Biozavivka păr - la fel ca in casa si interior, alegerea mijloacelor pentru procedura

val chimice dăunătoare este acum folosit foarte rar. Iubitorii de bucle de lux ar trebui să acorde o atenție la biozavivka. În timpul procedurii, structura firului de păr nu este modificat, iar culoarea rămâne aceeași. Biopermanentnaya Perm - alternativa pentru femeile care doresc să păstreze sănătatea părului lor, dar pentru a schimba imaginea.Ce este biozavivka

Sunt femei care dau preferinta lor de a permanentul chimice, dar beat-uri înregistrări biologice de popularitate. cistină Secure, care întărește părul, similar cu structura proteinei de păr uman. Orice fire (vopsit, deteriorat, lung, scurt), după părul biozavivki devin moi si sanatoase. Volumul câștig subțire prea gros - o formă frumoasă. Aceasta curling o lungă perioadă de timp păstrează aspectul atractiv al parului.

păr scurt

bucle mici - perfect pentru o tunsoare scurta. Biochimie parul scurt va da pufositatea parului si forma atractiva. Frumusetea procedurii este că, înainte de punerea sa în aplicare nu trebuie să actualizeze o tunsoare. Frumusețea și originalitatea rezultatelor depinde de diametrul bobinei. Hairstyle va arata mai interesant daca rolele alternative de diferite diametre.

păr lung

Pentru a face un permanent parul lung, este nevoie de o mulțime de timp și efort. Volumul este mult mai dificil de realizat datorită faptului că zona de bază este situată foarte aproape de scalp. Experții spun că, în biochimie de păr lung este mai ușor de făcut în cazul în care firele sunt colorate. Pentru cele mai bune rezultate prin utilizarea amestecurilor de proteine ​​și soluții. Pentru a parului un aspect natural, aveți nevoie pentru a alege bigudiuri cu un diametru minim de 1,5. Amintiți-vă că (acumulate) fire artificiale de o astfel de procedură nu poate fi realizată.

Biozavivka păr - la fel ca in casa si interior, alegerea mijloacelor pentru procedura

Pentru păr mediu

Biochimie, la par mediu - procedura cea mai solicitată. Popularitatea sa, datorită faptului că cele mai multe dintre doamne sunt o astfel de lungime. Dacă structura parului este magnific, este necesar să se acorde prioritate la absolvire. Nu mai puțin impresionant arată permanent japoneză și bucle mari. Se efectuează procedura de mai bine pe fire colorate, folosind proteine ​​care economisesc amestecat cu alge marine.

tipuri de biozavivki

Tipuri de activitate biologică curling clasificate în funcție de compoziția mijloacelor și lungimea părului. Există medicamente puternice și de fixare medie, care diferă în durata de acțiune. val biochimic are aproximativ 27 de specii. Nu vom lista toate metodele, și să oprească atenția asupra celor mai populare specii, printre care următoarele:

 • lână de mătase;
 • Japoneză (biokarving);
 • biozavivka «Mossa»;
 • bucle mari.

Moss italiană

Noua tehnologie din Italia Mossa Green Light va permite o lungă perioadă de timp pentru a admira buclele de lux. Persistă nu numai culoarea, ci și structura. permanentul Mossa biologice are proprietăți de vindecare, și toate datorită bambus, care dă puterea de păr, le umple cu vitamine. Cistina - un ingredient activ primar inofensiv.

val de mătase

Perm cu proteine ​​de mătase este perfect pentru a recupera moliciunea părului pierdut și strălucire. Acum este într-adevăr proceduri sigure. val de mătase CHI (Statele Unite) - a cerut, este folosit de mai multe saloane de coafură. Ea nu are amoniac, peroxid de hidrogen și acid tioglicolic. Componentele din mătase naturală vă garantează transformarea directă inofensiv de fire în valuri elegante. Nu există componente dăunătoare permite permanent chiar și femeile gravide.

biozavivka japoneză - nu este o procedură ieftină. Etapele de implementare a acesteia în multe privințe similare cu versiunea clasica, dar este nevoie de mai mult timp. Este de dorit să efectueze un permanent la domiciliu pe cont propriu. Nu este necesar să se repete această procedură mai devreme de 6 luni. Efectul de bucle luxuriante va dura mult timp, dacă te iau produse cosmetice de înaltă calitate.

