bai rostopască tratament psoriazis acasă, unguente

Proprietăți utile de rostopască a fost mult timp utilizate în practica medicală, în special în lupta împotriva unor astfel de manifestări, cum ar fi psoriazisul.

bai rostopască tratament psoriazis acasă, unguente

Boala are de obicei un curs de cronică și nu se referă la infecții. Moduri de a face cu ea destul de mult, dar până în prezent, a scăpa de psoriazis nu este posibil, deci ar trebui să utilizeze toate mijloacele rezonabile, inclusiv necesitatea de a ști cum să trateze psoriazis rostopasca. Este important să se înceapă tratamentul înainte de erupții cutanate pestriță. Pentru scopuri terapeutice, folosind rădăcinile, frunzele și tulpina plantei.Vindecarea calități de rostopască

Proprietățile medicinale ale acestei plante sunt obținute datorită conținutului ridicat de vitamine și aminoacizi (malic, helidonovoy, citric și succinic). Mai mult, rostopască conține un număr mare de caroten, saponine, flavonoide și ulei esențial. Acesta are un efect anti-inflamator, antispastice, antibacteriene și coleretic pe corp.

Metodele pentru utilizarea plantelor depind de forma și severitatea simptomelor psoriazisului. În unele cazuri, în ciuda tuturor avantajelor, nu este recomandat rostopasca in psoriazis, din cauza unor posibile evenimente adverse. recenzii mixte în special specii de plante este de munte, ca un ulei esențial destul de agresivă în comparație cu alții.

Contraindicatii la tratament

Nu se recomandă utilizarea rostopască pentru a scapa de psoriazis în următoarele cazuri:

 • în timpul sarcinii și alăptării;
 • boli ale sistemului cardiace, inclusiv angina;

bai rostopască tratament psoriazis acasă, unguente

 • și convulsii epileptice;
 • sindrom astmatic, astm bronșic, în stadiul acut;
 • vârstă mai tânără de 7 ani;
 • administrarea concomitentă a plantei cu unele produse farmaceutice.

În alte cazuri, contraindicațiile pentru utilizarea plantelor medicinale nu este, cu toate acestea, înainte de utilizarea de rostopasca în casă pentru a elimina manifestări negative, pe fata, coate, etc. trebuie să se consulte cu medicul dumneavoastră. În plus, trebuie remarcat faptul că, în tratamentul complex al psoriazisului ar trebui să fie sigur de a include o dieta hipoalergenic.

Tratamentul Psoriazis rostopască la domiciliu

UTILIZAREA de suc de rostopasca. La domiciliu, pentru tratamentul psoriazisului (mai ales pe coate și la nivelul scalpului) a recomandat sucul de plante proaspăt.

Focare de inflamație pe piele se recomandă frotiu sucul proaspăt de cel puțin de 2 ori pe zi, lăsând suc pe piele de cel puțin 20 de minute. Sucul este apoi spălat cu apă caldă.

Trebuie amintit faptul că tratamentul psoriazisului rostopască poate provoca congestie în zona brațelor, coate, fata, etc. În unele cazuri, în plus față de timpul de îmbătrânire a pielii, chiar si o arsura este posibil. Prin urmare, sucul plantei, precum și toate derivatele sale împotriva psoriazisului trebuie utilizat foarte atent, mai ales la pacienții cu piele sensibilă.

Unguent celandine. Neutralizeze simptomele psoriazisului prin utilizarea unguent. Pentru a face acest lucru, 2 lingurite rostopască uscată, 15 c. Flutsinar și 100 de grame. unsoare. Toate ingredientele sunt amestecate și preparate unguent este păstrată timp de 3 zile într-un loc întunecos. După timpul necesar, este recomandat să frotiu această substanță piele de 2 ori pe zi, timp de 5 zile.

Nu mai puțin eficiente reteta de unguente 2 lingurite pulbere rostopască 1 linguriță lanolina și 7 lingurițe Vaselina. Toate componentele sunt amestecate, iar apoi acest medicament poate unge zona afectată de pe coate, fata, etc. cel puțin de 2 ori pe zi. Unguentul trebuie să fie depozitate în frigider. In plus, psoriazisul a recomandat frotiu piele timp de 2-3 ore înainte de a lua un duș și apoi se clătește corp unguent clătire sub un jet puternic de apă.Există mai multe rețete, care conținea un unguent de rostopasca. Comentarii bune a primit următorul medicament:

 • rostopască - 2 părți;
 • Frunze de nuc nuc - Partea 1;
 • ulei de pește - 1 parte;
 • murele - 1 buc;
 • Miere - 2 părți;
 • tar - 3 părți.

