baie mică fără toaletă, definiția de stil și design, variante foto de succes

baie mică fără toaletă, definiția de stil și design, variante foto de succes
Astăzi, despre design interior baie mică, cu nici o toaletă, un număr mare de materiale și fotografii, cu toate acestea, acest subiect rămâne relevantă. După cum arată practica, o toaletă cu o baie separată în apartamente mai mici, din cauza a ceea ce zona lor devine chiar mai mic.În acest sens, oamenii, ponturi reparații, dar nu au abilități de design, întrebarea este „modul de a extinde vizual o baie în detrimentul unui design de dimensiuni corect?“.

Vizual crește baie spațiu fără toaletă: fotografie

Experții spun că, sub rezerva respectării tuturor recomandărilor, puteți mări vizual zona de baie, precum și posibila eliberare a spațiului existent. Acest lucru se aplică tuturor elementelor care umplu camera: materiale de constructii si finisaje, obiecte obiecte sanitare, mobilier si elemente decorative. Șanse de o baie de design dimensiuni foarte variate mici, opțiuni de fotografie, a se vedea mai jos.

baie mică fără toaletă, definiția de stil și design, variante foto de succes
baie mică fără toaletă, definiția de stil și design, variante foto de succes
baie mică fără toaletă, definiția de stil și design, variante foto de succes
baie mică fără toaletă, definiția de stil și design, variante foto de succes

Există mai multe metode de dimensiuni vizuale de expansiune baie spațiu mic cu ajutorul finisaj:

  1. După cum se știe, materialul principal utilizat în repararea pentru finisarea tavanului, pereți și podea în băi este o țiglă. Datorită durabilitatea, fiabilitatea și funcționarea simplă, acesta va oferi reparații viață lungă. În plus, țiglă de perete are un luciu suprafață de reflexie. Este, într-un fel, se va extinde o cameră mică.
  2. Dale ar trebui să fie selectate nuanță pal odihnitoare. cel mai bine în cazul în care va avea culori pastelate delicate. Acest lucru se adaugă vizual volum de spațiu. În plus, ochi-prinderea și nuanțe strălucitoare ca un spațiu de culoare primară este redus în mod semnificativ, astfel de culori, mai ales în spațiul mic, va pune presiune asupra psihicului și apăsați.
  3. Este necesar pentru a selecta placi de dimensiuni medii. Este mai bine în cazul în care nu este pătrată și dreptunghiulară. Acest formular poate crește toaletele de înălțime, plasarea pe verticală dale. Dacă vom aranja gresie orizontal, peretele poate fi vizual „push“.
  4. De iluminat ar trebui să aibă mai multe surse. de iluminat este mai bine să aibă în jurul perimetrului - ca lumina este distribuit uniform în spațiu, va fi luminos, care cade de pe suprafețele lucioase de dale.
  5. Nu neglija oglinzile. pentru că, după cum știți, suprafață oglindă extinde perfect spațiu. Proiectarea o baie mică, fără o toaletă poate fi completat cu un număr de gresie oglindă.


Creșterea în spațiul mic al camerei, din cauza instalații sanitare și mobilier

baie mică fără toaletă, definiția de stil și design, variante foto de succes
În prezent, tot mai mulți proprietari de toalete separate, cu dimensiuni modeste, înlocuiți căzile mari și dușuri. Datorita dimensiunilor sale mici, acestea sunt mult mai puțin spațiu de stocare liber într-o baie mică. În plus, ploile sunt moderne, mobile și ușor de utilizat.

