Baie de cadru cu mâinile pas cu pas instrucțiunile de construcție, reparații și de a construi

Baie de cadru cu mâinile pas cu pas instrucțiunile de construcție, reparații și de a construi

Avantajele și dezavantajele bai cadru, recenzii proprietarii

Înainte de a construi o baie de cadru cu mâinile, mulți se întreabă: ce fel de material utilizat pentru construcția acesteia? La urma urmei, multe bai sunt asociate cu structuri de la un cadru sau cărămidă. Dar o astfel de construcție este destul de costisitoare pentru proprietarii lor, iar timpul necesar pentru încălzire, de exemplu, baie de tocat, este de aproximativ 6 ore.bai de încadrare exterioare și interioare adesea realizate de un placi de vagoane

Avantajele tehnologiei cadru

bai Framing constructii rezolvă mai multe probleme, deoarece este: o metodă simplă de construcție, disponibilitatea materialelor și construcția de viteză rapidă. Avantajele tehnologiei frame includ urmatoarele:

În timpul construcției de băi de cadru sunt utilizate în mod obișnuit materiale ecologice

Toate aceste avantaje contribuie la popularitatea tot mai mare de băi cadru. Opinii ale proprietarilor, care au utilizat în construcția de astfel de tehnologii, arată că astfel de structuri sunt construcții economice și corespunzătoare sunt capabili de a crea condiții excelente pentru o utilizare confortabilă.

Puncte slabe bai înrămate, recenzii proprietarii

Pentru a cântări avantajele și dezavantajele de a construi băi tehnologie carcasă, puteți cere proprietarilor de comentarii. Pe forumurile de pe internet există o mulțime de informații de la cei care au deja o baie și o folosește pentru ceva timp. Unele lăsați comentarii negative: băi de schelet, în opinia lor, au tendința de a pierde rapid aspectul formarea mucegaiului pe pereți. Acest lucru se datorează răcirea rapidă a camerei, indiferent de cât de bine poate fi izolat.

Acest dezavantaj poate fi eliminat prin utilizarea numai izolație de înaltă calitate pentru încălzitoare. Abordarea selectarea materialului de izolare termică trebuie să fie luate în serios. La urma urmei, spuma ieftin sau vată minerală nu ar fi un grad adecvat și îndeplini funcțiile. Utilizarea economiei spumei poate duce la proiectarea foc a inflamabilității ușoară a izolației.

grinzi de diferite sectiuni sunt folosite pentru construirea băile de carcasă, precum și placa de tratament antiseptic rămas singur

Pentru unul dintre aspectele negative descrise într-un comentariu se referă baia de contracție. Mulți sugerează că în timp (aproximativ 1,5-2 ani), structura cadru se micșorează, din care suma ajunge la 8-10 cm. Aceasta, la rândul său, poate cauza deformarea structurii finisajelor interioare și exterioare.

Indiciu util! Pentru a minimiza efectele băilor cadru contracție, trebuie utilizat în construcția de lemn supuse camerei sushke.Obobschaya a spus, putem concluziona că principalele dezavantaje sunt costul ridicat al izolației pereților încadrau băii, necesitatea unui tratament antiseptic minuțioasă și foc mic. Cu toate acestea, având în vedere lista mare de avantaje de construcție cadru de băi în popularitate nu modele inferioare de jurnal sau cărămidă.

Proiecte încadrate băi cu propriile lor mâini. Fotografii din cele mai bune clădiri

Proiecte bai 3x4 fotografie cadru cu propriile lor mâini. 4x4 m

În timpul construcției de baie cu mâinile sale de încadrare 3x4 m, vă rugăm să rețineți că spațiul în incinta localului care urmează să fie utilizate cât mai mult posibil ergonomic. Aceste mini-băi pot fi urmărite la o cabana mica sau un teren cu casă de țară, în cazul în care există o nevoie de a salva teritoriu. procedurile de predare baie de aici poate nu mai mult de două persoane.

Înainte de a construi o baie de cadru rapid și cu costuri reduse, trebuie să aveți un proiect terminat, pe care le puteți naviga în construcție. În principiu, baia poate consta dintr-o cameră în care vor fi combinate baie de aburi, sală de dușuri și dressing. Nu este foarte convenabil, deoarece rochia nu este foarte confortabil după ce a luat într-o cameră cu temperaturi atmosferice ridicate și tratamente cu umiditate mare.

bai wireframe Proiectul 3 până la 4 m, cu trei spații interioare

Proiecte tipice încadrate bai 3x4 m, cu condiția astfel de plan, în cazul în care camera de aburi, camera de relaxare și pomyvochnaya au o cameră separată. Încălzirea o baie poate fi efectuată o soba pe lemne sau cazan. bai cadru Desene pot fi luate în considerare și prezența unui pridvor modest.

