Atrial tahiaritmiile ce este, simptome și tratament

Boli ale vaselor de sânge și inima - este un fenomen comun, pentru că în lumea de astăzi există atât de mulți factori externi care pot afecta negativ organismul uman. Poluata ecologic mediul, accesibilitatea și lățimea de țigări și alcool, produse nocive alimente piață saturație și alți factori afectează sistemul cardiac și vascular plină a persoanei. Medicii diagnostica adesea schimbări negative din oțel în ciclul cardiac, care prezintă creștere îmbunătățită a frecvenței contracțiilor miocardice. Unul dintre diagnosticele definite ca tahiaritmii - ce este, cum sa recunoasca boala si ce tratament este necesar pentru eliminarea completă, poate determina medicul curant, pornind de la curs de patologie individuală.







Atrial tahiaritmiile ce este, simptome și tratament

Caracteristici ale bolii

Tahiaritmiile - este anormal de rapidă a ritmului cardiac, care poate ajunge la 400-700 TRIM bătăi pe minut. Atunci când în timpul patologia poate fi perturbată ritmul cardiac și frecvența care diferă de starea de tahicardie, în care ritmul frecvenței nu este schimbat. Modificări negative sunt observate în camerele inferioare ale inimii (fibrilație ventriculară) și superioară (fibrilație atrială).

Boala Tahiaritmicheskaya poate fi, atât independent cât și acționează un semn de boli cardiace concomitente.

Dintre acestea ies în evidență:

 • formarea tumorilor sau tulburări infecțioase ale inimii.
 • Kardiomiopaticheskoe leziune primară a mușchiului inimii.
 • placi aterosclerotice formate in artere coronare.
 • tulburare acută sau cronică a inimii, ceea ce provoacă o ofertă insuficientă de sânge și oxigen la organe și țesuturi.
 • tulburări patologice ale aparatelor valve cardiace.
 • Paralizia spastică.
 • Patologia sistemului respirator.
 • Hipertiroidismul și alte modificări patologice ale sistemului endocrin.

Aceste stări determină schimbări nefavorabile ale ciclului cardiac, prin urmare, frecvența și ritmul contractiilor miocardice.

Tahiaritmiile are proprietăți distinctive ale stări patologice. Această modificare a frecvenței ritmului cardiac, ceea ce nu este inerent în alte tipuri de aritmii. A doua caracteristică - capacitatea de a perturbare a ritmului cardiac a fibrelor, în orice parte a mușchiului inimii. Acesta permite tahiaritmiile împărțit în mai multe forme.

fibrilație ventriculară

Modificările patologice la tahiaritmii care încep în camerele inferioare ale inimii - este fibrilație ventriculară. Prin urmare, secreta ventriculare și supraventriculare tahiaritmiilor.

tahiaritmiile supraventriculare caracterizat printr-o înviorare bruscă a ritmului cardiac, care pornește de la camerele superioare ale inimii. Frecvența de contracție a miocardului variază între 100-140 bătăi pe minut. Modificări negative ale ciclului cardiac se dezvolta din cauza pulsului circulației patologice la inima în regiunea supraventriculare. Această formă este împărțit în atrial (dezvoltat în atrial focarele ectopice responsabil pentru generarea de impulsuri, provocând astfel contracția musculară extraordinară a miocardului), atrioventricular (probabil nod cu căi conductoare suplimentare și ia secundele formă sau mai multe atacuri de zi cu zi) tahiaritmii.

tahiaritmiile ventricular are loc în camerele respective ale inimii, determinând o creștere bruscă a frecvenței cardiace și o scădere bruscă similară în lucrarea sa. Ritmul cardiac poate ajunge la 250-300 de batai pe minut.

De asemenea, lansat tahiaritmiile sinusurilor, care diferă de intercalare rău inegale decalaje între contracțiile unice ale miocardului. Această caracteristică formă protrudes de contact microorganisme piogeni transmisibile în fluxul sanguin, deficit de oxigen, tulburări nevrotice sistemice, reumatism, hipertiroidism.

Atrial tahiaritmiile ce este, simptome și tratament






tahiaritmii atriale

tahiaritmii atriale sau fibrilatie atriala - o tulburare de ritm cardiac, care este exprimat excitație haotică și contracția fibrelor musculare atriale. O astfel de condiție a inimii duce la o scădere a funcției sale de pompare, care se manifestă clinic ca o reducerea drastica rata salturi, precum și periodicitatea acestora. În această formă de tahiaritmii atriale sunt reduse mai frecvent decât ventricule. De aceea, există un sentiment de „pâlpâire“ sau vibrații ale inimii. Creșterea frecvenței cardiace în tahiaritmiile atriale variază de la 300 la 700 de bătăi pe minut.