  1. În cazul în care fondurile pentru duș nu este suficient, dar face loc în baie înghesuită este necesar, este posibil să se înlocuiască cabina de pe tava de duș. Se poate construi singur, prin completarea țiglă sau mozaic în culori de interior, sau să cumpere gata făcute. Și pentru a preveni scurgerea apei prin stropire tot spațiul în pachet la umbra confortabil de cumpărare palet, se potrivesc cu ideea de culoare și design.
  2. Agățat chiuveta este, de asemenea, posibilitatea de a elibera un maxim de spațiu și loc pe podea, face camera mai aerisită și spațioasă. O bună alternativă la agățat chiuveta este chiuveta mic, combinat cu o noptieră pentru depozitare.
  3. Iubitorii de a absorbi bule de spuma nu ar trebui să disperare. Trimite un bol de baie spațioasă într-o baie modestă posibil. Într-o astfel de situație, randament excelent sunt un design unghiular. înscris în design. sanitare angulară este format, astfel încât elementul de glisare - plastic sau perdeaua de sticlă, previne împrăștierea stropi în întreaga cameră - nu trece în jurul perimetrului, de-a lungul marginii și la mijloc. Datorita acestui design unghiular ocupă mult mai puțin spațiu în cameră și eliberează spațiu valoros.

mobilier de baie Compact

baie mică fără toaletă, definiția de stil și design, variante foto de succes

În ceea ce privește restul de umplere baie cu nici o toaletă, totul aici este absolut individuală. Mobilier, articole de uz casnic și elemente de proiectare trebuie să îndeplinească cu strictețe cerințele proprietarii spațiilor. Dar, în acest caz, este posibil pentru a economisi spațiu în detrimentul trucuri mici.

dulapuri necesare și dulapurile trebuie să fie mobil. nu ocupă mai mult spațiu în baie - este mai bine dacă au roți, astfel încât, dacă este necesar, acestea pot rula cu ușurință. În plus, acestea trebuie să se încadreze în designul selectat și să fie compact, dar destul de spatios, avand nise diferite pentru depozitare, rafturi, sertare și așa mai departe.

Cum nu doriți să umple baia o varietate de ornamente si elemente decorative, stop. Atunci când se face bai mici, există o regulă importantă: este mai mic mobilier și alte conținutul disponibil în cameră, deci este mai mare și mai spațioasă. În camera de schimb va fi mai ușor de a respira. În cazul în care o mică zonă să se ghiftui lucruri, se va pune presiune asupra persoanei - în această cameră, veți fi cu greu în măsură să se relaxeze și să se bucure.

Alege stilul tau pentru baie, fotografia

baie mică fără toaletă, definiția de stil și design, variante foto de succes
Gândire de proiectare baie mică, este necesar să se aibă grijă de stilul selectat. Ca o regulă, pentru spații mici selectat mai multe stiluri, care se bazează pe un singur principiu: mai puțin de mobilier - mai mult spațiu.

Prima dintre acestea este stilul de hi-tech. Stilul poate fi definit prin prezența unor astfel de caracteristici ca liniile laconice, puritatea culorilor, utilizarea celor mai moderne tehnologii și cele mai recente materiale de decor. Este caracteristic acestui duș sau cadă de colț de proiectare. un pahar transparent, având o nuanță partiție. Rafturi, mobilier și baie părea să fuzioneze cu peretele, datorită design-unul și același material.

baie mică fără toaletă, definiția de stil și design, variante foto de succes
Având o baie într-un stil scandinav. veți obține un design destul de neobișnuit, care amintește de o cameră de epocă în țările nordice, combinate cu linii moderne surprinzător. Stilul este de a utiliza materiale convenționale, fără o cantitate mare de flori și accesorii suplimentare, lipsa de lux și prezența de simplitate și funcționalitate. Proiectarea va fi capabil de a sublinia simplu lucruri mici decor - bule de epocă cosmetice, crengute de lavandă, candelabru vechi cu pandantive.

Stilul oriental va sublinia originalitatea proprietarilor de proprietate. Într-o baie vă puteți relaxa cu adevărat și să viseze, să se simtă în peregrinări îndepărtate. Design oriental poate accentua gresie, accesorii placate cu aur și accesorii relevante. Textura din lemn de mobilier completează stilul selectat.

Nikanorov Sergey Petrovich