Bianki Vitaliy Valentinovich poveste - ca furnica grăbit acasă

Furnica a urcat pe mesteacăn. Dolez la partea de sus, a privit în jos, și acolo, pe teren, sa furnicar nativ doar vizibil.

Ant așezat la hârtie și crede: „Relaxați-vă un pic - și în jos“Furnicile deoarece strictă: numai soarele la apus de soare - toate ruleaza acasă. Stai la soare - furnici si intrarile si iesirile vor fi închise - și somn. Și cine a fost cu întârziere, deși loja în stradă.

Soarele a coborât deja în pădure.

Ant stând pe o frunză și de gândire, „Nu vă faceți griji, du-te la culcare:., De fapt, în curând în jos“

O bucată de hârtie a fost un rău galben, uscat. Vântul a suflat și a rupt-o din copac.

Purtat de frunze prin pădure, peste râu, prin sat.

Flying Ant pe o frunză, roci - pur și simplu trăiesc în frică. El a adus o bucată de vânt în lunca în afara localității la înălțime și au aruncat. Leaf căzut pe o stâncă, picioarele lui suburbiile Ant.

Minciuni și crede că: „Lipsește puțin capul meu Nu mă lua acum pentru a plasa în jurul casei un nivel aș fi sănătos - ar fugit imediat, dar problema este ... E un rănit picioare rușine, deși musca pământul.“.

Se pare Ant: Caterpillar close-geometru este. Worm vierme, numai partea din față - spate și picioare - picioare.Ant a spus topograf:

- Surveyor, topograf, mă duce acasă. Am dureri de picioare.

- O muscatura nu va fi?

- Nu voi musca.

- Ei bine, stai down'll unitate.

Ant urcat înapoi la geometru. El arcuit, picioarele din spate la partea din față a pus o coadă - la cap. Apoi se ridică brusc în sus, și așa că pune pe sol, cu un băț. Am măsurat pământul, cât de mult din ea crește, și din nou într-un arc de cerc ondulată. Și m-am dus, și a mers la sol pentru a măsura.

Ant zboara apoi la sol, apoi spre cer, apoi cu susul în jos, apoi în sus.

- Nu pot nici mai mult! - strigă. - Oprește-te! Și apoi voi musca!

Inspectorul sa oprit, întins pe pământ. lacrimi Ant, abia putea să tragă răsuflarea.

Privit în jurul valorii, el vede pajiștea din fața, pe pajiștea tunsă se află iarbă. Și tati-picioare lungi luncă merge: picioare, cum ar fi picioroange, cap pendulare între picioare.

- Spider și Spider, mă duce acasă! Am dureri de picioare.

- Ei bine, stai down'll unitate.

Ant avea de picior de păianjen pentru a urca pana la genunchi, pe genunchi în jos pe spate jos Spider: genunchi la Opilliones iese deasupra spatelui.

Spider a început să rearanja picioroange sale - un picior aici și altul acolo; toate cele opt picioare, cum ar fi spițele în fața furnicii fulgeră. Un paianjen nu este rapid, lovi brusc burta pământului. Obosit de acest Ant Riding. A fost aproape muscat-l Spider. Da, există, din fericire, au ieșit pe o pistă netedă.

Din moment ce acest lucru citi, de asemenea poveste