Belorumynsky dăunătorilor - ceva (neshta), viruși, administratorul meu

Bazele de date antivirus Neshta definite după cum urmează:

  • Virus.Win32.Neshta - Kaspersky
  • Win32.HLLP.Neshta - Dr. web
  • Win32.Neshta - NOD32
  • Win32.Neshuta - Symantec

SimptomyvirusaNeshta. încercați să executați un program sau un joc, dar nu se întâmplă nimic. Unii utilizatori încearcă să foarte rapid și foarte mult să faceți clic pe butonul stâng al mouse-ului - fără nici un rezultat. Chiar și eticheta de alocare și apăsări de taste [Enter] pentru a Mogao. Orice fișier cu extensia .exe a crescut cu 41472 bytes. Sau antivirus zarugalsya se presupune că «Nesta» în interior. Atunci ai venit la doctor dreapta.Neshta infectarea cu virusul. în folderul Windows, virusul Neshta detectează și elimină fișierul svchost.com și creează un nou fișier cu același nume dic. dar acest lucru este un fișier cu corpul virusului nostru.

este creată intrarea de registry:
[HKCR \ exefile \ shell \ open \ command]
@ = "% WINDIR% \ svchost.com" % 1 "% *"

Astfel, toate exe-fișierele de pe sistemul de pornire va provoca svchost.com este nou-născuților, care va rula virusul. Virusul va căuta fișiere cu extensia exe, și infectarea lor prin adăugarea de cod pentru ei, mărind astfel dimensiunea fișierului celor menționate mai sus, numărul de bytes (41472 bytes).Tratamentul virusaNeshta: Am testat programe antivirus la momentul scrierii, nu a vrut să trateze fișierele infectate, dar oferă doar pentru a le șterge - și ce înseamnă să-și piardă programe importante rula și să se joace. Am decis să trimită toate fișierele infectate sunt introduse în carantină, iar apoi au revigorat (restaura) de acolo, atunci când antivirus meu să învețe pentru a trata boala. Dar încă mai au nevoie de o intervenție chirurgicală. I explic:

Crearea unui document text și trebuie să conțină următoarele informații în ea:

Notă: gol șir după REGEDIT4 - obligatoriu.

Salvați documentul ca fișier .reg orice nume și rulați-l. Când vi se solicită să adăugați informații la răspunsul de registru - DA. Puteți trata apoi Antivirus. Sper că la momentul citirea acestui articol toate antivirus să învețe să trateze virusul, mai degrabă decât scoateți-l împreună cu fișierele necesare. (Am creat acest fișier și atașat la acest articol, îl puteți descărca de la link-ul, care se află la sfârșitul acestui articol :. Neshta.reg)

Prevenirea virusaNeshta: orice bază de date proaspete antivirus și firewall (firewall). și, desigur, arme tot mai mare din umeri.

Cu stimă, myadministrator.ru