul bolii renale la câini

Diagnosticarea bolii și prescrie tratamentul adecvat al animalelor ar trebui să fie un medic veterinar calificat, dupa o ecografie, prelevarea de probe de sânge și urină de câine!

Daca un caine a gasit boli de rinichi, un medic, în plus față de tratamentul medicamentos, dieta recomanda o dieta de schimbare pentru animale de companie, care va include acum de înaltă calitate și de proteine ​​usor de digerat. Proprietarul va fi obligat să țină o evidență zilnică a apetitului, starea de spirit și greutatea animalului, în timp pentru a observa schimbările, indicând nevoia de asistență suplimentară de la veterinar.

Prevenirea bolii renale la câini

1., nutriție echilibrată și activitatea fizică adecvată.

2. Examinarea clinică de rutină a câinilor cu vârsta mai mare de 5 ani.

3. Vaccinarea anuală și tratamentul paraziților.

4. regulate orală patruped de îngrijire Ward.

5. Într-un castron, animalul trebuie să fie întotdeauna singura apă curată și proaspătă.

6. Limitarea accesului câine la locurile în care sunt depozitate substanțe chimice de uz casnic, nu permit animalul de companie să sape la gunoi și așa mai departe.