Frunzele de nuc sunt zdrobite și amestecate cu toate componentele (cu excepția uleiului de pește). Medicamentul este menținut timp de 2 ore după care se adaugă ulei. Ready-mix poate frotiu site-uri inflamatorii.

compresie RETEPTELE. Pentru a pregăti baza pentru pachete la domiciliu este recomandat să se utilizeze mai multe rețete:

 1. Este necesar să se ia rostopasca, Chaga și alpinist șarpe, pre-tocat. Apoi se adaugă miere. Comprimare aplicate pe piele afectate.
 2. răspunsuri pozitive de la pacienti au primit reteta folosind cantități egale de rostopască pudră uscată cu măcriș și gudron de mesteacăn.
 3. yarrow Pulbere, Lycopodium și frunze de nuc și miere se amestecă până la o consistență groasă, după care se comprimă atunci când sunt utilizate plăcile psoriatice.

uleiuri medicinale cu rostopască. Se recomandă să se pregătească uleiul are un efect ușoară asupra epidermei, eliminând procesul inflamator fără complicații. Reteta este destul de simplu.

bai rostopască tratament psoriazis acasă, unguente

Ulei împotriva leziunilor psoriazice pe mâini, coate, etc. se prepară după cum urmează: a rostopască pulbere uscată necesară pentru a umple orice ulei rafinat, preîncălzit. Perfuzați de droguri nu au nevoie de mai puțin de 2 săptămâni, după care amestecul se filtrează și se recomandă în continuare murdări zonele inflamate ale corpului de cel puțin 2 ori, fără clătire. Acest unguent funcționează în mod eficient împotriva descuamarea și iritarea pielii.

În plus, se recomandă ca tratamentul cu infuzii și decocturi.

Gătiți cu infuzii și decocturi rostopasca. Pentru a pregăti o soluții la domiciliu pentru uz intern, se recomandă utilizarea rostopasca uscat. Cele mai frecvente reteta este:

 • trebuie să fie amestecate în proporții egale, sunătoare, rostopască, alternativ, nalba și valeriană, apoi se toarnă 0, 5 litri. apă caldă 2 linguri amestec pe bază de plante și împinge cel puțin 6 ore. Medicamentul poate fi luat la 100 de grame. De 2 ori pe zi, 30 de minute înainte de masă;
 • rostopască proporții egale și daisy trei culori turnat 0,5 litri de apă caldă și infuzate timp de 2 ore. Soluția finit se recomandă să bea în conformitate cu art. lingură jumătate de oră după masă (cel puțin 4 la p. în timpul zilei). Aceasta reteta este recomandat pentru simptomele primare ale dezvoltării bolii.

bai rostopască tratament psoriazis acasă, unguente

În plus, proprietățile benefice ale rostopască ajuta la restabilirea echilibrului hormonal în organism și de a îmbunătăți microflorei intestinale.

TSAR METODA LUI DE TRATAMENT. Există o metodă specială pentru tratamentul care cuprinde rostopască uz oral (suc) conform unei scheme specifice:

Metoda № 1. 1 picătură de suc de rostopasca, se diluează până la 100 ml. apă încălzită. Apoi, se adaugă sucul la o soluție de 1 cap. de zi cu zi. Concentrația finală trebuie să se ridică la 100 ml. apă - 20 picături. Cursul de tratament a fost de 20 de zile (+ 1 capac. Pe zi). Aceasta este urmată de o vacanță de zece zile pentru a face și se repetă curs.

Metoda № 2. Inițierea tratamentului este aceeași ca și în prima variantă, dar când doza atinge 20 de picaturi, doza trebuie redusă cu 1 picătură, la nivelul inițial (1 suc picătură, apă -. 100 ml). Apoi, este nevoie de o pauză de 10 zile, iar apoi cursul (3 luni pe an) se repetă.

În ciuda duratei tratamentului, aceasta tehnica este folosita destul de des, și să facă pentru un efect pozitiv.

bai terapeutice cu rostopască. La domiciliu, pacienții cu psoriazis, este util să se ia o baie cu bulion adăugat de rostopască, folosind lotiuni complexe, comprimă și extracte.

Fierbinte. Rețetă pentru băi terapeutice este destul de simplu: 1 lingura. rostopască preparată 4 litri. apă clocotită și infuzat timp de 1 oră, după care soluția a fost turnată în baie. Temperatura unei astfel de baie trebuie să fie de cel puțin 40 de grade. Ore - nu mai mult de 10 minute. corp umed nu ar trebui să ștergeți-l uscat, doar umed. Scăldat se face zilnic (sau o dată la două zile) înainte de culcare.

Cald. Această baie ajută în faza inițială a bolii. Temperatura nu trebuie să depășească 35 de grade. Durata procedurii de decizie apoasă rostopască psoriazis nu trebuie să depășească 20 de minute. Cursul total al tratamentului este de 10 zile.

Rețetă Baie terapeutică:

 • 2 linguri. linguri de dozare valeriană, gălbenele, cimbru și succesiune;
 • La acest amestec s-a adăugat 3 linguri. linguri herb sunătoare, 4 linguri. trifoi lingură și 1 lingura. lingura rostopască;
 • Soluția se fierbe timp de 7 minute și lăsat perfuzie timp de 1 oră, după care a fost adăugat la apă pentru scăldat.

Trebuie remarcat faptul că, în combinație cu terapia convențională și tratamentul de remedii populare, pacientul trebuie să respecte dieta hipoalergenic la fel de des instigatorii evoluții negative în raport cu mâinile, fata, coate, etc. devin alergeni alimentari care agrava simptomele.

Rostopasca nu este capabil de psoriazis de auto-vindecare, de aceea este recomandat ca o metodă auxiliară de tratament, care ajută la reducerea activității de proces acut și pentru a atinge remisie pe termen lung, îmbunătățește calitatea vieții pacientului.