Baie de blocuri de spumă cu videoclipul lui mâini

Baie de blocuri de spumă cu videoclipul lui mâini

Baie de blocuri de spumă cu videoclipul lui mâini

Care este blocurile de beton, și ceea ce sunt bune

Spumă - bază pentru producerea de blocuri de spumă - este realizat dintr-un amestec de nisip de cuarț, ciment portland, apă și substanță vozduhoobrazuyuschego prin care bulele apar - o cavitate în beton.Baie de blocuri de spumă cu videoclipul lui mâini

blocuri de spumă au apărut recent, dar a câștigat deja o mare iubire a constructorilor și arhitecților. Acest material are multe avantaje față de caramida, bloc de zgură, și chiar înainte de copac. Dintre „plusuri“ de blocuri de spumă poate fi remarcat:

 • - greutate redusă datorită cavitatile de aer din beton, blocuri de beton sunt usoare. Aceasta permite construirea unei băi fără forță externă și echipamente speciale, o baie de blocuri de spumă cu mâinile lor - este real.
 • Cost redus - în comparație cu alte materiale, blocuri de beton sunt mult mai ieftine, care permite construirea unei băi, chiar și fără un buget mare.
 • Ecologic - o parte din blocuri de spumă nu este substanțe periculoase și toxice, nu materiale radioactive, în contrast cu cele mai multe tipuri de lemn.
 • Rezistenta la foc - spumă neinflamabil, nu se aprinde și nu va sprijini arderea, cu toate acestea baie acestui material este mai sigur decât o construcție din lemn.
 • Capacitatea de căldură - din cauza numeroaselor porii din material spongios are o capacitate foarte mare de căldură. Blocuri dețin de trei ori mai multă căldură decât cărămidă de grad înalt.
 • Nonsusceptibility putrezire, daune de rozătoare și insecte - nu spumă de lungime ciuperci necomestibile, sau pentru „animale“.
 • ușurința de prelucrare și instalare - blocuri de beton sunt ușor de tăiat ferăstrău normal ca poate reduce dimensiunea ideală și forma articole de baie, fără a utiliza echipamente complexe. Intre un amestec special de lipit blocuri de beton, care accelerează în mod semnificativ de asamblare a acestora.
 • La puterea de blocuri de beton nu cedează betonului, ceea ce permite să construiască sunt chiar mai mari, baie cu două etaje.
 • Spuma de beton nu se teme de fluctuațiile de temperatură de la temperatură înaltă, în baie materialul nu pot deforma sau crack.

calități pozitive de blocuri de spumă, de fapt, foarte mult. Dar numai un dezavantaj - materialul a fost „frică“ de umiditate. Porii blocuri de spumă capabile să absoarbă apa ca un burete.

Important! Pentru construcția băii este necesară pentru a achiziționa orice blocuri speciale, tratate solul respinge umezeala.

Constructori recomandă utilizarea de blocuri de beton pentru construirea de bai M25 grad, cu o densitate de D700. Acest material este mai scump, dar asigură o durabilitate și rezistență băilor de construcție.

Baie de blocuri de spumă cu videoclipul lui mâini

Pentru a minimiza efectele distructive ale apei asupra blocurilor de beton, pereții care trebuie să fie rezistent la apă bine - atât în ​​exterior și în interior.

Cum de a construi o baie de blocuri de spumă

Baie de blocuri de spumă cu videoclipul lui mâini

Rulați construi o baie mică de blocuri de spumă sub forța din fiecare. La urma urmei, materialul este foarte ușor, blocurile au o dimensiune destul de mare - pentru a așeza pereții dimensiunea standard de metri 4x6 poate fi construit în câteva săptămâni (chiar dacă se lucrează singur).

De stabilire baie fundație

Doar din cauza spumei de greutate mică, puteți economisi mai mult, și pe fundație. construcții ușoare nu necesită marcaje adânc fundație masivă. Fundația tip de centură, este suficient pentru ca acesta să construiască o baie de blocuri de spumă.

Baie de blocuri de spumă cu videoclipul lui mâini

Construire baie ale fundației este format din mai multe etape:

 1. Pe site-ul cu frânghii, marcați perimetrul fundației viitorului.
 2. Săparea o adâncime șanț de 60 până la 75 cm și o lățime de aproximativ 30-40 cm.
 3. În partea inferioară a șanțului este turnat strat de nisip câțiva centimetri grosime și ram stropit cu pietriș sau piatră spartă.
 4. rebar Plasat, sudate din tije metalice.
 5. Construirea cofraje din scânduri de lemn sau alte materiale disponibile (ardezie, fibrolemnoase, din plastic).
 6. Deschideri Constructing într-o structură a cărei scop - pentru a asigura o ventilație fundație baie. În caz contrar, baia fierbinte poate acumula prea mult condens.
 7. cofraje din beton Turnat este ales pentru această marcă de material M200 sau mai mare.
 8. Se așteaptă solidificarea completă a mortarului de beton.


Baie de blocuri de spumă cu videoclipul lui mâini

Sfat! Profesioniști recomanda la partea de jos a șanțului pentru a stabili pâslă pentru acoperișuri sau material pentru acoperișuri. Acest lucru va proteja baia de apa freatică și udați temelia pământului.

Walling baie de blocuri de spumă

Atunci când fundația se întărește complet, puteți începe de stabilire blocuri de spumă. Unități montate nu este dificil, principalul lucru în acest caz - să respecte verticală și orizontală. Prin urmare, este necesar să se utilizeze o clădire sau un nivel cu laser, verificarea în mod constant planeitatea zidărie.

