Avocat picături pentru câini și pisici, la ghidul de Withers și comentarii

Avocat picături pentru câini și pisici, la ghidul de Withers și comentarii
picături de avocat
Avocat picături pentru câini și pisici, la ghidul de Withers și comentarii
Utilizarea de paie Avocat
Avocat picături pentru câini și pisici, la ghidul de Withers și comentarii
picături de avocat

Picături avocat (original, avocat din titlu) pentru câini sunt folosite ca un mijloc de prevenire și tratament al animalelor noastre iubite la enthomosis, nematozi, sarkoptoidozah, otodektoz și demodeciei. aplicarea cu succes a medicamentului observată în dermatita alergică și heartworm. Avocat picături pentru câini, ghid de care este atașat la fiecare pachet, fin și ucide puricii, care aduc de multe ori animalele noastre cu o plimbare, de aceea este recomandat nu numai pentru câini, dar și pentru pisici. Drug produs de Bayer (Germania).preparare Compoziția și acțiunea

Avocatul aplicat picături pe greabăn pentru câini și pisici pipete cu diferite doze de ingredient activ, în funcție de greutatea corpurilor animalelor. Lichidul este folosit numai pentru aplicații în aer liber. Componentele majore ale substanței sunt după cum urmează:

 • imidacloprid. sintetizați pe nicotină, care cauzează moartea intoleranței și paraziți;
 • moxidectină - componenta semisintetică, ceea ce duce la paralizie endoparaziților. Distruge nu numai adulți, dar, de asemenea, elimină larve în curs de dezvoltare și de ouă.

Avocat picături pentru câini și pisici, la ghidul de Withers și comentarii

cerere

Atunci când utilizarea picăturilor trebuie să îndeplinească anumite cerințe:

 • Remediul pentru puricilor avocat aplicat numai uscat, fără a deteriora pielea animalului. Lână este mutat în afară cu degetele, iar prelucrarea se efectuează în puncte de a ajunge la slizyvanie, și anume în zona coloanei vertebrale, omoplați și greabăn - câini și pisici trebuie să scadă în spatele urechilor si pe ceafa pisicii.
 • Nu ar trebui să se scalde animalele de companie timp de patru până la cinci zile după aplicarea de picături avocat împotriva puricilor, deoarece eficacitatea medicamentului scade brusc.

În funcție de boala remediu animalului pentru purici este utilizată o dată sau o dată la fiecare 30 de zile, timp de două până la patru luni pentru a finaliza recuperare un animal de companie.

Medicamentul este vândut în pipete de polipropilenă cu diferite cantități de ingredient activ, care facilitează foarte mult utilizarea sa pentru câini și pisici, cu greutate corporală diferită. Pipeteaza ambalate în blistere din folie de aluminiu. În fiecare dintre ele există prin 3 bucăți. Blisterele sunt ambalate în cutii de folie de aluminiu și carton.Este inacceptabil să se folosească pipetă goale pentru uz casnic. Acestea ar trebui să fie plasate în saci de plastic și eliminate.

Păstrați avocat picături pentru pisici, instrucțiuni cu privire la acest avertisment, trebuie îndemâna copiilor locuri în ambalajul producătorului într-un loc uscat, întunecos. Nu este permis apropierea de alimente și alte tipuri de furaje. Temperatura de depozitare variază între 0 și 30 ° C

Perioada de valabilitate picături de purice avocat este de 3 ani atunci când sunt depozitate în mod corespunzător. Nu se recomandă utilizarea medicamentului după expirarea acestei perioade.

mijloace de Avocat purici pentru pisici și câini are multe avantaje. Puteți vorbi despre o formă foarte convenabil, ușurința de utilizare, și cel mai important - eficiența ridicată de substanță care ajută animalele noastre de a rămâne sănătoși și activi pe tot parcursul vieții.