Biozavivka păr - la fel ca in casa si interior, alegerea mijloacelor pentru procedura

Cât de mult parul este deținut biozavivka

La întrebarea: „Ce ține biozavivka“ este greu de răspuns. Durata de conservare a frumuseții depinde de structura firului de păr. Într-un aspect atractiv și purtând coafuri de epocă afectează produsele cosmetice utilizate și procedura de alfabetizare. În medie, efectul a scăzut după 3 luni. Dacă utilizați produse de îngrijire de înaltă calitate, face stilul corect, rezultatul va fi vizibil și după 6 luni.

Cum biozavivka

Procedura biozavivki se realizează cu ușurință, dacă urmați cu strictețe instrucțiunile de droguri. Durata poate varia în funcție de abilitățile de coafor, conformitatea și calitatea părului mijloacele utilizate. Toate procesele vor dura cel puțin 2 ore. Înainte de începerea Perm biologic este necesar să se taie capetele despicate. Putem distinge etape principale biozavivki:

 • scalp cojit;
 • uscare;
 • fixare bucle;
 • prelucrare;
 • Coafura.

bucle mari

Fata cu parul lung este transformarea se va face față, deoarece lungimea nu se schimba prea mult, și bucle mari dau sexualitatea. Pe scurt, o coafura mare biozavivka bucle nu mai puțin pare avantajoasă. Plus curling biologic, care este necesară pentru stivuire cantitate mică de timp. Un cuplu de luni bucle mari transforma într-un frumos val de lumină.Biozavivka păr - la fel ca in casa si interior, alegerea mijloacelor pentru procedura

Lungimea medie este optimă pentru valul de lumină. Al doilea nume al acestei proceduri - sculptură. Avantajul principal este faptul că părul recrescut lin în încuietorile ondulate. Biozavivka lungimea medie nu necesită actualizări frecvente, o vizită la coafor într-un sfert este de ajuns. Puteți în fiecare zi pentru a experimenta cu parul si face diferite stil.

Bob tunsoare nu este limitat la stilul de zi cu zi. Micul experiment demonstrează noile caracteristici ale transformării dumneavoastră. Biochimie pe quad-uri disponibile în mai multe variante. Pe baza dorinței clientului și structura, este posibil să se facă bucle mari. Pentru a da volum, parul fin va fi doar dreapta. Efectul „coama leului“ sau „chimia umedă“ vă va face memorabil și vii.

Aflați cât de mult costă biozavivka nu este dificil. Tabelul va ajuta să rezolve costul de servicii în lungimi diferite. Prețurile pot varia în funcție de popularitatea locului în care aveți de gând să facă procedura, aptitudinile Barber, valoarea medicamentelor utilizate pentru curling biologice. Cele mai multe saloane de a oferi reduceri clienților și o varietate de stocuri.

Biozavivka la domiciliu

Biozavivka păr - la fel ca in casa si interior, alegerea mijloacelor pentru procedura

Par biozavivki mijloace

Produse pentru păr biozavivki bucătar acasă nu poate fi, trebuie să utilizați cosmetice de branduri renumite, care garantează calitatea. Acestea pot fi achiziționate de la punctele specializate de vânzare sau cumpărare în magazin on-line. Odată ce ai nevoie pentru a cumpăra și a pielii bani lui: sampoane, masti, uleiuri. Este cea mai avantajoasă pentru a comanda produse prin intermediul internetului, pe multe site-uri, puteți cumpăra mijloc ieftin și cu livrare gratuită. Cele mai populare sunt următoarele medicamente:

 • val Silk CHI;
 • Bio Niagara Permanent de Estelle;
 • Mossa Green Light;
 • Shine curl (curl vii) de la Concept;
 • Opțiunea ISO 1.

În timpul oricare dintre procedurile de produse de îngrijire a părului să fie sigur de a folosi spray de păr de lumină Bio Ulei de argan. Compoziția de pulverizare include un ulei bio-argan, care trebuie să fie vopsite și părul deteriorat. Spray-ul trebuie să fie aplicat pe părul umed și se lasă fără a se spăla. Dar este mai bine să apeleze la un salon specializat, pentru a evita consecințele neplăcute ale bioukladki permanente. Dacă decideți să faceți w biozavivka acasă, citiți cu atenție compoziția medicamentului, precum și instrucțiunile pentru mass-media.

păr Biozavivka la domiciliu - ghid pas cu pas

Biozavivka poate face singur dacă urmați recomandările experților. Rezultatul va fi așa cum este ilustrat în reviste glossy. Ghid pas cu pas vă va ajuta în realizarea de coafuri planificate:

 • Ei bine, se spală părul cu șampon.
 • Se usucă șuvițele, astfel încât acestea să rămână umede.
 • Împărțiți părul în zone. porțiuni neutilizate de crabi sigure benzi, elastice, este important ca acestea să nu interfereze în procesul de curling.
 • Fiecare blocare înfășurat în jurul ondulatorul.
 • Se tratează activator în zona rădăcinii și timpul de impregnare specificat.
 • Apoi se clătește capul cu apă și se aplică un neutralizator. Vyderzhete timpul instruit și scoateți bigudiuri.
 • Se usucă cu un difuzor, nu pieptene.