Construirea bai lor 4x4 sau 3x4 mâinile proprii încadrată, având în vedere dimensiunea lor mici, are propriile sale avantaje:

economii decente pe materiale de construcții - în cazul în care pereții sunt structuri de lungime este de 3 m, cherestea de șase metri este tăiat în jumătate și, practic, rămâne nici un deșeu;
viteza de ridicare - având disponibile design si aspect încadrare bai, erect structura poate fi de 2 săptămâni;
rezistență și durabilitate - având în vedere că materialele vor necesita un minim, nu putem drămui pe lemn de calitate și selectați materialul bun cu impregnare bună.

Diferite variante de realizare plan de încadrare baie 4x4 m

Indiciu util! Orice nouă construcție în zona dumneavoastră, chiar și o cameră mică, se înregistrează în registrul cadastral.
Pentru a familiariza cu proiectele și selectați opțiunea pentru suflet va revizui băile fotografie cadru zonă mică.Proiecte bai cadru 6x6 cu un pod

Dacă sunteți proprietarul unui teren agricol mare, are sens pentru a construi o baie frumoasă și spațioasă. Se poate încălzi-te și invită-ți prietenii - o mulțime de spațiu. Proiectul de baie cadru cu un aspect mansardă proiectat, în cazul în care camera de zi, de obicei durează până la 20 de metri pătrați. m. În aceeași cameră există o scară care duce la pod, care este de obicei folosit ca un dormitor.

Avantajul băii cu o mansardă în fața clădirii cu un etaj, este că puteți obține spațiu de locuit suplimentar la etajul al doilea. Există dota o cameră de oaspeți, dormitor sau sala de biliard, unde vă puteți petrece confortabil timp cu prietenii. Și costul unei astfel de structuri nu va fi cu mult diferit de poveste, deoarece costurile principale vor fi asociate cu construcția fundației.

Proiect de baie 6 de 6 m cu mansardă spații

Documentația tehnică furnizată de fundație dig musculoscheletale de blocuri de beton, urmată de impermeabilizare la sol. Pentru podeaua carcasei în baie, se propune utilizarea cherestea tivita de 22 mm (podele degroșare) și terase de exterior 30 mm pentru finisarea unei acoperiri de pardoseală. materialul de podea pentru a fi supus unui tratament antiseptic și stratul izolator din vată minerală de 10 cm.

Pentru pereți, partițiilor și plafoane utilizate lemn 100 x 150 mm, placa de 50 x 100 mm, 40 x 100 mm. Wall și tavanelor căptuși supus camera de tratament. Sub vată minerală se presupune căptușeală 10 cm panouri izolante groase și dispozitiv barieră de vapori în două straturi. Din aceleași materiale este construit si mansarda.

Indiciu util! Prezența unui proiect competent va construi un design solid, în cel mai scurt timp și fără cheltuieli nejustificate ale sistemului de specificații pentru schelete materialov.Soglasno realizate din placi de 100x50, sipca de placi de 22 mm. Ca Acoperișuri profil val Ondulin utilizat în trei culori (opțional). Pentru Windows este posibil de a utiliza lemn sau plastic, în funcție de preferințe. Pentru baieti folosit sobă cu lemne, cu un rezervor de apă. În locul aranjamentului cuptorului - zidărie de cărămidă.

Proiect de baie 6x6 încadrare cu un pod, în cazul în care există o sală de recreere mare

Dacă aveți unele erecție abilități de structuri pe tehnologie cadru, proiecte model poate fi folosit pentru construirea băilor de carcasă cu propriile lor mâini. În plus, nu este interzis să facă unele ajustări în documentația finit, sau oferă desene și proiectele lor pentru fabricarea unui proiect individual. Nu exclude posibilitatea de aderare la structura de bază a o mică terasă sau verandă.

Toate desenele de proiectare dezvoltate cu perspectiva construcției băilor carcasei cu propriile lor mâini. Foto postat de utilizatori în rețea, o confirmare vizuală a acestui.

Asamblarea saunele scat cadru: modele si preturi

Vizualizare 3D a unei baie pătrat încadrare mici

Proiecte bai schelet-scut

Caracteristica principală a acestei tehnologii este faptul că ansamblul de baie cadru-panou cu mâinile sale este ușor - pe principiul designerului. Piața modernă oferă un număr mare de kituri scut gata făcute, concepute pentru a fi montate pe rama. Printr-o structură cu trei straturi și conductivitate termică scăzută de polistiren expandat utilizate în panourile CIP, acest material are caracteristici bune și este excelent pentru bai.

