axile acnee, cauze, tratament

regiunea axilară este un loc pe corpul uman, care nu este întotdeauna aspect estetic plăcut. Prin urmare, necesitatea unei constante de ras, pielea inchisa la culoare și aspră, transpirație excesivă - acestea sunt probleme care sunt livrate la femei și bărbați o mulțime de probleme. Iritarea si cosuri apar adesea pe pielea delicată în faldurile sub brate, si sunt principalele cauze complexe și disconfort.Deoarece axila uman a se vedea rareori oamenii din jurul lor, acneea nu aduce o mare preocupare în ceea ce privește aspectul estetic. Cel mai adesea, oamenii cred că de la axile în timpul vacanței de vară, deoarece la acel moment aceste zone sunt dificil să se ascundă sub haine, astfel încât sentimentul de disconfort va fi însoțită în mod constant de oameni. Desigur, toată lumea va fi un inconvenient, neplăcut și insultător, în cazul în care în timpul sărbătorilor vor fi programe de divertisment alintat de subsuori acnee. De obicei, abcese, furuncule, pete sau subraț, apar din inflamarea glandelor sudoripare situate în axilei. Și-a lungul timpului, aceste leziuni vor fi umplute cu un conținut purulent.

Principalele cauze ale acneei în axilelor

Toată lumea știe că nu există nimic în corpul uman nu se întâmplă așa, pentru că între fiecare proces sunt strâns legate între ele. Acesta este motivul pentru axile acnee direct legate de o serie de motive semnificative și factori. Desigur, pentru a lupta cu un astfel de defect este necesar să se cunoască motivele pentru care la apariția acneei.

stres posibil, stresul nervos

Depresie. experiențe personale influențează puternic starea unei persoane de spirit, iar acest lucru se manifestă pe piele. Acest factor este lider, la fel ca în timpul nostru, toți oamenii ajunge aproape întotdeauna în situații stresante, care se pot confrunta în locuri diferite, acesta poate fi orice loc public, o casă personală sau de muncă.transpirație

transpirație excesivă, hiperhidroză, care este acolo, din cauza efortului fizic intens, ca urmare a unei vieți sportive activă, dar în cazuri rare, aceasta poate fi o caracteristică fiziologică a corpului uman. Aceasta boala duce la subsuori inflamație severă și însoțită de roșeață, o senzație de arsură a pielii, formarea de pete întunecate, mâncărime senzație constantă, miros neplăcut și iritarea pielii. Din cauza transpirație nu este capabil de a ajuta orice deodorante. astfel încât acei oameni care sufera de hiperhidroza, de foarte multe ori există pete mari pe haine care numai disconfort și o mulțime de probleme.

Nerespectarea regulilor de igienă și de îngrijire necorespunzătoare a unui corp

În timpul verii, este că nu există nici apă caldă, iar acest lucru face imposibilă pentru a face o baie sau duș, motiv pentru care pe corpul unei persoane poate să apară pete pe corp. Și la reacții inflamatorii ale pielii, în axile poate duce la un bărbierit rău, pentru că alegerea greșită a mașinii duce la deteriorarea pielii, și săpun ales în mod corespunzător, gel de duș și deodorant poate duce, de asemenea, la inflamarea sau iritarea pielii, care este cauzată de o reacție alergică.

slăbit mult sistemul imunitar

Cele mai frecvente acnee axila apar în anotimpurile reci, cum este în primăvara sau toamna în timpul luptei cu ei nu se poate uita cu privire la utilizarea de vitamine. In plus, un sistem imunitar slăbit nu poate preveni infectiile, motiv pentru care apar cosuri axilei sau zonei inghinale. Cu apariția regulată a acnee la om se poate dezvolta escoriații. Numai prin cunoașterea adevarata cauza a subsuori acnee pot aplica anumite măsuri pentru cursul complet de tratament.

Tratamentul acneei subrat

Chiar înainte de începerea tratamentului este necesar să se acorde o atenție deosebită stării de imunitate, asigurați-vă că pentru a merge prin terapie vitamina primind diverse complexe de multivitamine, în plus față de acest lucru trebuie să încercăm să mențină stilul de viață sănătos adecvat. Nu poți angaja în cosuri auto-stoarcere, ca îndepărtarea lor a fost doar un calificat, și anume medicul dermatolog. A, etapa adică inițială a bolii, la care nici abcese cu continut purulente, ajutorul pentru obtinerea de antibiotice acnee care iau in legatura cu procedurile de impunere unguente Wisniewski pentru zonele afectate sau utilizarea se observă Zinerit gel dacă o persoană are o ușoară Îl sprijinim formă hidradenita. In plus, multe cosmetologi și dermatologi recomanda folosirea gelului Differin, dar are efecte secundare ca iritații.

Știri relevante