Bartolini - Simptome, cauze si tratament bartolinită

Cauze si simptome bartolinită

Ce sunt Bartolini?

Bartolini - inflamatie care apare in glanda Bartholin. Motivele pentru producerea acesteia sunt diferite tipuri de bacterii, cum ar fi Escherichia coli, Staphylococcus, Trichomonas, etc. E. Care poate scăpa din tractul urinar sau vagin.motive bartolinită

Cauzele bolii pot fi: un sistem imunitar slab. nerespectarea igienei personale, diverse tulburări ale sistemului reproductiv care trece o persoană la alta.

Distribuția bartolinită apare mai ales în mod unilateral, glanda inflamate. Datorită acestui traseu de curgere a inflamației poate fi închis, care nu va da drumul secret de purulentă. Ultimul rezultat a acumula, ceea ce duce la o creștere a canalului și apariția abcesului false. Omul va apărea dureri în viitor, glanda Bartholin poate crește în dimensiune, și, uneori, ajunge la mărimea unui ou de găină.

Uneori, această inflamație poate influența doar glandele Bartholin, care va rezulta din apariția abcesului și să conducă la descompunerea purulente a glandei în sine. Se întâmplă că educația purulentă se deschide alocat lichid galben-verzui și, ulterior, persoana se simt bine.

Inflamația poate merge singur și fără apariția de secreție purulentă, atunci există o formațiune densă și fier a crescut ușor în dimensiuni. După ceva timp, inflamatia poate flare din nou și răspândirea. La etapa inițială a bolii nu cauzează disconfort de mult, există doar un sigiliu mic, care este situat la intrarea în vagin. De asemenea, pot exista senzații de arsură periodic, furnicături sau o durere ușoară. Odată cu dezvoltarea în continuare și răspândirea bolii durerii în perineu va crește, mai ales în timpul actului sexual, sau orice activitate fizică. La om, există o creștere bruscă a temperaturii de până la treizeci și opt de grade sau mai mult. Există un sentiment de rece și începe un fel de „înghețare“.S-au găsit eroare în text? Selectați-l și alte câteva cuvinte, apăsați Ctrl + Enter

simptome bartolinită

Principalul simptom al bolii este formarea de roșeață în apropierea labiilor glandei Bartholin deschiderile minora. În timpul palparea se poate vedea canalul excretor al glandei, care este mult mai gros decât norma, o ușoară presiune pe ea provoacă durere. În timpul bolii sale, ca urmare a creșterii densității secreției și umflarea care închide conducta care duce la inflamație și roșeață a țesutului mamar în sine suplimentar este motivul pentru apariția și dezvoltarea bolii.

Din cauza acumulării de secreții, care încep să se formeze puroi, pacientul are o asa-numita glanda abces fals. În continuare caracterizat prin aspecte negative, cum ar fi lipsa de putere, apariția periodică a durerii în perineu la locul de prejudiciu, care devin dure în poziție sau activitate fizică, febră până la treizeci și opt de grade sau mai mult, generală de sănătate precară ședinței. Labia au, de asemenea, o tentă roșiatică, devin inflamate. abces Autopsia este un fel de evadare, din moment ce are loc scăderea temperaturii, îmbunătățirea stării de sănătate și durere atenueaza treptat.

In boala cronica bartolinită dezvoltarea sa este prelungita, posibila deteriorare care apar ca urmare a recentei boala, hipotermie si menstruatia.

Restul formei cronice nu pot prezenta caracteristici particulare. Uneori poate apărea numai durere minoră atunci când se deplasează și sexul. De asemenea cronică bartolinită poate provoca apariția unui chist glanda mare de la intrarea în vagin.

tratamentul bartolinită

În cele mai severe forme ale bolii trebuie să fie camera pacient in spital ginecologie. Și trebuie să existe acceptarea de sulfamide, analgezice sau antibiotice, care trebuie să continue să ia de la 1 săptămână până la 10 zile. Aparuta abces deschidere expuse. În cazul în care tratamentul este de peste, la domiciliu, pacientul trebuie să se asigure că nu există nici o hipotermie, și să respecte cu atenție igienei. Nu fi rău la tratamentul uretritei și vaginita, pentru a preveni re-apariția bolii.

Dacă o bartolinită cronică femeie, care nu este în prezent foarte preocupat poate lua o baie în apă, se încălzește până la treizeci și opt de grade, cu adaos de permanganat de potasiu sub forma unui lichid de culoare roz pal (soluție de permanganat de potasiu 1 lingura având două procente, se dizolvă în litru de apă). Sau în baie adăuga ceai de mușețel. Ia-o baie în mod necesar ședinței, douăzeci de minute. Pacientii testat, de obicei, fizioterapie folosind ultrasunete sau terapia magnetică în frecvențele înalte. Dacă aveți un chist, acesta este supus la îndepărtarea imediată.

Pentru a preveni în continuare apariția și dezvoltarea bartolinită, să fie atent cu o igienă personală, în special în zona genitală și perineului. Este necesar să se urmeze programul terapiei asociate de uretrită și vaginita, în orice caz, fără a renunța și nu lipsesc.