Avocatul „pentru pisici - o revizuire a medicamentului

Poate că este nici o exagerare să spunem că o adevarata durere de cap și o durere într-un anumit loc pentru toti iubitorii de pisici sunt purici și alte ectoparaziților (inclusiv acarieni ureche). Pentru a face față cu ei, puteți utiliza o varietate de medicamente, dar unul dintre cele mai bune sunt picătură „avocat“ pentru pisici. Despre ei și să vorbească.anumite medicamente

Este un insecticid modern acaricid, are în componența sa imidacloprid - un instrument puternic, care elimină purici, căpușe și viermi. A doua componentă - moxidectină. Particularitatea lor este că, în timp ce forța de aplicare a ambelor substanțe este crescut semnificativ (efect sinergie), reducând astfel cantitatea necesară pentru a ucide paraziții de droguri. Acesta are un efect benefic asupra securității la animalele cu sânge cald și la om. Structura include, de asemenea, diverși excipienți.

Avocatul „pentru pisici - o revizuire a medicamentului

Acesta are un efect asupra blocului, și alte Ixodes căpușe, păduchi și țânțari. Prin acțiunea - ca agent de respingere clasic, și un mijloc eficient de a ucide paraziți, în care formularea este eficace pentru doar patru saptamani dupa o singura aplicare! Mai mult decât atât, chiar și supradozarea puternic nu are niciun impact negativ pronunțat asupra stării de sănătate a pisicii. Pentru astfel de medicamente este o excepție plăcută. Desigur, acest lucru nu înseamnă că acesta poate fi „turnat“ pe pielea pisicii in cantitati nelimitate.Dozare trebuie să fie atât:

  • Cottam 4 kg - 0,4 ml.
  • Animalele de la 4 kg până la 8 kg - 0,8 ml.
  • Mai mult de 8 kg - este complicat.

În acest din urmă caz, trebuie să utilizați o „combinație de diferite pachete“, astfel încât calculul este mai bine să încredințeze medicul veterinar profesional.

Important! Pe ambalajul medicamentului este obligat să fie scris într-o „vesovki“ este destinat. Asigurați-vă că să acorde o atenție să-l!

Cum să utilizați?

Absolut nimic complicat despre asta. Medicamentul este aplicat pe pielea animalului. Înainte de aceasta, trebuie să scoateți cu grijă capacul de protecție din tubul și străpunge folia protectoare (pentru transformarea acestei capac), se aplică pe pielea unei pisici de acoperire. Pentru a face acest lucru cu o singură mână pentru a împinge părul, iar celălalt - pentru a insufla medicație pe piele. Frecați nu au nevoie de nimic! Este de dorit să se folosească mănuși de protecție din cauciuc, nu mănâncă, bea sau fuma (care este, în general, dificil de a face, de lucru cu pisici).

Avocatul „pentru pisici - o revizuire a medicamentului

Atenție! Acest lucru ar trebui să se facă în locuri în care animalul tau nu poate linge respingător. Medicii veterinari sunt sfătuiți să o aplice între omoplați.

Există contraindicații?

  • Sărăcită și mici, cu o greutate mai mică de un kilogram.
  • Pisoii cu vârsta mai mică de nouă săptămâni.

Avocatul „pentru pisici - o revizuire a medicamentului

Este recomandabil să ne amintim că, până la materia uscată (circa două ore) nu poate permite pisica copiilor mici, și, în general - pentru această perioadă de mai bine de blocare pe balcon sau de presă pe stradă. Faptul că instrumentele pe bază de ulei se poate pune cu ușurință cu haine și lenjerie de pat, care pot contacta persoana, iar acest lucru nu este de dorit.

Există efecte secundare?

Practic, cei care nu sunt observate. Cu toate acestea, producătorul raportează că, în cazuri rare, poate fi o ușoară iritație a pielii la locul de aplicare a fondurilor, dar este ea însăși a avut loc ceva mai târziu. Nu sunt necesare măsuri terapeutice nu trebuie să ia în ceea ce privește această reacție alergică. Pe scurt, utilizarea acestui instrument, și o fotografie de pisica ta va fi Decorați demn chiar sta campioni de rasa!