bărbați Climax - dacă este menopauza si barbati si varsta la care menopauza simptome la barbati

Descrierea bolii

Menopauza la barbati - este legate de varsta de funcționalitate a glandelor sexuale și modificările aferente din organism, activitatea unui număr de organe, calitatea vieții. O treime din bărbații care prezintă semne ale bolii pronunțate în procesele rămase sunt asimptomatice.Odată cu debutul menopauzei masculine este asociat restructurare completă a tuturor sistemelor organismului, acesta trece printr-o funcție specială sexuale schimbare, deoarece se observă lipsa de glande exercițiu, ceea ce duce la secreția inadecvată a anumitor hormoni. Se supara legătura dintre hipotalamus, glanda pituitară și testiculele, responsabile pentru producerea de androgeni - hormoni steroizi gonade.

Modificări legate de vârstă în funcționarea hipotalamusului are un efect direct asupra glandei hipofize ca glanda endocrina principal. Ca urmare, există tulburări în dezvoltarea de hormoni, care sunt responsabile pentru stimularea gonadelor masculine - testiculele. Ele apar procese de degradare: țesut secretor este înlocuit cu conjunctiv și de grăsime, ceea ce duce la o scădere a secreției de testosteron.

Acest hormon este foarte important, deoarece regleaza functia de testicolele, prostata si veziculele seminale. De la sperma stimulează, în plus, determină libidoul, intensitatea orgasmului si de excitare sexuala.

Reducerea nivelului de testosteron afecteaza echilibrul hormonal, care afectează funcționarea de reproducere, endocrin si sistemul nervos central. Prin urmare, menopauza de sex masculin poate provoca modificări în starea emoțională a unei persoane.

Nivelele reduse de androgeni andropauză provocat apariție a termenului, care este în esență o denumire alternativă a menopauzei masculine.

Fie că există la bărbați menopauza?

Vorbind despre menopauza de sex feminin sau de menopauză, au în vedere posibilitatea de sfârșitul menstruației și fertilității. Când testiculele Andropause nu se opresc de lucru, aceasta se reduce doar cantitatea secreției de testosteron. Funcția de reproducere pentru bărbați persistă în vârstă înaintată sau deces.

În plus, scăderea nivelului de hormoni din organism de sex masculin are loc treptat, motiv pentru care unii cercetători nu sunt de acord cu „andropauza“, un termen aplicat într-o situație dată. O definiție mai precisă - deficit de androgeni partiala.

A nu se confunda menopauza de sex masculin la impotenta. Aceste concepte nu sunt identice. menopauza de sex masculin este asociat cu scăderea fertilității - scăderea sau absența vie capabile de fertilizare, sperma activă, precum și o scădere sau dispariție completă a dorinței sexuale. În acest caz, erectia este menținută. Întrucât impotență implică funcția erectilă deteriorare, ceea ce duce la o erectie, suficienta pentru implementarea actului sexual natural.Simptomele menopauzei la bărbați

Timpul de apariție și severitatea simptomelor menopauzei masculine severitatea bolii depinde de mai mulți factori: starea organismului în ansamblu, activitatea sexuală a unui bărbat și stilul său de viață. Numai alternanța de muncă și de odihnă, o dieta sanatoasa, exercitii fizice, viata sexuala intensa duce la faptul că schimbările klimakticheskie apar cu ușurință, practic asimptomatice. Fumatul, alcoolismul, o muncă intensă, fără perioadă de odihnă suficientă și de recuperare a corpului, lipsa de exercițiu poate, face o mizerie de lucruri, agrava simptomele menopauzei masculine.

Reorganizarea internă a organismului duce la apariția semnelor exterioare ale bolii. Gradul de manifestările lor sunt diferite, individuale pentru fiecare om. În primul rând, există schimbări în starea generală:

depresie. suspiciozitate, iritabilitate, conflicte, apatie, letargie;

frica irațională, un sentiment de depresie, anxietate, lipsa de interes în viață;

Menopauza la femei - aceasta este un moment special in viata oricarei femei, de obicei, de 48 de ± 3 ani, însoțită de o scădere a nivelului de hormoni sexuali și pierderea progresivă a funcției de reproducere. In medicina, menopauza - este un lanț de evenimente fiziologice întinse în timp. Diferite surse, restructurare climaterica, durează până la 10 ani. organizarea corectă.

Bufeurile in menopauza - o problemă familiară marea majoritate a femeilor de vârstă „picant“. În centrul acestor manifestări fiziologice neplăcute este reducerea de hormoni feminini și, în consecință, restructurarea inevitabilă a vârstei a corpului feminin ..

apa de marar ajuta la reducerea simptomelor negative ale menopauzei, pentru a reduce numărul de bufeuri și normalizarea somnului. Pentru prepararea ei aveti nevoie de 3 linguri uscate seminte de marar se toarna o jumatate de litru de apă clocotită și se lasa sa stea timp de o oră termos o.

Menopauza - un test serios pentru fiecare femeie, iar abordarea acestei probleme ar trebui să fie iminentă cu o anumită pregătire teoretică. De fapt, punctul culminant nu este nimic nefiresc, dar condițiile care apar în acest moment, poate fi foarte supărător și neplăcut.

eșecul tratamentului hormonal în medicina pe bază de plante are o abordare holistică și include plante, bogate în fitohormoni - substanțe de origine vegetală, care, atunci când sunt ingerate, sunt active, inerente hormoni umane naturale, dar de mai multe ori mai slabe.

oamenii sunt într-adevăr punctul culminant, iar uneori se produce nu este la fel de inofensiv ca și femeile. Dacă o femeie este dominată de schimbări fiziologice care oamenii practic totul începe cu tulburări ale sistemului nervos. În lipsa activitatii sexuale regulate poate începe chiar și tulburări mintale, și este un fapt dovedit. menopauza de sex masculin ar trebui să fie tratată ca o femeie.

Acesta este unul dintre prietenul meu pentru el toate cele 45 de semne. Dar de ce este tratat? Aceasta nu este o boala, ci un proces natural. Doar poate ameliora simptomele.