Proiecte bai înrămate sugerează acoperiș fronton, spațiu mansarda îi lipsește, deoarece structura este secționale de construcție ușoară. Spațiul interior sub acoperiș poate fi folosit pentru depozitarea echipamentelor de baie. În funcție de tipul de teren pe care clădirea planificat, fundația pentru baie poate fi columnar, sau buclate, centura melkozaglublennym. Această ultimă opțiune este folosită baze pe sol nisipos.

Pentru a crea un cadru de lemn lonjeron utilizate: pentru bara de colț 120x120 mm este potrivit pentru panouri intermediare pot fi utilizate din material secțiune transversală mai mică. Grinzile de tavan funcționează de la 40h75 mm. În cazul în care baia este prevăzută pentru utilizarea pe tot parcursul anului de grosimea izolației este luată egală cu 15 cm, pentru stratul de exploatare sezonieră suficientă izolație termică de 10 cm.

Proiectul de scut mic cadru de baie 4 pentru 3 m

În ceea ce privește sexul, este recomandat să se facă revărsarea. Pentru ca dispozitivul său este plăci adecvate sau terase montate cu o pantă. Planul avut în vedere separarea bai cadru-panou de mai multe camere. Pereții interni de separare între ele sunt realizate din lemn. Dacă baia de încălzire se realizează sobă din piatră, este realizată sub o fundație separată.

Preț schelet-scut la cheie baie

Având în vedere tehnologia de construcție, costul de baie cadru-panou este întotdeauna sub prețul de clădiri construite prin orice altă metodă. Înainte de a face o comanda, ar trebui să întrebați producătorul companiei pentru furnizarea de servicii suplimentare. Cum ar fi asamblarea instalației dispozitivului de coș acoperiș cuptor. Având în vedere viteza mare de asamblare, din ziua comenzii înainte de a utiliza scutul de baie este ținut nu mai mult de 7 zile.

Având în vedere faptul că băile cadru-panou sunt ieftine, clientul își poate permite să aleagă oricare dintre proiecte. Acest lucru este valabil și pentru cei a căror buget este destul de limitat.

Producătorii oferă mai multe versiuni ale unui set complet:

La cheie obiect - un preasamblat pereți și pereți, fațade și pereți interiori;
Decoratiuni sub forma de proiect - sau placarea fațadei sau numai pereții interiori;
fără a se confruntă - obiectul este doar asamblarea panourilor.

Procesul de asamblare a unui mic baie cadru scut cu piloți fundație în

Înainte de a cumpăra o construcție baie cadru-panou, este necesar să se acorde o atenție la diagrama de asamblare a sandwich. Orice abatere aranjament secvență de elemente din cadrul panoului, sandwich-ul poate determina respingerea produsului producătorului. În cazul în care panourile ornamentale pot fi aranjate în mod independent, apoi re-sortate toate panourile pentru dispunerea corectă a materialelor din acestea, pentru banii lor proprii nu are nici un sens.

Costul de baie 6x4 frame-panou este de 308 100 ruble. Proiectul prevede perete căptușeală și panouri pentru tavane, fațadă - cherestea imitație, podea - lemn de 26 mm grosime, plafon - baie de culoare înălțimea profilate - 2,4 m Modelul de achiziție 7h3 aceeași configurație, doar finisajul exterior al unei case bloc ,. Acesta poate fi un pret de 266,700 ruble.

Achizitie bai cadru la cheie: Proiecte și structuri de preț

Multe companii oferă de a vinde diferite în aspectul și dimensiunea proiectelor finalizate bai înrămate. Cu mâinile lor pentru a construi și a instala structura este posibil să nu toată lumea: cineva nu are abilitățile necesare, pur și simplu cineva are timp pentru auto-asamblare. După ce a cumpărat o baie ieftin schelet la cheie, puteți economisi timp, bani, și cu achiziționarea de fiabilitate de garanție de construcție.

Proiect-cadru de baie la cheie 4x9 m, cu camera de zi si terasa

Pentru comoditatea producătorilor de utilizatori pe site-urile lor la acest proiect băi ratele de cadre foto și. Prin vizitarea site-ului, puteți găsi informații complete despre structurile finisate cu dimensiuni, preturi, specificatii de materiale și servicii incluse în costul kit-ului. Dacă sunteți printre aceste proiecte nu au găsit adecvate, este posibil să se modifice desenele existente sau oferă schița pe care proiectul va fi executat.

convenabil căutare vă permite să găsiți rapid opțiunea dorită de încadrare ieftin baie la cheie. Poate căutarea de modele în aparență, dimensiune, aspect, și alegeți un model cu o terasă sau mansardă. Compania oferă servicii pentru instalarea fundațiilor, asamblarea de construcție în zona dumneavoastră, facilitatea de transport la site-ul. Nu sunt excluse reducerile de sezon și alte bonusuri atunci când comandați băi de încadrare.

Mesaj de navigare