Barbarii - casă abandonată (nou)

Fost magician acasă Lingraontsa. pe care împăratul Magish a apelat la partea întunecată. Acum, casa a devenit o capcană periculoasă pentru toți muritorii îndrăznit să pătrundă.


Disponibil de la al treilea nivel, după trecerea a căutării „Lupta împotriva morții vii“, pe care le poate lua de la Paladin Chico în Altarul monarhilor și mormântul regal.
Instanța este disponibil 12 de ore la fiecare 2 zile.

Quest-uri și reputație:
flori Nekrosfodelya - disponibile cu 3 nivele
Casca Galmahara - disponibil cu 4 nivele
Crown magician Lingraontsa sau Enchanted Crown Lingraontsa magician - este disponibil cu nivelul 5
În timpul trecerii de exemplu, îl crește reputația „Vânătorii de strigoi.“
Aceste quest-uri pot fi luate de la Shiko Paladin în Altarul monarhilor și mormântul regal. El te și recompense vor primi pentru îmbunătățirea reputației.

În timp ce călătoresc prin instanța vă va întâlni 5 tipuri de sefi. pentru crimele pe care le obține cheile. Cu aceste taste, va fi capabil să deschidă un cache în camera unde locuiește șeful.

Caches vin în două forme:
Singing cache - acolo veți găsi șah, colectarea de o anumită cantitate de faptul că, acestea pot fi schimbate la umbrele in lacasul de monarhi sau în zorii cascadă Lumirya lucruri seturi albastre 1-5.
cache liniștită - în ea s-ar putea găsi lucruri de seturi verzi 1-5.

Sefii și care se încadrează cu ei cheile:

Mici runa cheie B'yal

Mici runa cheie Gard

Mici Ing Rune cheie

Lesser cheie Rune Chud

TEAS cheie rune mici


Acest exemplu are trei tipuri de monștri:
Aleatoare - Roam în fiecare locație în caseta de vânătoare și puteți ataca în timp ce așteptați la sfârșitul perioadei de tranziție. tactici de îndepărtare - de îndată ce unul a atacat celălalt ajunge imediat implicate în lupta. În cazul în care una oarecare, ai rezista fără Morov. În cazul în care vine de-al doilea - este timpul pentru a pune o pereche de arătare, în cazul în care 3 adversari, apoi Morov 3 destul de mult. Unii jucători să ia mai întâi toate aleatoriu - locul șlefuite - si apoi urca pe bariera de furtună. Da, uneori, se salvează Morov și dă napi suplimentare (în cazul în care nu este maximizată pentru aceste mafioti), dar având în vedere că aceste mafioti spawn timp este necunoscut, pentru a le face este uneori inutil.

schelet Risen - strigoi; rămășițele unui soldat căzut. Acum, el este un dușman pentru toate lucrurile vii, este peste tot, este imprevizibil și periculos.

Lucrurile cu monstru - kovtsy. Reputație (1) până la 500.

Ghoul - mort, înviat cu ajutorul magiei negre din mormânt, el este creatura vicios și periculos, hrănire pe carne și sânge. Acesta are capacitatea de a cere ajutor morții și suge viața din victimele lor.Efecte: 3 apeluri x 168 schelete, fiecare cu.

Lucrurile cu monstru - kovtsy. Reputație (1) până la 500.

Ghoul - mort, înviat cu ajutorul magiei negre din mormânt, el este creatura vicios și periculos, hrănire pe carne și sânge. Acesta are capacitatea de a cere ajutor morții și suge viața din victimele lor.

Efecte: solicită trei asistenți cu 231 x fiecare.

Lucrurile cu monstru - kovtsy. Reputație (1) 1000.


