Bengal (descriere, 32 poze)

Acasă bengaleza - hibrid intergenuri de pisici domestice obișnuite și un reprezentant de Bengal sălbatice, care este, de asemenea, numit pisica Departe pitic sau pisica. Animal are leopard de colorat conturul corpului, iar conturul capului, care seamănă cu un animal sălbatic. Ele se deosebesc de animale de pradă dimensiuni supradimensionate și posibilitatea de conținut în casă. În ciuda acestui fapt, pisica Bengal este considerat a fi mare. Ea este admirat nu numai pentru aspectul său exotice, dar caracter independent, puterea fizică neobișnuită și mintea ascuțită, gândire rapidă, moștenită de la strămoșii lor.Habitatul natural al reprezentanților sălbatice de pisici Bengal locuiesc în apropierea apei. Ele sunt bine adaptate la păduri tropicale și păduri de conifere, savane, munți. Aceste pisici nu se apropie de așezările umane, numai în cazuri rare, pot traversa câmpurile cultivate. Bengals habitat dungă se execută din regiunea Amur, Coreea, China, India și Pakistan, și Indonezia. Pentru prima pisicile timp cu culoare leopard de văzut în India Bengal în apropierea râului. În lumea de astăzi de animalele de companie pot fi găsite în pădurile din Asia de Sud, Filipine, Bali, Java, precum și Taiwan.

Datorită genetica de oameni Americii Dzheyn Mill au avut ocazia de a admira frumusețea extraordinară a reprezentanților noii rase pisici. În Asia, Jane a văzut prima pisici leopard. Aceste animale sunt sacrificate de braconieri, iar puii lor au fost trimise spre vânzare. În anii 60 a secolului trecut, o femeie a cumpărat animalul, poreclit Malaezia. Se așeză lângă noua lui pisica de companie. Curând a venit la lumină două dintre pisoi. Unul dintre puii nu au supraviețuit, dar o secundă mai târziu, pisica a dat naștere la doi copii. Cu toate acestea, procesul de îndepărtare rocă este oprită, puii rezultate au fost la grădina zoologică, unde sa îmbolnăvit și a murit. 15 ani de la genetician incidentul Mill a luat din nou la reproducție rasa. Femeia a adus o pisica de lux reperat de la Delhi Zoo la Universitatea din California, care a efectuat studii genetice. Inițial, a fost imposibil de a aduce rasa din cauza sterilității animalelor.

Numai în anii '80 ai secolului trecut, rasa a fost recunoscuta oficial. La începutul anilor 90 admise la participarea la expoziții, în conformitate cu sistemul TICA. De-a lungul timpului, culoarea exterioară a rasei a cucerit multe feline sistem.

Inițial utilizat în reprezentanții hibridizării rase diferite. Prin urmare, ulterior în sânge Bengals observate modificări, care a afectat aspectul și caracterul pisicilor. Acesta a reușit să elimine multe dintre semne, dar încă a rămas unele animale de companie se manifesta in ziua de azi. Unul dintre semnele este considerat reprezentanții lână alungite ale rasei. Inițial, aceste animale au fost culese de la reproducere. Cu toate acestea, timp de mai mulți ani, blana lungă a început să provoace un interes tot mai mare din partea crescătorilor și iubitori. pisică cu păr lung Bengal rasa a devenit cunoscut sub numele de cașmir sau mătase Bengal.

De un interes deosebit este culoarea culoarea de pisici Bengal. Sunt animale cu model roșu închis, negru, ciocolata pe un fond de aur roșu. recunoscute în mod oficial nuanțe de tabinet negru și speciile sale acoperite de zăpadă. Pe membrelor, sâni, precum și în obraji elongație observate reperat elemente în direcția orizontală. Nu există linii verticale. Petele pot fi de diferite forme și mărimi. Unii reprezentanți prezintă pete mai complexe, numite rozete. Bengals lână textura scurt, dens suficient, foarte moale, bine aderent la corp. Sa constatat că aceste animale pot varia în funcție de mai multe tipuri de culori, inclusiv o varietate de forme de pete pe corp. Două figura principale atribuit: reperat - pata, marmorate - marmură.Pe date externe Bengal sunt de mărime medie. Corpurile lor sunt alungite, musculos, suficient de puternic. Picioarele din față și spate nu sunt la fel de mult, dar puternic. Forma de labe rotunde de dimensiunea impresionantă. Coada BOB groase, rotunjite la varf, de lungime medie. cap de companie atrage craniu masiv alungit, de formă rotundă bot, precum și un gât puternic alungit. Animalul are o bărbie puternică. Urechile sunt mici dimensiuni, ușor înclinat în față, cu vârfurile rotunjite, rareori cu pete sălbatice. Ochi de animale imens, cu o tăietură ovală, sunt situate departe unul de altul. pisicile Bengal se găsesc cu o culoare diferită de ochi, dar nu și nuanța albastră.

În cadrul speciilor observate diferențe în aparență. Animale de companie care trăiesc în teritoriu Primorsky, arata destul de diferit decât pisica Bengal Indonezia. Animale țările din sud au o culoare galben strat, similar cu un leopard. În partea de nord a culorii pisicilor blana este maro-gri. Petele de pe negru scalpului, iar capul împodobit cu dungi negre. În populațiile sudice pete sunt prezentate sub forma de frotiuri de culoare neagră, în timp ce nord - pete formă rotundă. Dimensiunile rasei pot fi diferite 65-100 cm, inclusiv coada, care este de 20-40 cm.

