Boli ale urechilor la pisici - simptome, tratament, medicamente, cauze de cei mai buni prieteni

Pentru infecții ale urechii la pisici includ:

 • externe și otită internă,
 • eczema urechii,
 • otodektoz (ureche mancarime)
 • umflare (abces)
 • hematoame (vanatai),
 • ulcere urechi,
 • prejudiciu ureche,
 • penetrarea în urechea obiectelor străine.
 • pisica refuză să se hrănească (sau scăderea apetitului), de multe ori tremura capul dintr-o parte în alta, cu forța de zgâriere labe dureri de ureche, uneori, ținând capul înclinat într-o parte;
 • roșeață pe partea interioară a urechii (caracteristica otita);
 • negru (închis) și placa crustele în pinna (ureche semn raie);
 • otitei cu presiune pe urechea afectată poate detecta o ușoară „Squelch“ și a canalului auditiv astfel alocate unpleasantly miros lichid (culoare maro sau purulent);
 • umflare (hematom simptom, abces);
 • zgârierea, ulcerații ale pielii lângă ureche și în ureche;
 • temperatura corpului ridicată (ureche leziuni infecțioase).

Parul este decupată din interiorul urechii, apoi este tratat cu un tampon de bumbac umezit cu soluție 3% de peroxid de hidrogen. Tratarea în continuare se efectuează ca medic veterinar destinat. Tactica de tratament depinde de diagnostic.Atunci când se utilizează picături pentru urechi otite bacteriene pe baza de antibiotice în preparatele otite parazitare care conțin agenți antiparazitari.

Dacă boala urechii la pisici este de natură alergică, care sunt prezentate antihistaminice (ameliorarea pruritului, inflamație alergică) și corticosteroizi (efect antiinflamator).

În unele cazuri, otita poate necesita tratament cu antibiotice, prin injectare sau pe cale orală.

Dacă un hematom al urechii se punctie gros pentru eliberarea sângelui acumulat face, prevenind astfel posibil hematom supurau în continuare, și apoi steriliza cavitatea prin introducerea în ea un antibiotic.

Unele infectii ale urechii la pisici pot necesita tratament chirurgical, de exemplu, printr-o îngustare bruscă a canalului urechii, care rezultă din otita medie cronică.Îngropare picături, ar trebui să acorde atenție faptului că acestea sunt distribuite uniform pe întreaga suprafață interioară a urechii, apoi spic apăsat pe piele și ușor masat.

Prevenirea bolii urechii la pisici este destul de simplu.

Evitați posibil de animale hipotermie, pentru a preveni pătrunderea apei în canalul urechii, pentru a monitoriza curățenia urechii și pentru a evita contactul accidental cu alte animale pisici care au simptome de boli ale urechii.

sfaturi pentru proprietarii de

Este important să se aibă grijă în mod corespunzător pentru animale de companie atrii lor. Urechile de zi cu zi sunt inspectate pentru prezența unor posibile urme de insecte parazite mușcături. Dacă este necesar (de obicei la câteva luni) trebuie să fie curățat urechi. Pentru a face acest lucru, utilizați un tampon de bumbac, care este umezit cu o soluție de vaselina sau ulei vegetal. Curățați urechile ușor și cu atenție, nu este necesar să se introducă un tampon adânc în canalul urechii și se străduiesc să curețe complet urechea, de sulf conținute în acesta. pisicile sănătoase nu se curata de multe ori urechile, deoarece acest lucru duce la o perturbare a microflorei normale a urechii și poate contribui la dezvoltarea bolilor inflamatorii.

Audierea o componentă foarte importantă pentru pisici. Fiind nocturn, ajută pentru a naviga teren, detectează prada și să recunoască apropierea inamicului.

Otita medie - o boală inflamatorie a urechii la pisici. Proprietarii de multe ori se referă la această boală ușor, nu acordă suficientă atenție de îngrijire pentru animale de companie. Este extrem.

Prin ea însăși, apa nu este periculos pentru pisici. Mai ales că există reprezentanți ai pisicii, care sunt dispuși să efectueze tratarea apei. Atunci când neglijență.

Pentru urechi de pisică este un instrument important și este destul de vulnerabil. Probleme ale urechii par neimportante comparativ cu rinotraheitei sau oncologie. Dar boala care afecteaza urechile.

Buna ziua la mine o astfel CAT-situație norocos MEDIC tunsoarea KOGTI.ON acest lucru se face apoi i se aplică TALC (sampon uscat) turnat în urechea 2 facilități și ochii de spălare ar fi cumpărat ego.KOT acasă pe stradă nu este doamna el vyhodit.Privezli nu mănâncă nimic, a avut o temperatură de 39,1 acesta este un alt medic verificat t.kak lui trebuie să nu vrea să ia ego.Vtoroy medicul a făcut o temperatură de injecție a scăzut, dar apetitul și netu.ChTO dO POMOGITE.Vot în ziua 3 și a început să mănânce carne de pui și greu ca și cum ceva cu dinții sau în gură și scuipă meshaet.Est

Mad la tine pisica.

Ea a tăiat unghiile, nu se poate face cu ei este ca ei nu le place răspunsul

Pomagite. Nu ne putem da seama ce pisica de pe teren, în cazul în care umflaturi pe urechi un pic de lână. Și o mulțime de conuri de pe ambele urechi, uneori treset cap și atinge laba. răspuns

ce o boala la pisici, atunci când ea vospolena Pinna dacă umflat cu lichid, cu ajutorul „pompă“ ca apărătoare? răspuns

Pisica mea 1godi4mesyatsa.Vchera găsit pe o ureche, creșteri mici, cum ar fi oamenii pappilomy tele.Chto pe ea? răspuns