Bariere - un grup de monstri paza trecerea la următoarea locație, care este au nevoie pentru a face înainte de a trece. Rețineți că, dacă pierde lupta pentru a pune în umbră nu va fi luată în jos și trebuie să-l ia cu asalt din nou. îndepărtarea Tactici de diferite bariere. De obicei, vin 3 jucători și toată lumea aruncă mour egală cu această barieră, iar apoi a petrece ușor suluri gri de vindecare scoate resturile de mafioti, dar păstrează în minte, dacă lupta împănat aleatoare, este necesar să se adauge Morov - 1 pentru fiecare înțepenit. Unele înlocui mounts Morokov - în acest caz, este necesar să se estimeze cât de multe Morov acest animal poate fi un substitut pentru prejudiciul cauzat.

Scheletul-wraith - un schelet fantomatic viziune periculoasă conștiință Tumanyan și creierul, capabil de a conduce nebun, aduce moartea, este crearea marelui magician Lingraontsa.


Notă:
- Alveolele 3 ecrane pot fi atacate scheletul [700] [3] sau Ghoul [751] [4].
- In degajările cu 4-5 Ecranele pot ataca de asemenea vampir [1235] [5].

Flori nekrosfodelya sunt: ​​aproape de Galmaharom; aproape de Phantom; aproape de Revratom (cache inferior)

Pe matura completă a casei, fără a intra în cavitățile mă ia:
1. 10 Morokov Iguarona
2. 3 Moroka Bat Atshi
golem 3. 20 Morokov Piatra
4. Hrana pentru BZ (500-700 buc.) Depinde de cât de des atac schelete de vânătoare
O medie de argint aproximativ 11 de aur 75

decopertarea:
Chiar primul perete al casei, a atacat 6 schelete BZ suflă fara probleme
Perete 3 lvl:
9 schelete sunt foarte slabe, iar BZ Iguaron face fata cu un astfel de perete ușor
Perete 4 lvl:
9 rebeli morți, trage la ei, și baza de cunoștințe a Golemul, este opțiunea ideală pentru mine, am încercat să pornească baza de cunoștințe și mouse-ul pe perete, daca se potrivesc vampir rău, este necesar să se omoare și să experiență.
Perete 5 lvl:
9 rebeli morți, ei iau și 2 golem BR.

sefi:
Phantom Deadman - 950 x în lupta apel pentru 6 schelete de 258 x fiecare
Uciderea cu ajutorul bazei de cunoștințe și șoareci
Revrat - xn 1468, într-o luptă cheamă nimeni, are efectul de „revrata Rage“, cu fiecare furie accident vascular cerebral se acumuleaza si in cele din urma bate personalizate (nivelul de x este recomandabil să se mențină la 150)
Uciderea prin BR și 2 Golemi
Galmahar - 1481 x, în lupta solicită schelete 6 x 258 fiecare, are ca efect „Bețiv a sufletului“ în uciderea Morov de partea ta, vindeca xn în prezent.
Uciderea prin BR și 2 Șoarecii
Zermerh - 2860 x, într-o luptă solicită nimeni, are efectul de „Blestemat Blade“ - Lamă Zermerha probabil produce sangerari si canalele de scurgere a energiei vitale inamic, transferându-l la proprietarul său.
Atârnă pe tine și Morokov efect „plagilor tasneste“ (Teribila rana produsă de o lamă de Damnat Creatura afectat pierde 5 puncte lovit la fiecare 10 secunde.) - pentru a trage super-hit „Rage Panther“
La acest sef Gig dorit și băncile (Khilki nu este recomandat), pentru a combate nu trage pe Morokov atârnă de obicei de la 1 la 5 răni sângerânde sunt ucise foarte repede.
Zermerha merge la BR și 3 Golem
Lingraonts - 2500 x, în lupta solicită stafii, de 3 ori pe luptă atârnă peste scroll vindecare vechi (suluri trage de purificare)
Killed via BR și 2 golems

În ceea ce privește schelete și ghouls în vânătoare, acestea sunt foarte modest și BZ le mănâncă cu plăcere))