Această stare poate acționa paroxistică (cu accese ocazionale de câteva secunde până la două zile), permanente (cronice) sau persistente (crize lungi de 7 zile) formular.

Tahiaritmiile pot fi cronice (curs continuu de boala cu recidive neregulate) și paroxistică (manifestată dezvoltarea unor episoade scurte de tahiaritmii) caracter.

Forma cronică se produce în mod continuu, cu intervale frecvente, pacientul prezintă următoarele simptome:

 • Atrial tahiaritmiile ce este, simptome și tratament
  manifestare clinică primară - palpitații la diferite intervale de ritm cardiac;
 • pierderea puterii musculare;
 • senzație de lipsă de aer (dispnee);
 • Pant;
 • confuziva cu posibil leșin;
 • simptom rar protrudes edem pulmonar.

tahiaritmii paroxistice este prezentat sub forma unor atacuri bruște, cu simptome concomitente:

 • palpitații frecvente (până la 400 de bătăi pe minut);
 • senzație de frig, insotite de tremuraturi musculare și spasme ale mușchilor pielii;
 • amețeli severe;
 • încălcarea frecvența și profunzimea respirației;
 • frecvență crescută a urinării.

Orice semn de tahiaritmiile indica un proces patologic al sistemului cardiac sau vascular. Daca va fi gasit mai multe simptome, ar trebui să se supună imediat un examen medical complet și să ceară ajutor la un cardiolog ca aritmie cardiacă, fără un tratament adecvat, poate duce la stop cardiac subit.

tratamentul tahiaritmii

Diagnosticul și tratamentul tahiaritmiilor efectuat in departamentul de cardiologie. După o examinare completă, și toate testele de laborator necesare, medicul va determina cauza condițiilor patologice și o varietate de aritmii. Din aceste rezultate depinde terapia curativă orientare.

Metode de tratare a tahiaritmii are ca scop:

 • Atrial tahiaritmiile ce este, simptome și tratament
  Eliminarea din motive care provoacă apariția de creștere a frecvenței contracțiilor cardiace (in prezenta bolii etiologice - terapia medicamentoasă, cu influența negativă a factorilor externi (fumat, alcool, droguri) - eliminarea completă a acestora).
 • medicamente scop pentru ameliorarea de atacuri tranzitorii (sedative utilizate care inhibă receptorii sistemului nervos central).

Pentru ameliorarea sedative plante utilizate. Impactul lor principal asupra corpului pacientului - este calmă. Pentru aceste medicamente includ tinctura de valeriana farmaceutice, gastei, păducel. Ei subțire sânge și scuti afterload la mușchiul inimii care reduce ritmul complex de infarct.

Pentru non-droguri tahiaritmii ventuze includ tehnici vagale (masaj sinusului carotidian, ținerea respirației, principiul de imersiune).

 • Efectuarea tratamentului de rutină cu medicamente antiaritmice, introducerea o rație zilnică a unui regim alimentar de specialitate, organizarea activitatii fizice.

Ca tratament prescris farmaceutice planificate pentru a consolida inima musculare și de a îmbunătăți eficiența generală a inimii. Acestea includ: acid ascorbic, magneziu, zinc și fier. Printre acestea se numără "Asparkam", "Panangin", "Korvaltab", "Korvalment", "Cardiomagnyl", "Corvalol".

Atrial tahiaritmiile ce este, simptome și tratament
„Barboval“ este atribuit normalizarea somnului și pentru a preveni episoade pe timp de noapte aritmice.

Corectarea puterii este un proces de îmbogățire a dietei zilnice de vitamina E, potasiu și magneziu.

Pentru organizarea activității fizice, pacientul ar trebui să se angajeze în exercitarea moderata (mersul pe jos, jogging, tratarea apei, înot, ciclism).

 • prescrie medicamente pentru tratamentul simptomelor bolii.

În tahiaritmii severe, medicii au recurs la stimulare. Această metodă chirurgicală de tratament în care un pacient este implantat stimulator cardiac - un dispozitiv de reglare a ritmului cardiac în mod artificial.

cardiologi recomanda

Cititorii recomanda!

Pentru prevenirea și tratamentul bolilor cardiovasculare, cititorii noștri sunt sfătuiți de droguri „Normalife“. Acest remediu natural, care actioneaza asupra cauzei bolii, evitand complet riscul de infarct miocardic sau accident vascular cerebral. Normalife nu are contraindicații și intră în vigoare în termen de câteva ore după consumul său. Eficacitatea și siguranța dovedită în mod repetat, prin studii clinice și de mai mulți ani de experiență terapeutică.