Barca a făcut din sticle de plastic cu propriile lor mâini

Odată cunoscut explorator Thor Heyerdahl a făcut o plută din lemn de balsa, care a călătorit cu succes peste Atlantic și Oceanul Pacific. Bals - este copac foarte ușor, care nu absoarbe apa. Dacă ne uităm în jur, putem găsi un înlocuitor pentru lemn minunat, sunt sticle de plastic obișnuite sunt de fapt construi o barcă versiunea simplificată a afidele, plută, și de a folosi astfel de bărci neobișnuite pentru pescuit sau de recreere.Mulți străini observă că Rumyniyane foarte atasat de tinkering cu propriile sale mâini și să facă o barcă sau o serie de rece, ieftine, destul de simplu toate materialele sunt disponibile un design simplu.

Barca a făcut din sticle de plastic a fost construit nu are, iar în unele țări din Asia, dar ideea este bună, și, prin urmare, încearcă să repete din nou și din nou.

materiale necesare

Pentru a face acest lucru cu mâinile ambarcațiuni dvs., va avea nevoie de următoarele materiale:

  • Sticle - Sarcina ta este de a face barca destul de greu. S-ar părea, decât sticlele de plastic ia dimensiuni mai mari, cu atât mai puțin de care au nevoie pentru a merge și de a construi mai repede, mai logic să se utilizeze containerele de cinci litri. Este, dar ai nevoie pentru a face barca destul de greu, dar pentru a obține acest efect, ar fi mai bine să-l colecteze de sticle mai puțin litrazhnyh. Cred că se va potrivi mai bine volumul sticla și jumătate sau doi litri.
  • Hidrofug lipici.
  • Scotch.
  • Placaj.
  • Sârmă.
  • stick de plastic sau o scândură de lemn.

Faza pregătitoare

Ia-o sticlă goală, închideți-l și strângeți, vei simți că este destul de moale și fragilă. Pentru a face puterea sticla, ei ca un balon ar trebui să fie umflate cu aer sub presiune. Este posibil să se facă un compresor pentru cilindri de pompare pentru automobile.

Flaconul este apoi necesar pentru a închide ferm capacul, după periere cu adeziv rezistent la apa de plastic.

În locul compresorului, puteți utiliza un mod mai ușor. Dacă aveți o răceală în groapă garaj, pune-l în sticlă timp de câteva ore pentru a răci aerul din ele. Când scoateți imediat se închide capacul, aerul se încălzește după un timp, iar presiunea crește de sticla.

Pentru a lucra potrivi sticle numai curate, etichete sau orice murdărie va interfera cu procesul de lipire.

Inițial, determina dimensiunea barca, acest lucru va depinde de numărul de sticle pe care trebuie să le colecteze în avans, pentru că odată ce această sumă nu va găsi. luntre realizate din sticle de plastic pot fi construite din 300 de piese, chinezii au folosit pentru construcția sa în 1500.

Barca a făcut din sticle de plastic cu propriile lor mâini

Deoarece este necesar să se utilizeze un compresor și lipici toxic, este necesar să se construiască o barcă în aer liber, la cabana lor de vară sau în garaj.proceselor de fabricație

Moduri de a face barca cu mult mâinile. Cel mai important, pentru a proiecta greutatea susținută. Sticlele sunt lipite împreună de același adeziv hidrofug, de exemplu, lichid și cuie pentru putere rebobinate bandă.

busteni Originara din sticle făcute, care sunt apoi îmbinate împreună pentru a forma o platformă de plastic și chiar de la aceste platforme se va barca sau pluta.

procesul de fabricație cherestea

Gata ondulată strâns conectat la sloturile pentru sticle, care sunt disponibile pe fundul fiecărei sticle: lipici, o canelură în canelură. Compusul de mai sus pentru a da o mai mare fiabilitate, este tras la mijlocul tăiat o altă sticlă.

Barca a făcut din sticle de plastic cu propriile lor mâini

Despre funduri înțeleagă cum să se conecteze și să se stabilească modul în care sticlele nasul? Pentru a face acest lucru pe o altă sticlă goală cu partea de jos și a tăiat o parte uzate, prelubrifiate cu lipici pe nas, cu un capac înșurubat sticla pregătită. Iar operația se repetă prin lipirea fundul sticlelor unele cu altele. Toate articulațiile sunt învelite cu bandă sau lipite. Deci, se va conecta lungimea necesară.

Barca a făcut din sticle de plastic cu propriile lor mâini

Jurnale sunt strâns fixate pentru fiecare alte spire de sârmă sunt înfășurate platforma Skoch ca un catamaran. Astfel de platforme trebuie să facă două lucruri. Aceeași platformă va fi 8-10 busteni de sticla. Între o platformă ținute împreună de tuburi de plastic și deja pot pune în partea de jos a placaj.

Acest exemplu de realizare nu implică fabricarea de bușteni longitudinale și pereți laterali lipite de sticle ce formează segmente transversale. Lățimea unei astfel de plăci depinde de lățimea bărcii asumat. Apoi, aceste plăci transversale sunt conectate prin același adeziv unul cu celălalt.

Barca a făcut din sticle de plastic cu propriile lor mâini

Plăci transversali lipite împreună numai după uscarea adezivului în fiecare strat.

Sticle lipici împreună „în picioare“, împroașcă în sus. De sus, etajul al doilea, pentru a termina șirag de mărgele.

Barca a făcut din sticle de plastic cu propriile lor mâini

Reparare de bărci cu sticle de plastic

De asemenea, vehicul de construcție neobișnuită pe apă, folosind sticle de plastic pot fi reparate din cauciuc barca gonflabila vechi.
În acest scop, în fiecare compartiment, se face o incizie, astfel încât sticla și cu grijă a urcat în compartimentele sunt împinse sticle goale, foarte strânse.

Dacă începeți cu modulul nas, prima serie de push gâtlejul înainte următoare - du-te în jos, urmând din nou gât, astfel încât o umplere mai compact și dens de întreaga cavitate.

Barca a făcut din sticle de plastic cu propriile lor mâini

Ar trebui să fie posibil pentru a împinge ferm, imediat ce proiectarea barca. Deoarece nici un lipici, bandă adezivă în interiorul laterală a sticlei nu se conectează, va avea toate lipire cu spumă.

La intersecția seriei a făcut o puncție în partea laterală a fiecărui rând și zapenivaetsya cu spumă.

fante mari în compartimente pentru sticle după umplerea lor au nevoie pentru a coase apoi sigilați plasturele de cauciuc. Este clar că, cu o astfel de soluție constructivă de bărci de scurgere va fi rupt, dar acum aerul este sigilat permanent în sticle.

Oamenii semnează: Dacă ați avea o barcă și tu ești în ea, este un bine.