Aviary pentru câini cu desene mâinile lor și construcții de locuințe ieftine etape

Aviary pentru câini cu desene mâinile lor și construcții de locuințe ieftine etape
Câine care trăiesc în zona suburbană, este nevoie de o incintă. Aceasta este atât o casă caldă și paddock limitată, în cazul în care animalul se simte confortabil și nu reprezintă o amenințare pentru oameni. Pentru a construi o voliera pentru câine cu mâinile, trebuie să alegeți un loc pentru ea și să dezvolte proiecte spațiale dimensiuni proiectate. Prin urmare, valoarea minimă de inginerie necesare și abilități de tâmplărie, și înțelegerea cerințelor pentru clădiri pentru animale.Cerințe pentru cuști în aer liber și tipuri de clădiri

Înainte de a face o cușcă pentru câine cu propriile sale mâini, se referă la regulile de instalare astfel de structuri:

 1. Pardoselile trebuie să fie instalat pe cadrul metalic al profilului unghiular. Selectează placi canelate având o grosime de 35 mm, înainte de a colorantului de instalare proximal partea sol a fiecărui. Sexul ridica în mod necesar pe sol de 10 cm și înclinat spre peretele din față se scurge. O alternativă la lemn - asfalt sau beton de podea, căptușite cu scânduri.
 2. Acoperiș impune pe perete fără lacune. vizieră obligatoriu pentru a proteja clădirile de intemperii.
 3. Ușa nu lățime de peste 70 cm, astfel încât este important să se stabilească faptul că acesta se deschide spre interior.
 4. boluri de alimentare trebuie să fie montat pe partea din spate a incintei, în cazul în care câinele nu le poate face rău.

Aviary pentru câini cu desene mâinile lor și construcții de locuințe ieftine etape

Pe teritoriul plimbatul cainelui ar trebui să se simtă liberi să

În funcție de înălțimea câinelui la greaban, se calculează aria și dimensiunile structurii:

 • 50 creștere cm - 6 suprafață pătrat. m;
 • creștere de 55-65 cm - 8 suprafață pătrată. m;
 • creștere de mai mult de 65 cm - 10 suprafață pătrată. m.

Rețineți că o parte a incintei, proiectată pentru mersul pe jos, să fie de 1,5 ori mai mare decât carcasa. La curtea caselor de câine sunt, de obicei trei laturi inchise si unul deschis. Dacă deschideți pentru construirea peretelui cu ajutorul unei grile de compensare-, alege un soi cu o plasă fină de sârmă groasă, care nu poate fi întins o labă sau o gustare.

Aviary pentru câini cu desene mâinile lor și construcții de locuințe ieftine etape

incintei de vara cu baldachin

 • simplu din lemn;
 • lemn pe un cadru metalic;
 • cu un cort în locul acoperișului vechi de ani;
 • celulă.

Bazându-se pe fundația caselor de câine

Pentru a construi o incintă din lemn masiv pentru caine pe rama de fundație și de metal, se procedează pas cu pas: a face un proiect de construcție, selectați o locație de pe site-ul, pregătirea materialelor și a instrumentelor.

Aviary pentru câini cu desene mâinile lor și construcții de locuințe ieftine etape

tipic incintei

Se pune pe un plan de teren și clădiri

La alegerea unui loc pentru casa de câine, să aibă grijă de sănătatea și siguranța sistemului dumneavoastră de companie nervos:

 • nu așezați cusca din spatele casei - câinele trebuie să se asigure că ceea ce se întâmplă pe teritoriul;
 • incintei fațadă plata la casa pentru a evita agresiunile animalelor către trecătorilor în spatele gardului;
 • nu plasează construcția proiectului.

Planificați și trage pe hârtie, structura viitoare a proiectului. Desemnați trei componente principale:

 1. cameră caldă sau cabina pentru a trai un prieten adevărat.
 2. Loc de joaca pentru mersul pe jos câine. Nu-l neglija, chiar dacă aveți de gând să se plimbe animalele de companie în mod regulat. Câinele ar trebui să poată să se deplaseze liber în jurul cuștii.
 3. De intrare și de aprovizionare cu alimente loc.

Aviary pentru câini cu desene mâinile lor și construcții de locuințe ieftine etape

spațiu program de planul de desen KOMPAS-3D

Pune jos dimensiunea totală a spațiilor. Rețineți că lățimea pereților de cel puțin doi metri în pen-ul nu ar trebui să fie. Dacă vă păstrați un plan de cățea și de tricotat, oferă un mediu cald pentru căței.Materialele necesare pentru munca

Pentru construcția incintei necesare pentru a avea în economie:

 • profil metalic unghi;
 • nisip și pietriș așternut la pământ;
 • bare de fier, plase sau plasă;
 • scânduri canelate groase;
 • siding, ardezie sau țiglă.

Aceasta poate necesita aparat de sudura pentru grilele de fabricație și cutie izolate gata. Dacă nu se poate ocupa de echipamente de sudură, înlocuiți sudarea șurubului. A doua opțiune de a face fără sudură - să cumpere de-a gata grila si tocul de dimensiunea secțiunii unghi.