Baie de blocuri de spumă cu videoclipul lui mâini

În primul rând avem nevoie pentru a izola băile de fundație. În acest scop, orice material de impermeabilizare strans: polietilena, material pentru acoperișuri, carton bitumat. Cu toate acestea, este posibil să frotiu fundația asfalt turnat, este la fel de bine protejat de umiditate.

Primul strat de blocuri de spumă trebuie să fie conectate între ele printr-un mortar de ciment-nisip, preparat în același raport ca amestec pentru cărămidă zidărie convenționale.

Simplificați sarcina trăgând linie. Pune blocurile de pe nivelul planificat va fi mult mai ușor. Toate denivelări și elevație corectate ciocan de cauciuc, blocuri ațâțat reciproc.

Pornind de la al doilea rând de zidărie, lucrările vor merge mult mai repede. Pentru ca acum să se alăture blocuri de spumă cu ajutorul unui adeziv special. Pentru ao pregăti, trebuie să se usuce se amestecă din punga într-un recipient și se toarnă toarnă apă din spate. Rămâne doar să fie bine amestecat, iar soluția este gata de utilizare.

Baie de blocuri de spumă cu videoclipul lui mâini

Amestecul adeziv trebuie să se aplice un strat subtire - destul de câțiva milimetri (în mod ideal - 5 mm). În cazul în care îmbinările dintre blocul de spumă va fi prea gros, aceasta va crește pierderile de căldură din baie, deoarece imaginea de „poduri rece“.

Pentru întărire spuma ziduri de beton bai la fiecare 3-4 rânduri suprapuse tije sau din plasă metalică de armare. Alegerea accesorii depinde de mărimea și înălțimea băii, pentru clădiri mici vor fi suficiente grilă. clădirile cu mai multe etaje generale și accesorii metalice de armare, care este prevăzută într-un blocuri de beton speciale cu adâncituri.

Baie de blocuri de spumă cu videoclipul lui mâini

Sfat! Pentru a crea ferestre și uși deschideri folosesc ipotecile speciale - părți întregi din dimensiunea standard, care pot fi achiziționate împreună cu blocuri de spumă.

Construcția acoperișului pentru o baie

Baie de acoperiș Plata de spumă face de multe ori fronton. Dar nu este exclus și alte structuri de acoperiș: formă complexă, cu o rampă, drept și altele. Cu toate acestea, trebuie să se ia în considerare umiditatea crescută în interiorul băii, acoperișul trebuie să furnizeze abur normală de retragere și bine ventilat.

Baie de blocuri de spumă cu videoclipul lui mâini

Construiți o mai bună pe acoperiș a pereților din lemn și căpriori. Materialul trebuie să aleagă o mică secțiune din spumă de baie este suficient de ușoară, iar acoperișul nu trebuie să fie prea greu.

Ca material pentru acoperișuri este mai bine pentru a alege terase - el va proteja de ploaie, și are o greutate mică. Sfârșitul de hârtie pentru acoperișuri de acoperire pe acoperiș sau material pentru acoperișuri. Suprapunerea dintre tavan și spațiul acoperișului este necesară pentru a izola spuma - este lumina si nu absoarbe umezeala.

Baie de blocuri de spumă cu videoclipul lui mâini

Plafonul este necesar pentru a face câteva găuri, astfel încât prin ele s-ar putea să iasă aburul în exces din baie. spațiu de acoperiș trebuie să fie bine ventilat, trebuie să aibă grijă de orificiile de ventilație și grilaje.

Decorarea pereții băii

Având în blocuri de spumă (chiar cu vid cea mai bună calitate), este necesar să se ia în considerare în prealabil finisarea pereților baie. Pentru suprafața exterioară este cel mai bine să se utilizeze un siding ventilate cu balamale. Astfel de construcții implică spațiul dintre peretele băii și piele câțiva centimetri, pentru a permite excesului de umiditate să meargă în mod liber, fără a deteriora în afara blocurilor de beton.

Baie de blocuri de spumă cu videoclipul lui mâini

Cu toate acestea, siding - nu este singura opțiune posibilă. Puteți arma pereții băilor de lemn, să construiască o „fațadă umedă“, folosind o tencuiala decorativa sau vopsea, lipici gresie.

În interiorul băile vor trebui să lucreze mai bine. În primul rând, trebuie să se gândească la parootvedenii. Suprafața interioară a blocurilor de spumă nu a fost în mod constant umed din cauza condensului pe ea cu abur cald, este necesar să se izoleze. Pentru aceasta folosiți folia de aluminiu, deoarece căldura reflectând ecranului sau o membrană specială permeabilă la vapori.

Baie de blocuri de spumă cu videoclipul lui mâini

Acum ne putem gândi la frumusețea băii. Pereții în băile realizate în mod tradițional din lemn: acesta poate fi de bord, siding, lambriuri și altele. Atașați o carcasă de lemn trebuie pe cadru, decalajul dintre perete și baia de acoperire trebuie să fie de aproximativ 5 cm. De asemenea, gresie lemn adecvată sau acoperirea umezelii insectifug cu colorație ulterioară.

Baie de blocuri de spumă cu videoclipul lui mâini

Atenție! elemente de fixare obișnuite (dibluri, cuie, șuruburi) nu este folosit pentru pereții blocurilor de spumă.

Materialul poros nu va rezolva astfel de elemente de fixare. Este considerat cel mai potrivit pentru dibluri cu mari umbrele-capace la capete (de exemplu în timpul utilizării pereților spuma izolatoare).

concluzie

Discutați despre articol pe forum