Biozavivka păr - la fel ca in casa si interior, alegerea mijloacelor pentru procedura

Ce bine biozavivka

Cel mai bun par biozavivka potrivit experților - este blând. Un rezultat de succes depinde de mijloacele alese corect. Este important să se studieze cu atenție instrucțiunile și metoda de aplicare. O mică listă de medicamente va ajuta să faceți alegerea potrivită:

Biozavivka păr - la fel ca in casa si interior, alegerea mijloacelor pentru procedura

 1. "Ekzotermik":
 • Cu acest instrument, nu se poate obține doar bucle fabuloase, dar, de asemenea, pentru a reveni parul original, cu un aspect sănătos.
 • Preț: de la 6 la 8 mii de ruble.
 • Pro: lung își păstrează forma.
 • Contra: segmentul de scump.
 1. «Twisty»;
 • Preparatul nu contine amoniac si alte componente daunatoare.
 • preț; 4 mii de ruble.
 • Avantaje: Nu este necesar să reziste intervalul de timp înainte de repetarea procedurii.
 • Minus: Nu puteți utiliza uscător de păr pentru uscare.
 1. «L'Anza»:
 • remediu unic. Simțiți-vă liber pentru a face un permanent ea, dacă sunteți un câștigător al posechennyh colorat și păr plictisitoare.
 • Preț: de la 4000 ruble.
 • Pro: nu provoacă reacții alergice.
 • Contra: in comportamentul ei va dura aproximativ 3 ore.
 1. «Acid val»:
 • O bună pregătire pentru un val, se va întoarce deteriorat, părul este încă plictisitoare vederi frumoase.
 • Preț: de la 3 la 6 mii de ruble.
 • Pro: Păstrați părul până la 6 luni.
 • Contra: păr necesită îngrijire delicată, nu se recomandă utilizarea unui instrument pentru persoanele care sunt alergice la produsele apicole.
 1. Studio Bio Permanent:
 • Curling pe baza complexului cheratină. Foarte popular pentru uz casnic.
 • Preț: de la 3 la 5 mii de ruble ..
 • Pro: Ușor de utilizat.
 • Contra: conține componente agresive.

Biozavivka păr - la fel ca in casa si interior, alegerea mijloacelor pentru procedura

 1. Paul Mitchell textura
 • Un produs de calitate pe baza cheratină.
 • Preț: 5-7 mii de ruble ..
 • Pro: păstrează lung stivuire și tranzitată.
 • Dezavantaje: se usuca usor sfaturi.

Cum se coafa părul după biozavivki

Problema stilizare lungi, obositoare și de zi cu zi rezolvate. Bioukladka bine ajuta la economisirea de timp. este necesară doar 10 minute pentru a reveni aspectul atractiv al părului lor. Cu abordarea corectă, bună vedere va păstra timp de 2-3 zile. Cu agenți styling (lac, spumă, gel) poate fixa coafura si duza difuzor va da volumul necesar.

Cum să aibă grijă de păr după biozavivki

Ingrijirea parului dupa biozavivki nu complicat. Salvați și de a restabili starea de sănătate a scalpului după procedura pentru a ajuta aceste sfaturi:

 • se spală părul cu un șampon blând;
 • Utilizați cositoare de înaltă calitate, de exemplu, firmele de companie par;
 • o dată pe săptămână brusture freca;
 • Pieptănat bucle umede aveți nevoie de o perie specială;
 • evita supraîncălzirea în soare.

Întotdeauna a visat de a avea un cap luxuriant de păr, folosiți bigudiuri, dar când a aflat că biozavivka absolut inofensiv, a decis să încerce și nu au regretat. Părul meu a devenit luxuriantă și bucle - elastic. Arat ca imaginea în revista. Complet mulțumit. Vă sfătuiesc pe toți.

Pentru a face de ambalare este nevoie de mine mai mult de o oră. Am petrecut de data aceasta în fața unei oglinzi, dând o formă frumoasă bucle. Odată ce ați făcut biozavivka timp pe părul ei a scăzut cu 4 ori. Periodic face procedura, am salva puterea lor si arata perfect.