Avocat - picături pe greabăn acarienilor scabiei pisica, purici si deparazitarea - linia de aur bayer

informații generale

Avocatul ® - un medicament antiparazitar combinație. Ingrediente active: imidacloprid și moxidectin. Attorney ® este produs sub formă de picături pe greabăn în două doze - pentru pisici și pisici până la 4 kg pentru pisici peste 4 kg. Producătorul - Compania "Bayer" (Germania).Attorney ® administrat la pisici pentru tratamentul și otodektoza prevenirea (Otodectes cynotis), enthomosis (Ctenocephalides felis), nematodosiss intestinală (larvare (etapa L4), imature și stadii mature de dezvoltare Toxocara tubaeforme cati și Ancylostoma), precum și pentru prevenirea dirofilariozei (forme larvare immitis Dirofilaria (L3 și L4 etapa)).

cerere

Avocat ® poate fi folosit pentru pisici începând de la 9 săptămâni. Tratamentul pisicilor care cântăresc mai puțin de 1 kg, pisicile gestante și în lactație trebuie făcută cu precauție, sub supravegherea unui medic veterinar. Attorney ® aplicat pe pielea intactă în locurile uscate inaccesibile slizyvanie direct pe piele dintre lamele de la baza gâtului.

Dozarea în greutate

pipete Combinație de rată de ambalare diferită de 0,1 ml per kg de greutate animală.Mecanismul de acțiune

Imidacloprid interacționează cu receptorii acetilcolinei de artropode și perturbă transmiterea impulsurilor nervoase, provocând moartea insectelor. Moxidectin se leaga cu receptorii postsinaptici, provoacă o perturbare a inervarea musculare, paralizia și moartea nematode și ectoparaziți.
  • Pentru distrugerea purici, păduchi și cleștele tratamentul animalelor se efectuează o dată.
  • Programul cuprinzător de prevenire și tratamentul dermatitei alergice cauzate de purici, Avocatul ® este utilizat o dată pe lună.
  • Pentru otodektoza tratament (ureche raie) preparat este utilizat individual. Nu a fost administrat direct în canalul urechii. Dacă este necesar, se repetă tratamentul după 1 lună.
  • Pentru nematodoses dehelminthization animale la medicament este utilizat individual.
  • Pentru a preveni dirofiljarioza de droguri este utilizat înainte de zbor de tantari (vectori excitator D. immitis) o dată, apoi - o dată pe lună, iar pentru ultima dată în sezonul 1 lună după încheierea zborului de insecte. Avocat ® nu ucide pentru adulți Dirofilaria, dar reduce numărul de microfilariilor circulant.

eficacitate

După aplicarea medicamentului la imidacloprid pielii rapid distribuit pe întreaga suprafață a corpului și, păstrarea în epidermă și părul, ea exercită o perioadă lungă de timp (până la 4 săptămâni) acțiune insektoakaritsidnoe. Moxidectin este bine absorbit, acesta intră în circulație sistemică, organe și țesuturi, oferind o acțiune nematodotsidnoe.

siguranță

Efecte secundare și complicații atunci când se utilizează avocatul de droguri ®, în conformitate cu această instrucțiune, de regulă, nu se observă. Termenul de valabilitate a medicamentului, în condițiile de depozitare - 3 ani de la data fabricatiei.