Aviary pentru câini cu desene mâinile lor și construcții de locuințe ieftine etape

Bare și cadru de țeavă profilată

podele structurale și

Aviary este convenabil instalat pe fundații benzi. Pentru a-l umple cu propriile sale mâini, pe perimetrul viitorului casei proroyte adancimea santului de 30-50 cm, se toarnă într-un amestec de nisip și pietriș și tasează bine. Set cofrajul tranșee de scânduri de lemn, cu o pantă către interior și se toarnă ciment. Se lasă să se solidifice fundația pentru două zile.

verificare preliminară condițiile meteorologice aceste zile - atunci când dintr-o dată începe să plouă sau să fie înghețate, există riscul ca fundația „se va retrage.“

incintei de bază Frozen Se acoperă materialul de acoperire și fixați partea superioară a cadrului metalic al profilului unghiular. In interior pune bușteni de lemn, și pe ele - placa de tratat antifungic impregnat și vopsit dedesubt. Schelet de călătorie de-a lungul direcției de pe peretele din spate la ușă - pentru ușurința de curățare, și fixați cu șuruburi în loc de cuie, astfel încât câinele nu doare.

Aviary pentru câini cu desene mâinile lor și construcții de locuințe ieftine etape

Tape fundație de beton

Perete și ușă

Dacă intenționați să construiască cotețele de câini din lemn, cu propriile lor mâini, pentru a alege cu atenție materialul pentru pereți. Pentru partea din spate și pereții laterali scânduri corespunzătoare și partea din față, în orice caz, trebuie să fie confecționate din metal. Nu aveți încredere în sfatul prietenilor crescători sau vânzători în magazine, care sunt recomandate pentru fațadă a incintei de compensare. Deși grila este mai ieftin decât grila sau de metal colțuri sudate cu tije, are mai multe dezavantaje:

 • protecție insuficientă - câine întins plasă dinți gnaw strat uniform grila 3-4 metal;
 • aspect neglijent;
 • dificultăți de curățare;
 • sunatoare tare de câine sare.

Sudate dificil de implementat, dar de încredere. Pentru a face acest lucru:

 1. La fiecare colț al cadrului la podea prin țeavă vertical profilat de sudură.
 2. Deasupra conductei sudați bara transversală orizontală. Controlul unghiurilor via nivel.
 3. Pentru grinzile superioare și inferioare prin sudură atașați tijele verticale la o distanță de 5-10 cm unul de altul. Lăsați loc pentru ușă.
 4. Consolida structura cu zăbrele, fixare fiecare colț al benzilor metalice diagonale.

Aviary pentru câini cu desene mâinile lor și construcții de locuințe ieftine etape

EXEMPLU placări

Pereții rămase obsheyte plăci și în interiorul Izolați Isover si panouri de spuma. Urmati captuseala interioara sau placaj căptușeală.

Instalați balamaua ușii - fiabilitatea lor este sudat la partea din față. Pe ușa contemplă ochii de blocare și dispozitivul de blocare pentru a acoperi rapid cușcă atunci când este necesar.

casa de iarnă, și un jgheab

Puteți cumpăra de-a gata pentru animale de companie cabina cu izolație sau să aloce o parte a incintei sub casa cald. Dimensiuni cabina (LxHxA) depind de mărimea câinelui:

 • minor - 55h70h55 cm;
 • Orientul Mijlociu - 85h120h85 cm;
 • mare - 105h140h105 vezi.

Aviary pentru câini cu desene mâinile lor și construcții de locuințe ieftine etape

Titularii alimentatoare câine

În magazin pentru animale de companie de cumpărare cabina pliabil - este suficient de cald și ușor de curățat.

Pentru decorarea casei din interiorul incintei, planul de diferitele cadre pentru ambele clădiri. Deci, în perioada de vară va fi capabil să ventila interior. Pentru fiabilitate de proiectare fixa rame cu ajutorul suruburilor lungi.

Pentru a instala alimentatorul echipeze una dintre cutie blocabil pereți, și sub el în interiorul titular sigur pentru boluri. Așa că vă va oferi posibilitatea de a hrăni câinele, fără a intra în voliera.

Aviary simplă acasă

câini agresivi, cățelele schennym și cățeluși jucăuși care are nevoie de creștere intensivă acasă. Acasă Aviary pentru câini cu propriile lor mâini pentru a construi mai ușor decât stradă. Acest design pliabil, care seamănă cu o cușcă. Pentru fabricarea de achiziție:

 • tije metalice;
 • plasă de construcție;
 • o foaie de placaj sau OSB de podea.

Aviary pentru câini cu desene mâinile lor și construcții de locuințe ieftine etape

Acasă cușcă pentru un animal de companie

 1. Alegeți înălțimea optimă a cuștii acasă.
 2. Se fierbe sau macerat profilul de două tije de cadru metalic. Cea mai simplă formă - dreptunghiulară. Alternative din metal - cadru de lemn.
 3. Instalați un cadru deasupra celeilalte bare metalice verticale. Orizontalitatea verifica nivelul.
 4. Grila clădire Tension pe perimetrul cadrului.
 5. Se determină mărimea ușii și să facă mai multe două cadre. Unul - la ușă, iar al doilea - pentru ușă. Se taie o gaură în grila pentru ușă, setați primul cadru și să se ascundă sub marginile ascuțite ale zonei de compensare. Decupajul porțiune asigurată în al doilea cadru, și „plantat“ pe balamalele. Asigurați-o broască și o voliera gata. Prin proiectare, dacă este necesar, puteți adăuga o podea de lemn și un acoperiș, și în interiorul pus șezlong și boluri.

Dacă vă puteți petrece un pic mai mult pe producția și instalarea de cușcă, cumpara unele elemente, cum ar fi o ușă sau un acoperiș din plastic, magazinul gata făcut. Deci, vă va economisi o cantitate semnificativă de timp pentru a comunica cu animalele de companie și de treburile casnice.

articole recomandate