bicicletă cu motor roți cu propriile sale mâini - toate lucrurile sunt posibile, chiar și la domiciliu! - despre

Biciclete - un mijloc practic și ecologic de transport, oferă mari oportunități de călătorie și de călătorie, o formă fizică vie, emoțională și să mențină bune.bicicletă cu motor roți cu propriile sale mâini - toate lucrurile sunt posibile, chiar și la domiciliu! - despre

Dar mișcarea pe tracțiunea musculară este adesea obositoare, mai ales pentru călătorii pe distanțe lungi și în timpul urcușuri abrupte sau prelungite. În astfel de cazuri, asistența neprețuită furnizată montat pe o bicicletă cu motor.

De vanzare este o gamă largă de astfel de echipamente, dar unele dintre inventatorii merg mai departe și decide să facă o bicicletă cu motor roți cu propriile sale mâini. Pentru a pune în aplicare aceste idei, în plus față de cunoștințe și competențe în domeniul ingineriei mecanice și electrice, trebuie să avem:

 1. diametrele roților variind de 20-28 „- noi sau folosite / y, dar întotdeauna în stare imaculat - perfect adaptat la spițele și nu prescrie“ optari „pe drum.
 2. Baterie și geantă de transport sau în geantă pentru ao stoca.
 3. Regulator de turație.
 4. Controler - o taxă care asigură funcționarea corectă a motorului roții.
 5. Set de siguranțe și fire.
 6. Unelte, echipamente si materiale pentru fabricarea motorului.

Cum elektrokoleso pe bicicleta?

bicicletă cu motor roți cu propriile sale mâini - toate lucrurile sunt posibile, chiar și la domiciliu! - despre

Pentru a efectua producția de motor și roți de la domiciliu, trebuie să înțeleagă bine principiul de funcționare. DC Brushless zaspitsovyvaetsya cu motor în jantă și poate fi instalată în locul roților din față sau din spate (sau în același timp, de motor în loc de 2 roti). Puterea motoarelor electrice pot fi, și 250, și 1000 W - în funcție de ce fel de viteză și de tracțiune care aveți nevoie.Dacă se dorește, utilizați o bicicletă cu motor roți de casă este foarte important să se calculeze corect toate nodurile, sau riscul ridicat de paste și înțepenirea motorului, precum și distrugerea unor părți ale unei defecțiuni a întregii biciclete electrice. De aceea, înainte de asamblare, este necesar să se afle parametrii corespunzători generate de dispozitivul - pentru a calcula puterea dezvoltată de viteza, tensiunea de operare.

De asemenea, este important să se definească parametrii roții la care este instalat motorul. Când a fost dezvoltat circuitul motorului roata cu mâinile sale și este disponibil pentru toate detaliile punerii sale în aplicare, sunteți gata să se adune. La conectarea componentelor electrice este important să se asigure calitatea izolației firelor de legătură le. De asemenea, este necesar pentru a proteja mecanismele motorului de efectele factorilor negativi - nisip, praf, murdărie, și așa mai departe.

Recomandări pentru auto-asamblare a motorului roțile

 1. Dacă aveți de gând să facă un motor roți, vă rugăm să rețineți următoarele recomandări:
 2. La asamblarea, puteți utiliza / piese folosite, în cazul în care acestea sunt intacte și vi se potrivesc în dimensiune și caracteristici.
 3. Este important să se asigure calitatea și durabilitatea materialelor utilizate, precum și în funcție de puterea proiectată a motorului electric și partea din spate - privind calitatea componentelor depinde de consumul de durabilitate și putere a întregii structuri.
 4. Este necesar să se efectueze calcule extrem de precise de putere, și noi componente - rola pe, pentru a reduce riscul de eșec neașteptat.
 5. Înainte de producție, cu motor roți, se recomandă să se calculeze fezabilitatea economică a creării sale. Este posibil ca ați dezvoltat un motor electric va fi mai scumpă decât opțiunea achiziționată va da la caracteristicile sale tehnice și calitățile estetice.

bicicletă cu motor roți cu propriile sale mâini - toate lucrurile sunt posibile, chiar și la domiciliu! - despre

Cumpara sau să creați propriile?

Fezabilitatea creării unei autobiografice electrice controversate - în majoritatea idee cicliști le meșterit motor electric este de cel puțin încurcat. Într-adevăr, în vânzarea de masă a prezentat modele fiabile de diferite capacități, inclusiv - un set rapid cu toate componentele necesare pentru a dota tractiunii electrice de biciclete. Dar încă unele meșteșugari doresc cu disperare să își dezvolte propriile motoare electrice.

Care este motor roata