Băutură concursuri nuntași - selecție de distracție și de divertisment originale

Nunta - este una dintre cele mai fericite evenimente, semnificative si memorabile din viata ta. Și ce o nunta poate face fără o masă bogată și de divertisment distractiv? Așa cum a spus vechii romani, oamenii doresc să „pâine și circ!“ Și mai interesant spectacol ar putea fi cea în care puteți participa, mai ales dacă se poate combina cu un ospăț la masă. Perfect de divertisment - o varietate de concursuri de nunta la masă, ceea ce va crea o atmosferă distractivă și relaxată, precum și a ajuta oaspeții dumneavoastră să se cunoască rapid.In timpul orice nunta vine un moment în care oaspeții doresc o pauză de la discursurile de felicitare, masă copioasă. În acest moment, aveți nevoie pentru a distra oaspeții, invitându-i să participe la concursul de nunta-cină. concursuri de nuntă și jocurile trebuie să fie mult pentru fiecare oaspete, dacă se dorește, ar putea deveni o parte, arătând abilitățile sale deosebite, intelectuale sau fizice.

Băutură concursuri nuntași - selecție de distracție și de divertisment originale

concursuri nunta scenarii și jocuri la masă

  • Concurența la masă „pâine prăjită georgian.“ Înainte de a începe competiția, ceea ce duce cere vizitatorilor să apeleze orice 10 cuvinte caracterizează tocmai viața de familie. De exemplu: .. dragoste, înțelegere, casa, scutece, pan, etc. Aceste cuvinte sunt scrise cu litere mari pe plăci. Ulterior, pentru doi participanți (pentru bărbați) da recuzită: capace, mustață, corn cu vin.

Esența competiției este simplu: fiecare participant este oferit posibilitatea de a impresiona oaspeții și nunta mireasa pâine prăjită georgiană. În timpul toasturi, de obicei, într-un moment cu totul neașteptat, lider alegerile pe una dintre plăci, inscripționate cu cuvintele. Sarcina „Toastmaster georgian“ pentru a găsi rapid și menționează cuvântul în pâine prăjită lui, fără a pierde „georgian“ elocvența.

Băutură concursuri nuntași - selecție de distracție și de divertisment originale

  • concurență prandiol „lipire inima.“ În realizarea acestui concurs va fi nevoie de o nunta inimile tăiate din carton colorat, de preferință roșu sau de culoare roz. Ei au nevoie să fie tăiate în parte mici (dar nu prea mici). Participarea poate fi oricine la masa.

Concursul are o mulțime de a face cu jocul, „puzzle“. Prezentator oferă oaspeților o parte, care rezultă din reducerea inimii, iar fiecare participant trebuie pe masa pentru a colecta piesele împreună. La început poate părea ca o competiție dificilă, dar jocurile sunt ușor de ori. Castigatorul va fi cel care va fi capabil de a colecta rapid toate inima corect.

Băutură concursuri nuntași - selecție de distracție și de divertisment originale


  • Jocul la masă „responsabilități familiale“. Pentru acest joc trebuie să se pregătească în avans chiar și numărul zapisochek răsucite într-un tub sau pliat o floare simplă, și apoi le-a pus în coș. Note ar trebui să fie ușor.

Leading declară tot ceea ce este acum cuplul va distribui responsabilitățile familiale. Mireasa si mirele trebuie să ia notițe pe una, apoi oaspeții citesc îndatoririle lor, cum ar fi: „Voi spăla vasele,“ și așa mai departe. Opțiuni responsabilități pot fi astfel (a se vedea imaginea de mai jos):

Băutură concursuri nuntași - selecție de distracție și de divertisment originale

Practic responsabilitățile sunt împărțite mod amuzant, obligând soțul să gătească cina și se spală scutece, și soția sa - de a face bani.

  • concurență prandiol „alfabet Merry.“ Atunci când se efectuează elemente de recuzită sale nu sunt necesare, dar participarea poate lua toate adunate în jurul mesei. Membrii unul câte unul în formă de felicitare spun că doresc tineri.

Principala condiție - dorințele și salutări pronunțate în ordine alfabetică. Adică, primul trebuie să înceapă cu litera „o“, a doua - cu litera „b“ și așa mai departe prin intermediul alfabetului. De obicei, atingând deja litera „e“, „e“, începe sugestiile cele mai ridicole.

Băutură concursuri nuntași - selecție de distracție și de divertisment originale

  • Jocul la masă, „Ghici: Cine ești tu?“. În realizarea acestui joc de fiecare participant, așezat la masă, lipiți pe autocolant de hârtie frunte cu un caracter de pre-scris. Acesta va fi lansat în așa fel încât toți jucătorii pot vedea numele personajelor altor jucători, dar nu o văd. Scopul jucătorului - pentru a ghici caracterul (personalitate), care este scris pe frunte. Caracterele trebuie să fie variat și de distracție, o astfel de personalitate odios, personaje de film, vedete, politicieni, actori, și așa mai departe. D.

Caracterele pot fi: Terminator, Lady Gaga, Iosif Kobzon, Dzhek Vorobey, Boris Moiseev, Yulia Tymoshenko, Nikolai Valuev, Sergei Zverev, Stalin, 007, Scufița Roșie, Ivan Groznîi, Tarzan, Shrek, Hitler, Masha Rasputina, Vladimir Putin, precum și alte personalități bine-cunoscute și eroi toate.

Rezolvarea are loc cu ajutorul unor întrebări de conducere, cum ar fi „Eu sunt un om?“, „Eu sunt o femeie?“ „Sunt un cântăreț?“, „Sunt un actor?“ Și așa mai departe. N. Membrii de a pune o întrebare într-un cerc. Răspunsul la aceeași întrebare poate fi doar „da“ să urmeze sau „Nu“. Câștigătorul este cel care rezolvă primul caracterul său. Dacă apare o eroare atunci când numele caracterului jucător primește o sarcină de penalizare care trebuie să fie efectuate. Sarcina trebuie să fie amuzant, de exemplu, o cioară tare sau cântă cântecul pentru copii.

  • Un joc de băut „mărul discordiei“. Mireasa si mirele nu ar trebui sa fie plictisit pentru o lungă perioadă de timp, așa că a fost inventat pentru ei joc de nunta „mărul discordiei“. O bandă elastică trebuie să stea un măr mare frumos, ținându-l pe tineri. Acesta va fi un simbol „mărul discordiei“. Tinerii casatoriti au nevoie pentru a mușca o bucată din el, fără a atinge fructul cu mâna. Nu este ușor, deoarece guma de mere va balansa dintr-o parte în alta, ca și în cazul în care „fuga“ de la tineri.

Pentru a realiza acest lucru este necesar ca să fie bun pentru a încerca. Oaspeții în acest moment nu ar trebui să fie plictisit la masă, și „bolnav“ pentru tineri casatoriti. Apple ar trebui să fie consumate complet, în acest fel tinerii vor învăța să aplice eforturile lor de a preveni discordia, în viața de familie.

Băutură concursuri nuntași - selecție de distracție și de divertisment originale

  • nunta. gaj Pentru a se pregăti pentru competiția umfla baloane într-o cantitate corespunzătoare numărului de persoane. În fiecare minge a pus o notă cu sarcini. Este de dorit ca sarcina a fost ușor și distractiv, de exemplu, lezginka dans, cântă, spune un poem, desenează un struț, pentru a face un toast, și așa mai departe. D. Mireasa dă invitații la baloane de masă. Martor potrivit pentru fiecare oaspete și mănâncă mingea. Oaspeți preia lucrarea și-l execută. În cazul în care nu - fin.