Bazându-se pe materialul cu mâinile

Bazându-se pe materialul cu mâinile

Vara se apropie și vreau să fac un model original pe materialul cu mâinile la tricou sau alt lucru a fost singurul.

Astăzi arată două moduri simple de a crea un model pe materialul de acasă.Ambele metode se bazează pe șablonul pentru cel pe care îl picta într-un alt gravează.

1 - Prima metodă folosind cerneala. În fotografia cu ajutorul obicei geanta lui panza decorat pentru a face geanta originala, cu o inimă. În plus față de stencil inima folosind un creion ca o perie pentru chiar mai mare ușurință.

Desigur, această metodă nu este limitată la pânză groasă și pânză, astfel încât să puteți decora tot felul de lucruri și materiale, precum și o mai bună lumină (deși pe negru poate fi buline albe;))

Pentru a lucra pe o imagine necesare:
- (! Practica pe inutile) sac de pânză, pânză sau alt lucru de colorat
- inimi stencil sau alte forme decupate din carton
- un creion cu o radieră la capătul
- pânză colorant (puteți folosi acrilic regulat), paiete după cum se dorește.Cum să faci desen următoare pe materialul în acest mod este prezentată în detaliu mai jos:

Bazându-se pe materialul cu mâinile

2 - A doua modalitate de a crea un model pe materialul este mai potrivit pentru lucruri întunecate, și, probabil, cei care sunt deja Ponos, și nu au nevoie. Este mai mult ca gravură - albire decât vopsire, dar au ca rezultat un model care este ceea ce avem nevoie, prin urmare, să ia în funcțiune.

Procesul de imprimare pe pânză, cu mâinile lor cu înălbitor după cum urmează.

Bazându-se pe materialul cu mâinile

- Se diluează înălbitor și apă într-un raport de 1 la 3.
- T-shirt pune pad pentru a strica scurgeri înapoi picături. În general, cel mai bine este de a ascunde detaliile care nu sunt necesare, astfel încât să nu pune-l șterg.
- Atașați partea din față a șablonului T-shirt sau ferm stabilită și apăsat.
- pulverizat înălbitor pe șablon, și un pic în jurul valorii, încercând să-l păstrați plouat, și pylilos. Antrenați pe nimic.
- Ne asteptam timp de 5-10 minute, uitam de efectul, îndepărtați șablonul și cu atenție scoateți garnitura.
- se spală imediat la duș și o mulțime de apă pentru a spăla toate înălbitor și a scăpa de mirosul.
- Atunci când uscat poate fi călcate și purtat.

Acestea sunt două mod foarte diferit, dar simplu și la prețuri accesibile pentru lumină și întuneric elemente pentru a face un desen pe materialul cu mâinile la domiciliu. Sper că va veni la îndemână!