Avocat - picături pentru pisici împotriva puricilor ghid, recenzii

Animalele de companie suferă adesea de o varietate de paraziți: purici, căpușe subcutanate, nematodele intestinale, cauzand diferite boli. Ajuta animalul tau preferat poate de droguri „avocat“ moderne. Picaturi pentru pisici posedă activitate antiparazitară, nu sunt utilizate doar ca agent terapeutic, dar, de asemenea, ca o măsură preventivă.Avocat - picături pentru pisici împotriva puricilor ghid, recenzii

Descrierea și efectele medicamentului

pisicile domestice în vara de multe ori merg împreună cu proprietarii de cabana sau de vacanta, unde se pot ridica purici și toate celelalte tipuri de paraziți care provoacă diverse boli de piele. Prin urmare, sarcina fiecărui crescătorului - pentru a proteja animalele de companie de insecte sau de a lua rapid scăpa de ele, în cazul în care infecția a avut loc deja.

Acest proprietarii de îngrijire va ajuta la mijloace moderne și eficiente „avocat“, fiind medicamente insektoakaritsidnym produse sub formă de picături, potrivite nu numai pentru pisici, ci pentru câini.

Acțiunea medicamentului se bazează pe faptul că acesta are un efect antiparazitar, distruge în mod activ purici, păduchi, căpușă, un efect dăunător asupra diferitelor tipuri de acarieni (sarkoptoidnyh, demodectic), pe langa lupta cu nematodele intestinale. Medicamentul este administrat pentru boli precum dirofilariasis, otodekoz, râiei sarcoptice, demodecie.

Agenți decofrante

Medicamentul este disponibil sub forma unei soluții clare cu o culoare galben sau maro. Medicamentul este ambalat în pipete propilenă de diferite dimensiuni, care, la rândul lor, sunt ambalate în blistere din folie. „Avocat“, picături pentru pisici, vândute în cutii de carton, care arată animale de companie.

Avocat - picături pentru pisici împotriva puricilor ghid, recenzii

compoziţie medicamentoasă

Formularea Privite este alcătuită din două componente majore, un efect devastator asupra insectelor. Acestea sunt:

 • Imidacloprid - are o capacitate de penetrare la receptorii de artropode, ceea ce duce la perturbarea transmiterea impulsurilor nervoase, provocând paralizia paraziților și a distrugerii în continuare.
 • Moxidectin - Compuși semisinteză aparținând grupului milbemicine, rupe legătura cu țesutul muscular al sistemului nervos al insectelor.

„Avocat“, picături pe pisica greabăn în structura au următoarele ingrediente suplimentare: carbonat de propilenă, alcool benzilic, butilgidroksitoluen.

Avocat - picături pentru pisici împotriva puricilor ghid, recenzii

Ghid de utilizare a medicamentului

Picăturile sunt utilizate pentru aplicații externe. Pentru efectul medicamentului de a fi eficiente, trebuie să ia în considerare următoarele recomandări: • medicamentul este scăzut în locul în care acesta nu va fi capabil de a obține animalul să-și lingă și, prin urmare, recomandat pentru a pune droguri pe greabăn, între omoplați;
 • pielii o pisica nu ar trebui să aibă nici un prejudiciu, ar trebui să fie curate și uscate;
 • PET de păr înainte de a aplica împingere și medicamente prin picurare direct pe piele;
 • ține pipeta cu medicamentul trebuie să fie în poziție verticală, înainte de a este necesară utilizarea pentru a îndepărta capacul și să străpungă filmul protector de pe duza.

Doza pentru pisici se calculează luând în considerare greutatea animalului. Picături „avocat“, instrucțiuni de utilizare, care se găsesc în fiecare pachet, se utilizează după cum urmează:

 • pisica cântărind 4 kg pentru a utiliza o doză de 0,4 ml;
 • animal de la 4 până la 8 kg trebuie să primească 0,8 ml;
 • animale de companie cu o greutate mai mare de 8 kg combinație corespunzătoare de pipete este selectat cu droguri.

Pentru tratamentul de purici și păduchi medicamente picurare o dată pe lună până la dispariția completă a paraziților. Atunci când acarieni ureche și alte boli de piele, medicament este folosit o singură dată, se repetă un curs este posibilă numai după 5 săptămâni. Pentru tratamentul râiei sarcoptice si raia demodecia „avocat“, picături pentru pisici, se aplică de două ori cu un interval de 28-30 de zile.

Avocat - picături pentru pisici împotriva puricilor ghid, recenzii

Este important să ne amintim că cursul exact al tratamentului poate atribui numai un specialist, astfel încât înainte de a utiliza medicamentul ar trebui să consulte un medic veterinar.

Contraindicatii mijloace

picaturi luata in considerare au contraindicații care sunt importante să ia în considerare înainte de a aplica:

În timpul zilei nu ar trebui să supra-mângâind animalul, după contactul cu el trebuie să se spele pe mâini, nu ar trebui să li se permită să comunice cu copiii pentru animale de companie.

Efectele adverse ale medicamentului este practic rareori posibilă reacție sub formă de roșeață, mâncărime, care rezolvă de obicei în câteva zile și nu au necesitat tratament suplimentar.

Avocat - picături pentru pisici împotriva puricilor ghid, recenzii

Costul de droguri

Considerat un medicament are o foarte înaltă calitate, eficacitatea sa este dovedită de mulți crescători de animale, astfel încât prețul său este pe deplin justificată. Pentru pisici de până la 4 kg folosind o picătură de „avocat“, prețul, care este o medie de 900 de ruble pentru animal la 8 kg - 1000 ruble.

Costul ridicat este compensat de următoarele avantaje:

 • eficiență ridicată;
 • calitate garantata de o companie lider în domeniul veterinar;
 • o gamă largă de acțiune terapeutică.

Avocat - picături pentru pisici împotriva puricilor ghid, recenzii

Picături „avocat“: recenzii amelioratorilor pisici

Considerat un medicament foarte bine sa stabilit printre proprietarii nu numai pisici și câini, dar și alte animale de companie: iepuri, dihori domestici.

Crescătorilor spun următoarele caracteristici pozitive ale unui instrument, cum ar fi „avocat“ (o picătură pe greaban pentru pisici):

 • ușurința de utilizare, medicamentul este ușor de aplicat, nu necesită folosirea forței la animal;
 • o acțiune rapidă, puricii mor complet după câteva zile;
 • nici un miros neplăcut;
 • tratament complet al unei varietăți de paraziți;
 • fără efecte secundare, nu produce o reacție alergică;
 • ambalaj sub forma unei pipete vă permite să calculeze și să controleze doza.

picături de purici pentru contemplate pisici, răspunsuri care sunt în mod substanțial doar caracteristici pozitive, au doar un singur dezavantaj - un preț prea mare. Cu toate acestea, crescătorii au observat că medicamentul justifică costul său, acesta este cu siguranta o înaltă calitate și eficiente.

Astfel, pentru a proteja animalele de companie, în orice moment al anului, mai ales în timpul verii, atunci când animalul este susceptibil la infecții printr-o varietate de paraziți, ajută la mijloace complexe „avocați“. Picături de purici pentru pisici, răspunsurile care în mare parte pozitive, sunt caracterizate de eficiență ridicată, ușurința de utilizare, lipsa de efecte secundare.

Avocat - picături pentru pisici împotriva puricilor ghid, recenzii