Bani de îngrijire copac și reproducerea în casă, de transplant adecvat într-un alt vas

Transplantarea și de îngrijire la domiciliu

Timpul pentru schimbare

Bani de îngrijire copac și reproducerea în casă, de transplant adecvat într-un alt vas
Atunci când este posibil de transplant de un copac bani?

Sezonul cel mai optim pentru transplantare Jade sunt primele săptămâni de primăvară.În această perioadă, planta este în creștere cel mai activ și în curs de dezvoltare, iar in primavara acestui an procesul de schimbare a potului iar solul va trece fără consecințe importante pentru plante.

Este posibil să transplant Jade vara?

În toamna și iarna, planta ar trebui să fie lăsat în pace, deoarece nu există nici o creștere activă și dezvoltarea sistemului de rădăcină, și nu are nevoie de spațiu suplimentar din oală.

Cum să transplant vlăstarul copac bani în casă?

Când transplantare copac bani ramură a primei etape este procesul de înrădăcinare, dureaza aproximativ 2-3 saptamani.

Cum să rădăcină Jade?
Necesară într-un recipient mic transparent pentru a turna apă la temperatura camerei și a pus procesul. Pe parcursul acestei etape, este important să se adauge apă, pentru a evita evaporarea completă a umidității.

Apoi, este necesar să se planta înrădăcinat în proces oală puțin adâncă, cu un sol pre-umezite.

După procesul de circulație în presărare terestră sol cu ​​precizie și apă suplimentară cantitatea mică de apă la temperatura camerei.

Bani de îngrijire copac și reproducerea în casă, de transplant adecvat într-un alt vas

IMPORTANT! Procesul de înrădăcinare Jade este mai rapid la începutul primăverii.

Într-un alt vas

Deoarece copac bani crește destul de încet, și de transplant are nevoie de un maxim de 1-2 ori pe an (mai în vârstă decât Crassula, cu atât mai puțin probabil ca acesta este transplantat). plante transplantare format nu ia mult timp.

Un decalaj chiar mai între transferurile păstrate în Adenium suculentă.


Ca Jade transplantat într-un alt vas?

Pentru a începe un nou vas este necesar pentru a umple o compoziție similară cu GRUN m anterior, astfel încât planta va fi mai ușor să se stabilească în jos.

Bani de îngrijire copac și reproducerea în casă, de transplant adecvat într-un alt vas

La scoaterea Jade din vas vechi este important să se lase un strat de pământ de la rădăcini, care nu se va vatămă sistemul de rădăcină deja fragilă a plantelor.

Abuzul de udare unele dintre rădăcinile pot fi afectate în cazul în care transplant va fi piese stricate vizibile, acestea ar trebui să fie îndepărtați cu grijă și se lasă la uscat în aer liber a plantelor.

Plasarea unui copac bani în oală nouă, se presara cu pământ și se toarnă.

În ciuda faptului că Crassula iubește soarele, în primele zile după transplant, pentru a evita razele directe ale soarelui.

ATENȚIE! Deoarece Crassula planta destul de mari și grele și rădăcinile sale sunt destul de scurt și slab, ar trebui să aleagă oală grele, de mică adâncime pentru o mai mare stabilitate și conservare a sistemului radicular al plantei.După cum sa menționat deja, solul atunci când transplantare nu trebuie să difere în compoziția de cea anterioară. Deoarece fundul oalei trebuie neapărat să fie umplut cu drenaj 1,5-2 cm, pentru a evita acumularea de umiditate și de descompunere a rădăcinilor.

La transplantare Aloe suculentă este, de asemenea, solul nu ar trebui să fie diferite în compoziția de cea precedentă, în caz contrar, planta nu se poate rezolva în jos și să moară!

Poti cumpara gata-mix pentru cactusi si suculente in magazine. Când se folosește solul tradițional se adaugă la o mică cantitate de nisip, cum ar fi un amestec de bani copac perfect.

Udarea plantelor după transplantare

Imediat după transplantul de copac bani udate cantitate mică de apă (dacă este posibil și la temperatura camerei purificată). In urmatoarele zile de udare apare ca uscat pământul. Abuzul de udare numai rădăcinile plantelor efectelor nocive sunt putrezit, iar copacul va muri.

Verificați cu alți membri ai suculentele ierboase:

Reproducere la domiciliu

Houseplant Money Tree, fiind în casă, curăță perfect aerul, de aceea este util să aibă câteva plante. Planta poate fi propagate: prin butași sau frunze sau răsaduri deja disponibile la domiciliu.

Există două moduri de a propaga Jade la domiciliu și vom lua în considerare mai jos.

Bani de îngrijire copac și reproducerea în casă, de transplant adecvat într-un alt vas
Cum să transplant de butași de copac bani?

Această metodă este destul de simplu și sigur pentru plante. Poate fi plantate în pământ ca înrădăcinați și butași convenționale.

În cazul în care butași procesul de ameliorare va avea loc în primăvara sau vara, peduncul destul de repede și va da rădăcinile iau dețin în sol, va crește rapid și produc frunze suculente.

In general, procesul de reproducere butași Jade este aceeași ca și în procesul de transplant.

Bani de îngrijire copac și reproducerea în casă, de transplant adecvat într-un alt vas

Bani de îngrijire copac și reproducerea în casă, de transplant adecvat într-un alt vas

Bani de îngrijire copac și reproducerea în casă, de transplant adecvat într-un alt vas
O metodă cum ar fi frunzele de reproducere Jade nu va da rezultate rapide, chiar si cu o ingrijire adecvata. Dar, cu toate acestea, ea crește plante sănătoase.

Pentru a începe cu frunză proaspăt culese uscat câteva zile pentru situl de uscare tăiat. Apoi, foaia poate fi transparent pentru a implantului un vas mic timp de 1-2 săptămâni.

Bani de îngrijire copac și reproducerea în casă, de transplant adecvat într-un alt vas

Doar pentru formarea rădăcinilor poate fi plasat într-o bucată de amestec umezit de turbă și nisip.

Apoi, ca și creșterea plantei, acesta este transplantat în vase mai mari.

Procesele de transplant și reproducere Jade sunt destul de simplu, principalul lucru nu este de a face acest lucru prea des, și numai cele mai potrivite pentru acest sezon - primăvara și vara.

Atenție, numai azi!

Bine ai venit! Numele meu este Andrew, și așa sa întâmplat în familia noastră care cumpără, cresc și de îngrijire pentru flori Ya cu alte culori fara probleme deosebite, dar cu Jade da. Nu știu dacă poți numi o problemă, dar doare inima mea. L-am cumpărat acum câțiva ani. Odată transplantat, dar nu-mi place modul în care aceasta crește. Într-un vas am deja 4 tulpină, și cum să le împartă, că nu era un tufiș, și este un copac cu un trunchi-nu știu. Te rog spune-mi! Internetul nu poate găsi nimic

Bună ziua, Andrey! Pentru a fi sincer, foarte surprins să afle că aveți o problemă cu copac bani. cred că
. este una dintre planta cea mai modest, pe care eu știu doar! Dacă doriți să vă Crassula crescut cu unul trunchiuri de copaci mici, se taie doar partea de sus a plantelor tale cu o tijă (nu te superi dacă acestea sunt acolo cât mai multe patru bucăți) și pus într-un vas separat. imediat în negrul de fum la sol, și nu am udat timp de două zile, apoi puțină apă caldă în jurul plantei umeziți solul. Și, în general, foarte rar și bine udate suculentele se simt!