Băiat sau fată

Băiat sau fată

Gânduri cu privire la efectele viitoare ale sarcinii, creștere în greutate, supraalimentarea, la urma urmei, starea de sănătate a copilului, sunt evacuate în fundal, pentru că principalul lucru care deranjează femeile și mamele și viitorul tată al familiei - sexul copilului. S-ar părea, ce probleme - face SUA și îndoieli cu privire la capăt. Dar, în primul rând, chiar și SUA nu oferă o garanție sută la sută, și îndoielile în ciuda inovațiilor tehnologice continuă să se agraveze în viitor părinți, și în al doilea rând, există o sarcină, în timpul căreia medicii nu recomanda cu ultrasunete pentru motive de securitate. În plus, există încă un cuplu care refuză principiul diagnosticului ecografic, ca și în cazul în care pentru noi înșine și lumea pe care ei nu le pasă dovedesc, pe cineva să iubească.Suntem încrezători că, de îndată ce se naște miracolul, te va iubi, indiferent de sex, și uitând despre preferințele sexuale. Dar, în timp ce dor, dorim să vă ajutăm să identificați semnele băiatului te așteaptă, sau o fată.

Să începem cu abdomen. In timpul sarcinii, băiatul sau fata se poate depune mărturie la forma abdomenului. Dacă sunteți corpolent în șolduri, talie și a rupt - așteptați o fată, dacă din spatele sarcinii nu este vizibil, numai Stout burta în mijloc - vei avea un băiat.

Etnicitatea gravidă a servit mult timp ca cel mai bun semn al nașterii unui băiat sau fată. Despre o fata spune deteriorarea extern - pete intunecate, paloare, trasaturile faciale neclare. Se spune că frumusețea fetei fură mama ei. Când femeia băiat dimpotrivă mai frumoasă, flori, și defectele pe care-i afectate înainte de a dispărea. O trăsătură caracteristică este un băiețel rupt nasul.Așa cum se mișcă stomacul?

Conform semnelor naționale de nașterea unui băiat sau fată va spune rapping copil. În cazul în care un copil are în regiunea ficatului - cumpara cărucior de fată, în cazul în care greve cad sub vezica urinara in zona - vei avea un băiat.

În plus, abdomen în timpul sarcinii băiat bastoane la dreapta, fata - la stânga.

În plus, sexul copilului și spune chiar momentul concepției. Nașterea unui băiat sau fată poate fi determinată prin ovulația - atunci când copilul a fost conceput in ziua ovulatiei, așteptați pentru băiat, în cazul în care un cuplu de zile inainte de ovulatie - o fată.

De asemenea, pe câmpul spune „puterea masculină“ tată - în cazul în care o femeie este dominantă în pat, va fi o fată, dacă un om - un băiat.

Semne de tată

S-ar părea, ce legătură cu semnele în timpul sarcinii și definirea unui băiat sau fată are un tată. Cu toate acestea, nu a spune proverbul, și statistici! Potrivit statisticilor, bărbați chel, de 1,5 ori mai multe sanse de a deveni tați de băieți decât bărbații cu vegetație pe cap.

În plus, în cazul în care un om cu o plinătate gravidă, așteptați pentru fiul său. Există, de asemenea, un semn al determinării tatălui lenjerie de corp sex, dacă bărbatul preferă hainele strâmte, vei avea un băiat. În cazul în care liber - fata.

Caracter în timpul sarcinii

Desigur, comportamentul în timpul sarcinii este determinată în mare măsură de natura, mediul, educația femeilor. Dar, odată ce moașa determinată de comportamentul mamelor sexului copilului, nu am rănit să facă același lucru.

Deci, starea de spirit proasta, toane vorbesc despre fiica viitoare, se simt excelent si sarcina usoara - despre fiul său. În cazul în care o femeie la începutul sarcinii ascunde poziția - aceasta va avea o fiică, iar în cazul în care arată răzbunare rotunjite burtă - este un băiat.

Și iritat de prezența unui număr de oameni au spus din nou despre fiica ei.

Băiat sau fată

Există un semn că acele femei care în timpul sarcinii trage pe făină și dulce în mod necesar de așteptare pentru fete. Și dacă sarcina va face gust de „alcoolic“ - ți-a plăcut sărat, afumat, picant, nu departe de babușcă cu marmeladă (chiar și fără marmeladă), de așteptare pentru un alt bărbat în casă.

În plus, cei care sunt în așteptare pentru mai mulți băieți chinuit toxicoza, dar, la înălțimea apetitului. Aceasta este o afirmație destul de rezonabilă, ca fizic femeia face dificilă băiat.