Biți pentru descrieri ale dispozitivului de unghii și fotografii, video de manichiură

fetele de vârstă nu pot fi întotdeauna găsite pe mâini. Uneori, starea pielii si unghiilor adauga in mod semnificativ de ani, și de îngrijire corespunzătoare și manichiură profesională, care se realizează cu ajutorul unei mașini de unghii, scade ani tangibilă. Este considerat sinonim cu mâinile ingrijite manichiură, care permite femeilor să iasă în evidență din masa gri și să demonstreze nu numai ei înșiși, ci, de asemenea, stilul și gustul lor. Pentru a obține un rezultat bun astăzi, puteți utiliza manichiura hardware-ul într-un salon de înfrumusețare, iar cei care nu au timp liber pentru a vizita expertul, vă vom arăta cum să faci manichiuri și de a folosi câteva sfaturi pentru dispozitivul de unghii.Biți pentru descrieri ale dispozitivului de unghii și fotografii, video de manichiură

Ce este o manichiura hardware-ul?

Noua procedură este un aspect unic, înnobilarea jumătate justă a omenirii, realizat prin efecte hardware de pe degete, care nu mai necesită adăugarea înainte de abur. Manichiura făcut pe o suprafață uscată. Cuticle în acest caz nu sunt îndepărtate, a produs numai purificarea particulelor de țesut necrotic.

Procesul de curățare este realizată cu ajutorul unui instrument special - masina-ruter (a se vedea fotografia.), Care este prevăzut cu diferite duze pentru a pune în aplicare diferite tipuri de operații pe mână tegument și unghiei. Acest tip de manipulări cosmetice în cercurile profesionale ca cel mai blând ca minimizează consecințele grave și, practic, nu rănească pielea.

Biți pentru descrieri ale dispozitivului de unghii și fotografii, video de manichiură

Pro și contra de manichiură hardware

Nimic în această lume este perfectă, astfel încât manichiura hardware-ul are un anumit set de aspecte pozitive și nu exclude deficiențele. Ceea ce ne putem aștepta și ce trebuie să fie precaut atunci când aleg un tratament la domiciliu?

avantaje

 • Tratamentul atentă a stratului cornos al pielii și degete.
 • Procedura în condiții de siguranță nu implică apariția unor defecte de suprafață mici, cum ar fi fisuri, zgârieturi.
 • Rezultatul va oferi o creștere lentă a pielii din jurul bazei unghiei. Reducerea numărului de vizite la saloane de înfrumusețare.
 • Ea nu are nevoie de pre-tratare cu abur, astfel încât substanța grasă intercelulară se menține, prevenind uscarea unghiilor.
 • Nu există contraindicații, este perfect pentru persoanele cu diferite tipuri de unghiei (uscată, non-simetrice).
 • Elimină defecte în cazul în care o parte a profesioniștilor, veți obține simetria nu este dificil.


Biți pentru descrieri ale dispozitivului de unghii și fotografii, video de manichiură

deficiențe

 • Proceduri idiosincrasie. Unii oameni nu le place sentimentul de vibrație, care este uneori însoțită de o senzație de arsură.
 • Este nevoie de timp pentru a stăpâni această tehnologie. Un utilizator neexperimentat poate deteriora unghiei temeinic, lăsând o amprentă în formă de zgârieturi, fisuri, brazde. De exemplu, o manichiură tradițională periculoasă numai prin aplicarea pe piele zgarieturilor, taie.
 • Este interzisă utilizarea mașinii de frezat pe unghii, care sunt în stare proastă.
 • Pentru fiecare acțiune necesară o duză specială, prin urmare, pentru a face o manichiura de calitate va necesita unele investiții.

Biți pentru descrieri ale dispozitivului de unghii și fotografii, video de manichiură

Aceasta include manichiura hardware-ul?

Pentru a efectua manichiura hardware-ul trebuie să achiziționeze dispozitivul în sine. Ce este și ce sfaturi ar fi necesare pentru o reînnoire calitativă a plăcii de unghii?

 1. instalație de frezat îndeplinește funcția de gară, care, în viitor, sunt puse pe duza. Magazinele sunt o mulțime de branduri cu diferite intervale de pret, inclusiv firme și dispozitiv vitek cu 20-30 de mii de rotații pe secundă.
 2. Biți reprezentate ca un tăietor de foraj sau frezare. Rețineți că diametrul cozii nu ar trebui să fie mai mare sau mai mică de 2,35 mm. În caz contrar, procedura va provoca un prejudiciu.
 3. Descrierea duzelor, numărul care este cauzat de un set de manipulare specifice:
 • Ceramica este proiectat pentru a lucra cu pielea.
 • Diamond este reprezentată în două variante. Duză sinterizat fabricate din nisip de diamant și amestecuri adezive, astfel încât este imposibil de utilizat gelul, dar numai cu acrilic. Duză precipitată - este legat la un cap de grit metalic care admirabil cu activitatea lor în combinație cu gel.
 • freze metalice din aliaj de metal dur. Ea este capabil să se rotească într-o singură direcție. Acesta este destinat pentru a îndepărta stratul cheratinizat grosier de piele. Ideal face față cu bătături.
 • Duză siliconic utilizat pentru lustruirea suprafața unghiei pentru ao elimina cu un film lucios. Cu polisher natural (perie disc) format din pâslă, piele de căprioară, pânză de bumbac în combinație cu uleiul este efectuată îngrijirea unghiilor.

Să nu fi confundat cu o alegere de atașamente, să decidă ce tip de lac de unghii pe care doriți să faceți. Acțiuni intenționate - cheia pentru un rezultat bun.