Avocat picături pentru câini și pisici, la ghidul de Withers și comentarii

Utilizarea de paie Avocat

picaturi Cumpararea Advocate pentru pisici comentarii care confirmă rezultate bune în lupta împotriva paraziților interni și externi, nu poate fi frică pentru starea animalului de companie. Ele sunt bine tolerate de către toate tipurile de câini și pisici și este blând în comparație cu tabletele și vaccinări. Acțiunea medicamentului este continuată timp de 4 săptămâni.

Creează încredere și producătorul agentului terapeutic. Compania germană Bayer este bine cunoscut în piață și se caracterizează prin produse de înaltă calitate. Avocat picături pentru câini, dintre care cele mai multe dintre ele comentarii sunt pozitive, pot fi achiziționate de la orice magazin pentru animale de companie în toate regiunile din România, la un preț mediu de la 750 la 1400 de ruble pe ambalaj, în funcție de mărimea pipetei.

Potrivit Attorney instrucțiuni împotriva puricilor de câini utilizați pentru doza standard - 0,1 ml per 1 kg de greutate corporală a animalului. Dar, în cazul în care animalul are probleme de sănătate sau o mulțime de greutate, doza ar trebui să ridica la veterinar. Mijloacele trebuie aplicate pe piele, în trei sau patru locuri.

În conformitate cu instrucțiunile atașate la acesta, efectele secundare ale utilizării sale sub formă de mâncărime, vărsături și hipersalivație profuze destul de rare și sunt îndepărtate prin spălarea zonei afectate cu apa.

Contraindicații

Pentru a nu afecta animalul, trebuie să citiți aceste instrucțiuni cu atenție, deoarece există o serie de contraindicații. nu ar trebui să se acorde Picături:

 • căței, a căror vârstă este mai mică de șapte săptămâni;
 • animalele cu boli infecțioase;
 • animalele gestante și în lactație (uneori sub formă de excepții de la medicul veterinar poate autoriza prelucrarea atentă a acestora sub control strict);
 • sau câini sărăcit având greutatea corporală până la 1 kg.

Avocat picături pentru câini și pisici, la ghidul de Withers și comentarii

Picături de purici avocat pot fi aplicate cu succes la pisici. Indicații și contraindicații ale medicamentului sunt aceleași ca și pentru câini. Singura diferență este că o picătură de purici pentru pisici avocat aplicat la greaban, nu pot fi utilizate pisoi care sunt sub 9 săptămâni. In alte cazuri, o doza standard - 0,1 ml per 1 kg greutate corporală. În funcție de doza de indicatori de sănătate pisica ar trebui să fie ajustată în funcție de un medic veterinar.

În ciuda securității, mijloacele folosite trebuie să fie supuse unor reguli:

 • Munca ar trebui să poarte mănuși, la ingredientul activ al medicamentului nu a ajuns pe pielea expusă mâinilor. După tratament, animalele trebuie să se spele pe mâini bine, chiar dacă au fost poartă mănuși.
 • Protejați membranele mucoase (ochi, gura). În cazul contactului cu medicamentul trebuie spălată cu multă apă.
 • Nu puteți utiliza o picătură de aproape de produse alimentare, obiecte personale, produse de igienă, jucării pentru copii.
 • În cazul în care există animale în casă un tratament de câteva medicamente de purici avocat a avut loc în aceeași zi.
 • Niciodată animale de companie de fier în acele locuri în care picăturile au fost cauzate de purici pentru câini avocat.

O bună pregătire, folosit de mai multe ori. El nu dezamăgește niciodată. Vă recomandăm.

Soțul a făcut o greșeală de neiertat și a folosit droguri pentru câini gravide. Ea a refuzat să mănânce, a existat o stare de vomă. Urgentă a trebuit să merg la clinică. Ei bine, că totul sa terminat cu bine.

Problema cu purici constant ca păstor de viață pe străzi. În afară de lipitori, urechile sunt în mod constant musca muște pune larvele lor. Picături avocat a ajutat sa scape de ei.