Mulți oameni cred că pisicile Bengal - animalele sălbatice agresive. De fapt, aceasta este o concepție greșită, deoarece scopul de a elimina astfel de rasa a fost de a obține un animal de companie blând, afectuos cu fiară sălbatică de culoare. Bengals dragoste pentru a vorbi cu oamenii, arată afecțiune, atașat de stăpânul său și restul gospodăriei. Excepțiile sunt pisicile care trăiesc în cuști mici, care nu au contact cu persoana.

Animalele de companie oferă chiar mai mare curiozitate, le place să se joace, alerga în jurul valorii. Cuplu de rasa foarte repede atașat la mediul înconjurător. Pisicile iubesc nu numai stăpânul său, dar, de asemenea, gata să-l apere. devotati Placul Bengal, animale, moi, puternice iubitori de libertate. O caracteristică a animalelor de companie este atașamentul lor proprietarului. Aceste animale mici sunt în mod constant încearcă să rămână cu el chiar si in timpul somnului. O rasa pentru animale de companie îi place să se uite în diferite dulapuri, ia în considerare elementele de pe rafturi. Aceste pisici le place să se încurce cu tot felul de pachete sau cutii. Ei ajung în ele, pentru a ascunde sau pur și simplu poshurshat.

Pentru Bengals de comunicare foarte importantă. Ele nu pot rămâne mult timp în singurătate, ele sunt în mod constant atrași de chat cu o persoană sau alt animal. Cu toate acestea, aceste animale de companie nu sunt în măsură să miau ca și alte pisici. Ei vorbesc propria lor limbă, atrăgând atenția de la. În acest caz, Bengal nu a suferit atunci când iau pe mâini. Ei se preferă să se apropie de om și ghemui. Reprezentanții acestei rase iubește atenția. mai ales le place în familie, atunci când există alte animale. Ele sunt ușor de a comunica cu ei, angajarea în diferite jocuri în aer liber. Dar, în orice situație Bengal ar trebui să fie primul. Și au reuși în vigoare a pus obiceiurile sălbatice. De asemenea, ei vor dori jucării moi.

Pentru a iubit animalele de companie a fost întotdeauna într-o formă fizică bună, casa a pus un post de mare scărpinat. Acesta este un loc de joacă unic, datorită căreia pisica este liber de a urca. Ar trebui să fie, de asemenea, instalat pe plase de țânțari pentru ferestre, ca Bengals place sărituri lung. Acestea pot observa un fluture și să depună eforturi pentru ea.

Proprietarul casei sale ar trebui să fie amintit că Bengal pot obține incantati de joc cu o pasăre, a fugit în stradă și nu mai veni înapoi. Este nesigur să se plimbe animalul într-o zonă deschisă. El poate juca prea mult timp și a pierdut. Prin urmare, este necesar să se instaleze cuști mari, cu un acoperiș de pe un site de propria casă și să umble animalul lor de companie în lesă.

Datorită părul scurt și absența subpărului Bengal cu greu vărsat. Prin urmare, ei nu trebuie să pieptene sau spele regulat. Odata cu aceasta, pisicile Bengal sunt foarte curate, îngrijite prin natura. Cuplu capabil să caute în mod independent, în tava pentru toaletă.

pisici Bengal nu mănâncă tot. Ei aleg alimente sănătoase de înaltă calitate. Proprietarul ar trebui să se hrănească animalele de companie prima de produse alimentare, precum și de carne proaspătă în fiecare zi. Banned produse lactate cu un procent ridicat de grăsime. Bengals de putere ar trebui să fie corectă, astfel încât să nu dăuneze animalul de companie stomac delicat.

Speranța medie de viață este de 12-15 ani animale. Totul depinde de îngrijirea corectă și atentă a animalului de companie. Bengals diferă stare bună de sănătate. Dar poate avea o varietate de probleme de stomac. Legare începe de animale de la 8-9 luni. Cuplul ia o pisica adulta. Fetele mature mai tarziu, asa ca gata sa se imperecheze timp de 12 luni. Descendenții de o astfel de pisica mica - ei dau nastere la 3-4 pui.

Prețul de viței din aceasta rasa este întotdeauna de mare, deși este diferit. Acest lucru se datorează ratei scăzute a natalității, caracteristice pentru acest tip de pisică. În funcție de locul de reședință al cumpărătorului, starea pepinieră, exteriorul copilului, inclusiv strămoși și din alte motive, costul variază 20-60 000. pisoi Club au o valoare de 15.000 de ruble și mai mult. Young pentru animale de companie de clasă este estimat la 15-30 de mii de ruble. Reprezentanții rasa-clasa costa 30-40 de mii de ruble. Cu reproducere dreapta au un preț de 60-70 000. Pisoii arată clasa estimată la 40-50 000, dar fără dreptul de a reproduce, și dreptul la agricultura - 80 000 ruble. Cu toate acestea, nu cred crescatorii care susțin că Young pentru 5000 de ruble sunt o rasa rara.